123 Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Podobno mają być trochę ciasne i mają się rozbić, mówił Beny jak i sama firma. U mnie ewidentnie 43 byłyby idealne . Jeśli nikt się nie wymieni to spróbuję je rozbić. Póki co czekam aż reszta przymierzy swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 @123 a jaką masz dł. stopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 27.5 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 U mnie przy długości stopy 31,5 cm rozmiar 47 są na słowo honoru na styk (pół numeru więcej i byłoby ok). A normalnie w sportowych mam 46 i 2/3. Trochę zbyt wąskie jak na moją stopę - może się rozbiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Cześć Jest opcja stworzenia na zamówienie mydła przez jednego z użytkowników brzytwa.org, arturro. Trzeba zebrać minimum 5 osób, aby mydełko powstało. Kiedyś pisałem o tych mydłach trochę więcej tutaj: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/273-temat-ostry-jak-brzytwa/?p=199202 Wiem, że kilku forumowiczów ten post zachęcił do zakupu i myślę, że są zadowoleni. Ja bardzo, a jako że właśnie kończy mi się ostatnie mydło od arturro to ucieszyłem się na wieść o tym, że istnieje możliwość takiego spersonalizowanego zamówienia Jest jeden "mały" problem. Zapach skóry. Zacytuję tutaj co odpisał mi arturro: Jest pewien problem - przede wszystkim właśnie musisz określić co rozumiesz przez "zapach skórzany" a jeszcze lepiej podać przykład np perfumy albo inny kosmetyk, żebym mógł go powąchać i wtedy będę wiedział czy da się zrobić coś podobnego. Wiem, że znajdują się tutaj osoby, które są w stanie taki przykład podać. Albo opcja druga, że wybieramy jakiś inny zapach, zapytałem również o możliwość produkcji czegoś w klimatach whisky. Damy radę? PS Ostatni raz jak kupowałem to koszt wynosił 27zł za 100g mydła w plastikowym tyglu i 34zł w tyglu aluminiowym, myślę, że wiele się nie zmieniło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Ja chętnie kupię jeśli uda się przeforsować zapach „skórzany” Choć równie interesujący byłby dla mnie rozmaryn lub cedr. Co do zapachu skóry to mógłbyś mu zaproponować aby poszukał zapachów do samochodu GLIPTONE LiquidLeather http://allegro.pl/gliptone-air-freshener-samochodowy-zapach-skory-i5891058522.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Napisałem o tym zapachu samochodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Jeśli chodzi o zapach skóry lub cedru, też chętnie się przyłączę do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Hmm, spodziewałem się, że uda mi się zebrać te cztery osoby tutaj, ale myślę, że wtedy na forum dedykowanym tradycyjnemu goleniu dwie chętne osoby na skórzane mydło się znajdą Jeżeli wynikną jakieś problemy z mydłem skórzanym to np. na cedrowe też was wpisać @Bażant, @Kostek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 No.. ja też chętny na skórzane (plusowałem @Bażanta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Niekumaty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Ja jestem chetny tylko na cedr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Hmm, spodziewałem się, że uda mi się zebrać te cztery osoby tutaj, ale myślę, że wtedy na forum dedykowanym tradycyjnemu goleniu dwie chętne osoby na skórzane mydło się znajdą Jeżeli wynikną jakieś problemy z mydłem skórzanym to np. na cedrowe też was wpisać @Bażant, @Kostek? Tak, jestem chętny albo na skórę albo na cedr, zależnie od konsensusu forumowego, przy czym ja bardziej skłaniałbym się ku cedrowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 również jestem chętny na skórę lub cedr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Cedrowe mnie też by interesowało. Skórzanego sobie nie wyobrażam, ale gotów jestem zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 może jedno i drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 nie widzę problemu, tylko ogólnie produkcja może potrwać, zwłaszcza z tym skórzanym mogą być kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 @Pepo: stąd jego unikatowość jestem skłonny poczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Bardzo chętnie widziałbym u siebie "skórzane" mydło do golenia. Jestem zainteresowany zakupem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Również jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Też bardzo chętnie, szczególnie cedrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Dopisuję się do cedrowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Panowie, w Osovskim druga koszula biznesowa Mr. Vintage jest w pakiecie za 50%. Nie chce ktoś kupić na spółkę dwóch i się podzielić? Zawsze kilka dych na jednego zaoszczędzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Śladem kolegi Pepo szukam chętnych na mydło do golenia o zapachu kadzidła. Wystarczą jeszcze tylko cztery osoby : http://brzytwa.org/forum/index.php?topic=9655.new#new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Ja jeszcze dodam dla osób, które chciały mydło cedrowe, też o was pamiętam i rozmawiałem o tym mydle, jak już będzie bliżej realizacji to będę się odzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi