fan_dobrego_buta Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2016 Witam,ów dziś wysłałem potwierdzenia rezerwacji do osób, które w tym tygodniu skontaktowały się w sprawie grupowego zakupu. W weekend prześlę dane do przelewu Umieszczam 2 listy dostępnych jeszcze butów (AS oraz Herring by AS). Zamówienia przyjmuje tylk odo poniedziałku. M AS STYLE summary With SIZES.pdf H104 STYLE summary With SIZES.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adria Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2016 Witam, Poszukuję kogoś do skorzystania z promocji Vistula 2 sztuka gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 Dziś do godz 22.00 przyjmuje potwierdzenia. Następnie prześlę dane i kwoty do przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 W załączniku umieściłem plik, kt pokazuje zarezerwowane buty: rozmiar, styl, osobę rezerwującą, opis wady oraz cenę, do której należy doliczyć opłaty za przelew bankowy, przesyłki z UK i w Polce. Dokładną kwotę będę w stanie podać po potwierdzeniu zamówienia. W przypadku rezerqcji więcej niż 1 pary proszę o przesłanie ostatecznej decyzji do końca dnia dzisiejszego M Selection AW16 - Priced TBC.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Zamówienie grupowe na buty AS zamknięte. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Właśnie wysłałem zamówienie. Jutro robię przelew i mam nadzieję, że buty uda się odebrać z fabryki w poniedziałek. Poniżej potwierdzenie zamówienia: Cust No: Our O/No: Description: SUBS CHARLES 7 ANT OAK CAP OXFORD/whale EDWARD 7 MAHOGANY BROGUE CAP OXFORD/ArturS HUNT 9 MAHOGANY BROGUE OXFORD/ Shafir RADWELL 7 HATCH GRAIN CHUKKA BOOT/ Kosiareks RAMSEY 7 ANTIQUE OAK MONK/BartD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Wczoraj buty zostały odebrane z fabryki AS. Zakładam, że we wtorek będa u mnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2016 @fan_dobrego_buta dobra wiadomość, będę czekał na dalsze wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2016 Skladam koszulowe zamówienie w sklepie Charles Tyrwhitt. Jeżeli ktoś potrzebuje 1-2 koszule proszę o kontakt na priv. Zamówienie składam w środę ok. godz. 17-ej. Odbiory koszul tylko osobiście w Warszawie (Żoliborz, Śródmieście lub okolice Annopolu). Aktualne do najbliższego piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Niestety buty nie dotarły jak zakładałem i według stony DPD są wciąż w UK . M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Dostawa z AS dotarła. Wszystkim gratuluję dobreg zakupu. Do jutra paczki będą w DPD M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Szukam osoby, lub osób do wspólnego zamówienia ze sklepu Benevento. Interesują mnie dwie pary, gdyby znalzł się ktoś chętny na trzy to można byłoby dobić do rabatu 25%. Miłe widziane osoby z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafir Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Wczoraj dotarły do mnie moje pierwsze buty AS. Pierwsze wrazenia bardzo pozytywne! fan_dobrego_buta - dziekuje za zorganizowanie akcji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Dnia 16/11/2016 o 17:05, PGozdek napisał: Szukam osoby, lub osób do wspólnego zamówienia ze sklepu Benevento. Interesują mnie dwie pary, gdyby znalzł się ktoś chętny na trzy to można byłoby dobić do rabatu 25%. Miłe widziane osoby z Warszawy. Ja jestem zainteresowany, ale z Krakowa więc tylko jedną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Zamówienie od fan_dobrego_buta dotarło. Ramsey wygląda pięknie, teraz zgodnie z tradycją poleżakują miesiąc do moich urodzin. A ja poćwiczę cierpliwość. Dziękuję organizatorowi! Wysłane z mojego Sensation przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2016 Czy jest ktoś chętny do wspólnego zamówienia ze sklepu Tie Bar? Dostałem bon i wolałbym go nie zużywać w większości na koszt wysyłki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2016 Ja, jednak @xkoziol z informacją, że paczki od nich lubią zaginąć na poczcie trochę ostudził mój zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 No jak @xkoziol pracuje na poczcie to ma wymagany przegląd sytuacji w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 Skąd mogą wynikać te problemy z zagubionymi paczkami? Nie podają numeru przewozowego/jakiegoś adresu do śledzenia paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 Panowie, bardzo proszę, kończymy off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Wygląda na to, że mamy szansę uzyskać 10% rabat od Camicerii Olga (http://camiceriaolga.it/en) przy zamówieniu ponad 20 koszul. Oferta ograniczona w czasie do marca. Chętnych proszę o składanie wstępnych deklaracji. To niepowtarzalna okazja wejścia w świat koszul MTM w bardzo, bardzo atrakcyjnej cenie (od 50 EUR ze zniżką). Chętnych proszę o deklarowanie liczby koszul. Póki co wstępnie. swordfishtrombone - 2/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 swordfishtrombone - 2/3 MichałBrit - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 swordfishtrombone - 2/3 MichałBrit - 2 Bacio - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 swordfishtrombone - 2/3 MichałBrit - 2 Bacio - 2 Blekit - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 @swordfishtrombone Do kiedy planujesz/planujecie zbierać chętnych i kiedy składać zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi