dragonek Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Poszukuję czarnego/szarego szalika w biało czerwoną kratę. Obecny szalik już mi się mocno zużył... Nie musi być oczywiście identyczny jak na zdjęciu, wzór w kratę może być zbliżony, może też zawierać dodatkowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Poszukuję czarnego/szarego szalika w biało czerwoną kratę. Obecny szalik już mi się mocno zużył... Nie musi być oczywiście identyczny jak na zdjęciu, wzór w kratę może być zbliżony, może też zawierać dodatkowy kolor. Zobacz w em accesories wydaje mi sie ze widzialem takie jakich szukasz Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokoloko Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Poszukuję jakiegoś taniego, eleganckiego krawatu do 100zł, najlepiej coś z czarnym, gdzie mogę taki znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 w republic of ties Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Poszukuję materiału na płaszcz, preferowany wielbłąd, ale taki krócej strzyżony - u jednego krawca oglądałem belkę takiego materiału od Piacenza1733, niestety raczej nie na sprzedaż... I pytanie jaki średni koszta z metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 W dniu 8.11.2017 o 09:27, mokoloko napisał: Poszukuję jakiegoś taniego, eleganckiego krawatu do 100zł, najlepiej coś z czarnym, gdzie mogę taki znaleźć? em men's accessories, republic of ties, embacy of ellegance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Cześć, poszukuję: 1) klasycznej, granatowej, uniwersalnej sportowej (czy też casualowej) marynarki, którą założę do koszuli i chinosów czy jeansów. Jestem na tyle zrezygnowany poszukiwaniami, że może też być jakaś lekka krata, pepitka czy coś - generalnie z przeznaczeniem albo całorocznym, albo jesień/zima/wiosna. Bytom, Vistula odpadają, obecna kolekcja Lancerto chyba raczej też, kolekcja MR. Vintage i Lancerto obecna również (bardzo dziwna rozmiarówka jak dla mnie, marynarki podobnej długości jak w poprzedniej wspólnej kolekcji, ale jeszcze szersze niż ostatnio), turin od Milera w rozmiarze 182/96 jest na mnie nieco kusy (natomiast w klatce i ramionach jest dobra, więc rozmiar większa w klatce będzie za duża, rozmiar wyższa będzie raczej za długa), także już straciłem nadzieję, że coś znajdę Budżet to maks 900 zł, ale chętnie znalazłbym coś tańszego. 2) garnituru - klasycznego, granatowego, jednorzędowego (czyli najbardziej uniwersalnego). Budżet - ok. 1500 zł Ktoś? Coś? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silvio Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Dzień dobry, Panowie, poszukuję takich butów -> https://www.jfitzpatrickfootwear.com/collections/oxford/products/roosevelt-burgundy-calf-dark-blue-suede ale w niższej cenie (mogą być inne konfiguracje kolorów), ważne, żeby było połączenie skóry i zamszu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 12 minut temu, silvio napisał: Dzień dobry, Panowie, poszukuję takich butów -> https://www.jfitzpatrickfootwear.com/collections/oxford/products/roosevelt-burgundy-calf-dark-blue-suede ale w niższej cenie (mogą być inne konfiguracje kolorów), ważne, żeby było połączenie skóry i zamszu. Pozdrawiam Np. https://patine.pl/yanko-743-burdeos-navy.html lub http://www.shoepassion.de/kollektion-extravagant/no-376.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 Gdzie kupię guziki z rogu bawolego w rozmiarze 40" i 32" w odcieniu czarnym (rozmiaru 40 nie mogę nigdzie znaleźć)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomirk Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Gdzie kupić garnitur za 3000zł? Czy w tej cenie jest jakiś sensowny MTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Gdzie szukać grubszych szalików z drukowanej wełny w podobne motywy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Panowie, gdzie można przez internet kupić krawaty E.Marinella ? Z tego co widzę jest ich trochę na ebay, ale zastanawiam się czy są oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Godzinę temu, tomirk napisał: Gdzie kupić garnitur za 3000zł? Czy w tej cenie jest jakiś sensowny MTM? np. SuSu, Zackroman, Macaroni Tomato, MiMe wszędzie tam kupisz zarówno RTW jak i MTM Godzinę temu, Ekscelencja napisał: Gdzie szukać grubszych szalików z drukowanej wełny w podobne motywy: Coś zbliżonego może tutaj https://nonchalant.pl/kategoria/szale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Potrzebuję torby do noszenia na co dzień. W środku będą podróżować głównie jeden-dwa zeszyty formatu A4, laptop takiego samego rozmiaru, bo tego by się przydało miejsce na przybory biurowe i drobiazgi, butelkę wody i śniadanie. Najchętniej torba na ramię i chyba chciałbym żeby była zrobiona ze skóry, ale rozważę inne opcje. Do codziennego tyrania, więc lepiej żeby nie była zbyt delikatna. Budżet 250-300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Duże wymagania w tej cenie. Zerknij na strony Solier i Barellybags, ale raczej będziesz musiał nieco dołożyć. Czasami w Tkmaxx można znaleźć coś z wyższej póki w tym przedziale, np. Fossil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onagre1 Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 poszukuję dwurzędowy płaszcz militarny. Najlepiej gruby na chłodniejsze dni. Coś takiego: Rozmiar jaki mnie interesuje to 56. Może być granat lub camelowy kolor. W zackroman jest dosyć ciekawy jedank za drogi dla mnie. Znalazłby się płaszcz taki za około 800zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 Skoro militarny, to może poszukaj w demobilach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 Panowie, Od dłuższego czasu szukam jeansów do casualowych marynarek, wiecie o co chodzi, bez przetrać, normalny krój itp. Dla mnie coś w kroju regular, ale zalinkujcie co macie. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 46 minut temu, nynu napisał: Panowie, Od dłuższego czasu szukam jeansów do casualowych marynarek, wiecie o co chodzi, bez przetrać, normalny krój itp. Dla mnie coś w kroju regular, ale zalinkujcie co macie. Z góry dzięki. Nie wiem, co masz na myśli mówiąc "normalny krój", ale proponuje Levi's 501 lub 511 w zwykłym granacie indygo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 46 minut temu, Velahrn napisał: Nie wiem, co masz na myśli mówiąc "normalny krój", ale proponuje Levi's 501 lub 511 w zwykłym granacie indygo. Mierzyłem jakiś czas temu 501 i niestety niewiele miały wspólnego z krojem regularnym. Może kiedyś tak, ale obecne modele są zwężane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 6 godzin temu, Dziaku napisał: Mierzyłem jakiś czas temu 501 i niestety niewiele miały wspólnego z krojem regularnym. Może kiedyś tak, ale obecne modele są zwężane. Może mierzyłeś 501 CT ? Nie wiem jaką masz budowę ciała, ale dla mnie wszystko choć odrobinę szersze od 511 wygląda luźno poniżej kolan. Jeśli masz budowę ciała jak Mr.Vintage to 501 powinny pasować idealnie. Są jeszcze wersje pośrednie typu 522 (wysoki stan, ale zwężana nogawka - wiem z doświadczenia, że rozmiarówka jest w nich od czapy) lub 504. Szukaj, mierz. Wg mnie jeansy to najtrudniejsza do "zdalnego" dopasowania część codziennego ubioru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 Mierzyłem zwykłe 501, ale mam mocno rozbudowane nogi. Z tego co zauważyłem, prawie każde spodnie z napisem regular i tak są zwężane i to wcale nie mało. Chyba jedynym wyjątkiem są dockersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwes Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 Pomierzyłabym Mustang - mąż ostatnio też szukał i tam najczęściej trafiają się z prostymi nogawkami, bez widocznych zwężeń (czasem widać że spodnie są zwężane ale bardzo lekko poniżej kolan, tylko po to by worka nie było) przetarć, bez dziwnych fasonów kieszeni. Noszą się bdb (sama mam kilka par). Z kolorystyką różnie - wybór jest, rozmiary w miarę się trzymają standardów - natomiast ja lubię kupować je w outletach typu Factory i wtedy nie zawsze jest pełna gama kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 13 godzin temu, nynu napisał: Panowie, Od dłuższego czasu szukam jeansów do casualowych marynarek, wiecie o co chodzi, bez przetrać, normalny krój itp. Dla mnie coś w kroju regular, ale zalinkujcie co macie. Z góry dzięki. Lee Blake. Są w różnych wersjach kolorystycznych, więc musisz sprawdzić, ale jest kilka wersji jednolitych, bez przetarć, z normalnym stanem i krojem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi