Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, BrotherM napisał:

Szukam płaszcza w stylu "zbrodniarz wojenny".

Ciemny, dość długi (poniżej kolan, czyli w moim wypadku pewnie ok 105 cm długości albo i wiecej), dwurzędówka, pas z tyłu, szeroki kołnierz (typu ulster). Wełna.

Jak "zbrodniarz wojenny", to raczej nie wełna. Stylistycznie i rozmiarowo pasuje chyba taki:

https://www.yoox.com/pl/41694127KT/item#dept=men&sts=sr_men80&cod10=41694127KT&sizeId=&sizeName=

;-)

Opublikowano
Adblock działa U MT ten blezer jest jakiś jasno-niebieski a nie w kolorze navy. Jak wychodzi na żywo?

Guziki też będą do wymiany bna metalowe, ale te akurat pozyskam z obecnego blezera

Cześć, jeżeli chodzi o kolor to sprawa jest nieco głębsza ;)
Na stronie internetowej jest nasz blezer "letni" w kolorze dość jasnego granatu, natomiast od dzisiaj dostępny stacjonarnie jest także blezer w bardziej klasycznym, ciemnym granacie. Nie na go na razie na stronie internetowej, ale załączam zdjęcie z porównaniem kolorów obu wersji w naturalnym świetle.

Jeżeli chciałbyś kupić ciemniejszy, zalecamy albo wizytę na Rozbrat 22, albo kontakt mailowy na kontakt@macaronitomato.pl - udzielimy niezbędnych informacji i pomożemy.
1f2071215665de98557081662ba6048c.jpg
Opublikowano
7 minut temu, em3r napisał:

Ok, w takim razie gdzie można kupić w Polsce, opcjonalnie w trochę lepszej cenie ;)

Obawiam się, że może już pozostaje opcja szycia na miarę, bo raczej u nas w kraju płaszcze tego typu są rzadko w sieciówkach spotykane.

Opublikowano
3 godziny temu, MateuszT. napisał:

Jeżeli chciałbyś kupić ciemniejszy, zalecamy albo wizytę na Rozbrat 22, albo kontakt mailowy

Super, dzięki za informację :) Mail poszedł i widzimy się w sklepie po moim powrocie do Polski.

Opublikowano
22 godziny temu, BrotherM napisał:

Obawiam się, że może już pozostaje opcja szycia na miarę, bo raczej u nas w kraju płaszcze tego typu są rzadko w sieciówkach spotykane.

coś kolorystycznie zbliżonego jest w Bytom , ale fason nie taki sam . 

Jak wam się ogólnie widzi ten płaszcz? 

bf2-50-33b-bf2-04-76a-bf2-11-07d.jpg

Opublikowano

Ten Bytom wygląda na bez porównania lepiej uszyty i dopasowany od "wielbłądzich" płaszczy z H&M. Ma też nieco więcej wełny w wełnie. Jeżeli jeszcze podszewka uczciwa, to imho wart uwagi w aktualnej kategorii cenowej.

Opublikowano

Szukam varsity jacket bez żadnych udziwnień w kolorystyce najlepiej podobnej do tej ze zdjęcia (w grę wchodzi też beż zamiast bieli oraz ciemna zieleń/fiolet zamiast czerwieni). Zależy mi na w miarę niskiej cenie. 

IMG_0459.JPG

Opublikowano
3 godziny temu, maciato napisał:

@Krzysiek_W Jaki rozmiar?

Nie ma co szukać- może projekt forumowy? ? 

Ja w to wchodzę.

dla mnie rozmiar 9,5 :mrgreen:

bardzo chętnie bym widział taki projekt i nawet bym go mógł pociągnąć, tylko nie wiem do kogo się w tym temacie zgłosić aby dla nas coś takiego wykonał

Opublikowano
W dniu 13.09.2017 o 08:48, Krzysiek_W napisał:

dla mnie rozmiar 9,5 :mrgreen:

bardzo chętnie bym widział taki projekt i nawet bym go mógł pociągnąć, tylko nie wiem do kogo się w tym temacie zgłosić aby dla nas coś takiego wykonał

Zainteresowanie widzę raczej niewielkie więc jednak pozostaje poszukiwanie ? szkoda.

Opublikowano

Witam.
Prosiłbym o podpowiedź, gdzie w przystępnej cenie zamówię muchę oraz koszulę do muchy ? Zależy mi na przystępnej cenie, coś jak np. krawaty od Republic of Ties.
Okazja to wesele (w roli gościa). Jak rozumiem, do granatowego garnituru i białej koszuli, mucha w kolorze bordowym ?

Opublikowano

Witam.

Poszukuję koszuli do muchy na rozmiar 188/194 (mam ok. 197 cm wzrostu)  kołnierz 42. Gdzie u polskich producentów mających sklepy internetowe coś znajdę ? Niestety już trochę szukam i kiepsko w tym zakresie, a i chciałbym się z ceną zmieścić w 250 zł.

Opublikowano

Gdzie szukać szarych spodni flanelowych do 200PLN (będą to moje pierwsze, dlatego chcę podejść budżetowo, co by zobaczyć jak się w takich czuję)?

PS TKMaxx takich nie ma, przynajmniej ten jeden we Wrocławiu, którego dziś odwiedziłem :)

Opublikowano

@patryk6 Nie dostaniesz prawdziwych flanelowych spodni w takiej cenie, chyba że trafisz na jakąś wyjątkową okazję. Benevento ma b. dobre z wełny za 500+ PLN, a to już jest bardzo uczciwa cena. Jakaś namiastka stanowi bawełniane flanelowe CT, kosztują 229 PLN plus przesyłka teraz na przecenie w różnych kolorach, slim lub regular. Oto szare:

http://www.ctshirts.com/intl/grey-classic-fit-cotton-flannel-trouser/TRT0119GRY.html#q=flannel&srule=price-low-to-high&sz=18&start=9

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Godzinę temu, patryk6 napisał:

Gdzie szukać szarych spodni flanelowych do 200PLN (będą to moje pierwsze, dlatego chcę podejść budżetowo, co by zobaczyć jak się w takich czuję)?

PS TKMaxx takich nie ma, przynajmniej ten jeden we Wrocławiu, którego dziś odwiedziłem :)

@patryk6 zajrzyj do H&M - mam od nich 2 pary flanelowych (co prawda kupione kilka lat temu) i dają radę :)

• Oceniam pozytywnie 1