Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Opublikowano 2 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Bardzo dobrze dobrana butelka 13 Cytuj
Pepo Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Bardzo dobrze dobrana butelka Nie zwróciłem na nią uwagi wcześniej Cytuj
Grzeslav Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @darthmax Osobiście polecam węzeł półwindsorski świetnie wypełnia szeroki kołnierzyk. Do tego dobrałbym jaśniejszą poszetkę, co o tym sądzisz? Cytuj
darthmax Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @darthmax Osobiście polecam węzeł półwindsorski świetnie wypełnia szeroki kołnierzyk. Do tego dobrałbym jaśniejszą poszetkę, co o tym sądzisz? Moja kolekcja poszetek jeszcze nie jest zbyt pokaźna, a ta która miałem wczoraj jest jedyną wełniana która mam, pasowała mi fakturaCo do komentarza o egzaminach - u mnie wczoraj (uniwersytet medyczny) na sali było też może kilka osób w marynarce, w garniturze nikogo, w krawacie byłem jedyny. Osób na sali było około 150 Cytuj
waski Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Przypominam, że tematem wątku jest co masz dziś na sobie. Wątek oczyszczony. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 3 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Sześć krat w jednym zestawie A kiedy otworzę teczkę Manufaktura Miler z klapą wyłożoną tweedem to siedem Pozdrowienia z Poznania! 12 Cytuj
constantin Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Tomku, super parasol, jaka to firma? Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Za dużo kraty, nie nosiłbym. Parasol ładny (bo bez kraty). 3 Cytuj
Nowoanglik Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Rewelacyjnie wygląda, szczególnie z daleka. Przyznam się bez bicia, że jakoś nie mogę się przekonać do krawatu. Dla mnie grenadyna (brąz, zieleń, granat) byłaby w sam raz. Ale i tak to wszystko jest miłe dla oka – ze szczyptą dziwactwa, jak angielskiemu gentleman'owi przystoi. Za dużo kraty, nie nosiłbym. Parasol ładny (bo bez kraty). Cytuj
Horalbet Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Odważnie, Panie Tomku! Na granicy. Cytuj
Sonfre Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Obserwuję Pana krawiectwo, Panie Tomaszu, od dłuższego czasu i to jeden z pierwszych zestawów, który zupełnie nie trafił mi w mój gust. Nie powiem by gryzł w oczy, ale może jednak odrobinę za dużo tych krat (np. kamizelka i koszula). Marynarka za to wspaniała, piękno bespoke w pełnej krasie Mnie brak odwagi no takie wyczyny.. Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Tomku, super parasol, jaka to firma? Bugatti - mam w sklepie jeszcze 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 3 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 W sumie to nosiłem dzisiaj jeszcze to 17 Cytuj
blekit Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzisiaj. * marynarka Brook Taverner * koszula CT * sweter Lambert * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko 6 Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Ta marynarka jest chyba dłuższa od Twoich SuSu? Cytuj
blekit Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 @Hargin nie mierzyłem, ale na oko jest wyraźnie dłuższa. Ogólnie jest bardziej "angielska" jeżeli chodzi o wymiary i konstrukcję 1 Cytuj
Blondas Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Fajna ta butelkowa zieleń krawata. Chyba taki idzie do mnie z EoE. Jeżeli to ten to super. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 4 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Six Grochy 26 Cytuj
PrinceOfWales Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Bardzo ładna marynarka. Bespoke? Cytuj
Wodzu Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 @Hargin nie mierzyłem, ale na oko jest wyraźnie dłuższa. Ogólnie jest bardziej "angielska" jeżeli chodzi o wymiary i konstrukcję To jeszcze zdjęcie całej sylwetki wrzuć, dla porównania z marynarkami od SuitSupply. Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Bardzo ładna marynarka. Bespoke? Lazio, SS Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zixart Opublikowano 4 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Debiut. 14 Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Bardzo ładny garnitur. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi