JDC Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dzisiaj chciałem pokazać krawat - bardzo mi się podoba. Marynarka: Suitsupply Koszula: Lambert Spodnie: Pawo Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko Mam muchę w tej wersji kolorystycznej z szantungu, świetne zestawienie kolorów! 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Garnitur: Suitsupply (Lazio) Koszula: Lambert Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 27 Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 To jest Lazio z kolekcji SS2015? Rewelacyjny garnitur. Cytuj
Aron Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dzięki, jeden z moich ulubionych. Zgadza się, pochodzi z kolekcji SS2015. Obecnie dostępny jest garnitur z podobnego, albo nawet identycznego materiału (niestety bez kamizelki). Trudno stwierdzić, bo kolory na zdjęciach się różnią - jednak jak wiadomo to nic nie znaczy. Mój: http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P4259.html Aktualnie dostępny: http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P4768.html Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tu kamizelka robi "robotę" Szkoda, że się nie zdecydowałem Cytuj
Aron Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kamizelka tak, ale chyba większe wrażenie robi kolor - niezbyt popularny jak na garnitur. Gdybyś zdecydował się na ten obecny model, to szara kamizelka też będzie pasowała . Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kamizelka tak, ale chyba większe wrażenie robi kolor - niezbyt popularny jak na garnitur. Gdybyś zdecydował się na ten obecny model, to szara kamizelka też będzie pasowała . Zgiń - przepadnij siło nieczysta! Zaczyna mi w garderobie miejsca brakować, a była projektowana z "zapasem" 2 lata temu Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 * Marynarka - SuSu Hudson * Spodnie - Wrangler * Koszula - CT * Buty - Yanko * Krawat - Altea 15 Cytuj
Aron Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zestaw bardzo mi się podoba. Moją uwagę zwrócił szczególnie kolor spodni. Możesz coś więcej o nich napisać (model/nazwa koloru)? Cytuj
Kyle Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dałem plusa, choć jeden szczegół - chyba jednak do koszul w kratkę vichy najlepiej pasuje gładki krawat, ewentualnie w jakiś drobny, rozproszony wzór. Cytuj
blekit Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Takie połączenie krawata i koszuli mi osobiście się podoba, jest nieocztwiste ale końcowy efekt jest dobry Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Na dzień dzisiejszy ulubiony mój krawat, wypatrzony na szyi pewnego Azjaty podczas Pitti. 21 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Płaszcz Ernestson Bespoke 16 Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 @styleman: na wiosnę jak znalazł, ale w okolicach grudnia, to dzieci będą Cię zaczepiać pytaniami o prezenty 3 Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 @styleman: na wiosnę jak znalazł, ale w okolicach grudnia, to dzieci będą Cię zaczepiać pytaniami o prezenty Do grudnia brodę będę miał już długą,wiec wszystko się będzie zgadzało.Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi. 6 Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Do grudnia brodę będę miał już długą,wiec wszystko się będzie zgadzało.Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi. Więc przyjmij zaoczne życzenia świąteczne, aby się tak stało 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi. na przeczyszczenie komina 10 Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 na przeczyszczenie komina to wypadałoby uszyć czarny płaszcz z metalowymi guzikami Cytuj
Koval Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 ...Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi. Ciekawe co na to Pani od komina w Białym domku... Cytuj
Koval Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No tak - kominiarz kominiarzowi zawsze rękę poda! 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dzisiaj jeszcze chłodno. 18 Cytuj
Loge Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 @poszetka czy to yanko 558 burdeos? wyglądają świetnie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Green&green Garnitur MTM Zaremba 33 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi