bratdominik Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 2 godziny temu, ciasteczkowy napisał: W CT zaczęło się 2 za 1, ale mało co już zostało. Czy jest ktoś chętny z Warszawy na wspólne zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 Ja chętnie , jednak katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 29 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2018 Pisałby się ktoś na koszulę od Osovski? Ja mam na oku dwie sztuki i brakuję jednej aby mieć ją darmową .Ktoś chętny będzie dzielone na 3. Czyli będziesz miał koszulę za około 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mds Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2018 Panowie, Wakacje wakacjami, ale może już czas pomyśleć o kolejnym grupowym zamówieniu butów madziarskiej proweniencji? W końcu pełen okres realizacji - od koncepcji do dostawy rozciąga się na kilka miesięcy. Trzeba liczyć że 1-2 tygodnie zajmie zbieranie chętnych, kolejne 3-4 tygodnie to ewolucja preferencji i konsultacji z zakładem technicznych możliwości wykonania konkretnych życzeń oraz jakieś 8 tygodni właściwa realizacja. Tak więc buty mogłyby być idealnym prezentem mikołajowym. Powyższe to również słowa zachęty dla naszego forumowego @Wodzu do wzięcia udziału w zamówieniu oraz podjęcia się ponownie roli (świetnie notabene sprawdzonej) koordynatora zamówienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2018 Pisałem do @Wodzu w tej sprawie, ale nie odczytał wiadomości na forum. Może jest niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Menadżer sprzedaży opuściła szeregi Vassa i kolejne zamówienia grupowe znów stoją pod znakiem zapytania. Skontaktuję się w tej sprawie z kimkolwiek, kto obsługuje skrzynkę mailową w Vassie i dam znać, jak się sprawy mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Bylem w lipcu w sklepie w Budapeszcie zmierzyć buty. Słysząc, że jestem z Polski spytano czy planuję wziąć udział w kolejnym zamówieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mds Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 @Servetch Zdradzisz czy i jak się rozwinęła dyskusja? Sam jestem bardzo ciekawy jakie jest nastawienie zakładu do takich grupowych zamówień i spełniania zindywidualizowanych życzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Dostają konkretne zamówienie i pewną kasę, szczególnie, że w grę wchodzi więcej niż jedna para. Także nie robią w ciemno żeby buty stały na półce. Wg mnie same profity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Ponieważ do tej pory nie brałem udziału w zamówieniach, nie chciałem w żaden sposób angażować się w temat poza stwierdzeniem, że tak, planuję (po to odwiedziłem sklep). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Ja mam biały oxford za 55 EUR, ale w postaci całej koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tandzio Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 Czesc. Szukam Chętnego Kolegi na wspolne zakupy w vistuli. Druga sztuka gratis. Chce kupic rzecz za 1590 wiec koszta sie fajnie rozłożą. Aktualnie jestem dostepny w Trojmiescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Wracając do tematu Vass'a. Z ciekawości napisałem maila, żeby zobaczyć czy, po odejściu poprzedniej osoby, ktoś się odezwie. Odpisała Pani Eva Vass, czyli jakiś kontakt istnieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Aron napisał: Wracając do tematu Vass'a. Z ciekawości napisałem maila, żeby zobaczyć czy, po odejściu poprzedniej osoby, ktoś się odezwie. Odpisała Pani Eva Vass, czyli jakiś kontakt istnieje. Czyli możemy uznań jesienne GMTO za otwarte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2018 Jeszcze nie @Wodzu, się do mnie odezwał i coś z nimi pisze jeszcze w sprawie ostatniego zamówienia. Myślałem, żeby się tym zająć, pod nieobecność Wodza, ale nie wiem, czy by to się udało, bo syn idzie do żłobka, a żona wraca do pracy, więc mała rewolucja właśnie teraz. Przemyślę, ale najpierw trzeba poczekać co Wodzu stwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2018 Jeśli dobrze rozumiem, zarówno z naszej strony jak i ze strony Vassa GMTO koordynują za każdym razem inne osoby. Jeśli tak jest, może warto im uświadomić, że jest to czwarte czy któreś kolejne GMTO tej samej grupy, tym samym sugerując warunki korzystniejsze, niż gdyby był to pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2018 Mogę się podjąć koordynacji kolejnego GMTO u Vassa, jednak póki co nie mam żadnej odpowiedzi od Węgrów. @lubo69, oczywiście, od tego zaczyna się korespondencja z Vassem w sprawie zamówienia grupowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2018 Ja nie wspominałem w ogóle o GMTO. Pytałem tylko o cenę trzewików, indywidualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2018 Panowie, Szukam wspólnika do zakupów z TM Lewin. Upatrzyłam sobie pewną drobnostkę, której cena jest niewiele wyższa od kosztów przesyłki do Polski, więc jakoś pachnie mi to brakiem rozsądku. Któryś z Panów zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Udało się nawiązać kontakt z Vassem w kwestii zamówienia. Wyrazili zgodę i chęć ("that would be great!") :D. Na początek poprosili o podanie liczb. W związku z tym proszę się do mnie zgłaszać podając liczbę par i rodzaj butów (półbuty, za kostkę, wysokie) jakie chcecie zamówić. Zgłoszenia przyjmuję do niedzieli 14.10.2018 do godziny 23.59. Uprzedzając pytania. Ceny, również z poprzednich zamówień, nie będą podawane do publicznej wiadomości. W poprzednim zamówieniu było 17 par butów. Przy tej liczbie uczestników temat ciągnął się w czasie i nie był łatwy w ogarnięciu. Później jeszcze trzeba buty rozesłać po Polsce. Nie chcę podawać jakiejś konkretnej liczby uczestników, ale jeżeli zgłosi się jakaś duża liczba osób, to trzeba będzie to jakoś rozdzielić. Zdecyduje kolejność zgłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mds Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Zgłaszam chęć uczestnictwa, 1 para, odnośnie rodzaju butów to jeszcze rozważam różne opcje, nie jestem w stanie się teraz zadeklarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Super wieści @Aron! Na pewno deklaruję się na jedne półbuty, być może dorzucę drugą parę, ale jeszcze dam znać. Edit: Będę zamawiał dwie pary półbutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Tym razem zdążyłem 😂. Jedna para półbutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Świetna wiadomość. Jedna para półbutów z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2018 Jedna para chukka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi