xxxx Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Wydaje mi się, że j.crew ma/miało coś podobnego w ofercie. @Anachronis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 45 minut temu, pmichal napisał: @Anachronis może taki? https://www.wooloverslondon.com/mens/cardigans/mens-pure-wool-button-everyday-cardigan-green-11985 Wlasnie szukalem czegos bardziej rozbudowanego w barkach , bo cienkie kardigany sa dla mnie troche zniewiesciale jednak. Moze jakas marynarka dzianinowa? 22 minuty temu, Stasiak napisał: Wydaje mi się, że j.crew ma/miało coś podobnego w ofercie. @Anachronis Patrzylem, niesety niczego sie nie dopatrzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Charles Trytytyty sprawdzałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Chciałbym weekendera w ładnym odcieniu czerwonego (burgund na przykład). Kiedyś widziałem takiego w Everlane, ale już jest niedostępny. Widział ktoś może gdzieś coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 17 godzin temu, michau napisał: Charles Trytytyty sprawdzałeś? Tak, niestety wszystko takie w kroju emeryckim ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 Tak, niestety wszystko takie w kroju emeryckim ;/ To jest krój emerycki?!W takim razie nie szukasz kardigana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 20 godzin temu, michau napisał: Charles Trytytyty sprawdzałeś? Tak, niestety wszystko takie w kroju emeryckim ;/ Hm, zle to ujalem - mialem na mysli zniewiescialym. Typowe meskie kardigany wygladaja dla mnie jak cienkie damskie bluzeczki, stad szukam czegos o grubszym, maswyniejszym splotem, z podkreslona linia barkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 27 minut temu, Anachronis napisał: Tak, niestety wszystko takie w kroju emeryckim ;/ Hm, zle to ujalem - mialem na mysli zniewiescialym. Typowe meskie kardigany wygladaja dla mnie jak cienkie damskie bluzeczki, stad szukam czegos o grubszym, maswyniejszym splotem, z podkreslona linia barkow Tutaj masz coś dla prawdziwych twardzieli, podobny do Trytyryty http://royalefilmwear.storenvy.com/products/19212880-james-bond-quantum-talamone-shawl-cardigan. Musisz jednak pamiętać, że na Danielu linia barków podkreślona jest naturalną linią barków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 2 godziny temu, Grafa napisał: Tutaj masz coś dla prawdziwych twardzieli, podobny do Trytyryty http://royalefilmwear.storenvy.com/products/19212880-james-bond-quantum-talamone-shawl-cardigan. Musisz jednak pamiętać, że na Danielu linia barków podkreślona jest naturalną linią barków. O cos mniej wiecej takiego mi chodzi, tylko niestety w czerni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 Ale to może szukasz karnetu na siłkę, żeby bary zbudować, bo kardigan tego nie zrobi A tak na poważnie to w poprzednim sezonie te kardigany od Charlesa miały grubszy, warkoczowy splot. Może o takie coś Ci chodzi? Pewnie wrócą w kolejnym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 Czapka wełniana , widziałem u Zack Roman, coś jeszcze ktoś może polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 2 minuty temu, wyro52 napisał: Czapka wełniana , widziałem u Zack Roman, coś jeszcze ktoś może polecić ? Jesli w gre wchodzi tez kaszmir to fajne kaszmirowe na pewno byly w HM, sekcja premium. Mam w 3 kolorach i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 1 minutę temu, adamW napisał: Jesli w gre wchodzi tez kaszmir to fajne kaszmirowe na pewno byly w HM, sekcja premium. Mam w 3 kolorach i polecam. Na mrozy ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 Kaszmir bedzie nawet lepszy na mrozy. Jest 'cieplejszy'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 @adamW wrzucisz fotki jak siedzą na głowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 @wyro52, niestety nie mam możliwości. Natomiast jest to typowe beanie i tak też siedzi na głowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 W dniu 13.11.2018 o 20:28, P.Pawel napisał: Czapka dotarła do mnie wczoraj. Jakościowo jest ok, krój też bez zarzutu. Na pewno nie jest płytka, nie jest to dokerka na czubek głowy której szukaliście stronę wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 4 minuty temu, xkoziol napisał: Ciemnozielony (butelkowy) golf? https://eu.suitsupply.com/pl/turtlenecks/szmaragdowa-zieleń-golf/SW913.html?cgid=Turtlenecks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 16 minut temu, xkoziol napisał: Ciemnozielony (butelkowy) golf? Uniqlo. Z welny merino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 34 minuty temu, xkoziol napisał: Ciemnozielony (butelkowy) golf? Miler Merino Wool. Taniej z wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 W dniu 2.12.2018 o 23:11, michau napisał: Ale to może szukasz karnetu na siłkę, żeby bary zbudować, bo kardigan tego nie zrobi A tak na poważnie to w poprzednim sezonie te kardigany od Charlesa miały grubszy, warkoczowy splot. Może o takie coś Ci chodzi? Pewnie wrócą w kolejnym sezonie. Cala zabawa polega na tym, ze ja wlasnie mam dosc mocno rozbudowane barki, ktore zdecydowanie bardziej pasuja do grubszych kardiganow, niz tych kusych sweterkow, ktorymi sie handluje wsrod eleganckiej klienteli, ktora najwyrazniej silowni sie brzydzi ;). Tak, taki kardigan mialby sens. No cos, moze w nastepnym sezonie uda mi sie cos upolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 Benedict Cumberbath w roli Sherlocka Holmesa (serial BBC) nosił buty Yves Saint Laurenta, z którymi wiąże się pewna historia, że w czasie kręcenia ponoć trzecią parę kupowali w TK MAXX-ie. Mnie zaciekawiło ażurowanie tych butów. Idąc od czubka buta w górę mamy najpierw medalion na nosku, a następnie trzy linijki dziurek. No i właśnie te trzy linijki mnie interesują. Co patrzę na innych producentów to "wszyscy" mają dwie linijki, a nie trzy. Czy zna ktoś linię butów z podobnym ażurowaniem "potrójną linią" innego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 Nowe buty SJC mają 4 https://simonjamescathcart.com/collections/footwear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 @Najmniejszy Polecam. Mam parę czarnych, są piękne i bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 53 cm to jakieś 20 cali. Charles Tyrwhitt ma rozmiarówkę sięgającą 20". Poza tym, może Zalando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi