Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj chciałem pokazać krawat - bardzo mi się podoba.

Marynarka: Suitsupply

Koszula: Lambert

Spodnie: Pawo

Krawat i poszetka: Poszetka.com

Buty: Yanko

Mam muchę w tej wersji kolorystycznej z szantungu, świetne zestawienie kolorów!

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Dzięki, jeden z moich ulubionych. :) Zgadza się, pochodzi z kolekcji SS2015. Obecnie dostępny jest garnitur z podobnego, albo nawet identycznego materiału (niestety bez kamizelki). Trudno stwierdzić, bo kolory na zdjęciach się różnią - jednak jak wiadomo to nic nie znaczy.

Mój:

http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P4259.html

Aktualnie dostępny:

http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P4768.html

Opublikowano

Kamizelka tak, ale chyba większe wrażenie robi kolor - niezbyt popularny jak na garnitur. Gdybyś zdecydował się na ten obecny model, to szara kamizelka też będzie pasowała ;).

Opublikowano

Kamizelka tak, ale chyba większe wrażenie robi kolor - niezbyt popularny jak na garnitur. Gdybyś zdecydował się na ten obecny model, to szara kamizelka też będzie pasowała ;).

Zgiń - przepadnij siło nieczysta! :D Zaczyna mi w garderobie miejsca brakować, a była projektowana z "zapasem" 2 lata temu :D

Opublikowano

@styleman: na wiosnę jak znalazł, ale w okolicach grudnia, to dzieci będą Cię zaczepiać pytaniami o prezenty :)

Do grudnia brodę będę miał już długą,wiec wszystko się będzie zgadzało.Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi.

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

Do grudnia brodę będę miał już długą,wiec wszystko się będzie zgadzało.Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi.

Więc przyjmij zaoczne życzenia świąteczne, aby się tak stało :) 

• Oceniam pozytywnie 1