Calth Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Gdzie kupie bordową muchę w białe kropki do max 100 zł? Wiem, że jest na eleganckipan, nawet ją zamówiłem, ale okazało się że mają błąd na stronie i jednak jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Właśnie dostałem maila z poszetka.com z ofertą krawatów na wymiar. Jednym z materiałów jest bordowy (niezbyt ciemny) jedwab w białe kropki. Napisz do nich, może muchy też są w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calth Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Pisałem do nich. Ponoć pod koniec kolejnego tygodnia pojawią się własnie takie muchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-check/P4310.html?cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Classic-LazioNada się na oficjalne imprezy wesele itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-check/P4310.html?cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Classic-LazioNada się na oficjalne imprezy wesele itp ? Na swoje może nie, ale u kogoś tak:) Deseń jest ledwo widoczny, kolor prawilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Hej. W moim Tkmaxxie jest kilka ładnych jedwabnych krawatów Renato Balestra. Słyszał ktoś o takiej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Renato Balestra to taki dizajner. W jego kolekcji są krawaty w cenie 25€ za nowe bez Tkmaxxu. http://www.house-of-ties.com/house-of-ties/ger/krawatten/buero/designer/balestra.php Bardzo podniecającej jakości nie mogą przeto mieć. Wzory są sprawą indywidualnej estetyki. Jak CI się to podoba, to radzę wypróbować jeden zanim wejdziesz w kolekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Przeglądając od czasu do czasu stronę Hackett London rezygnowałem widząc krótkie i trendowate kroje marynarek. Dzisiaj przymierzałem fajną marynarkę z granatowej flaneli za 550€ przecenioną o połowę. O dziwo długość była dobra. Przy ponownym studiowaniu strony zauważyłem, że są do wyboru dwie długości R i L. Czy Hackett rozwiązał problem kwadratury koła i oferuje przynajmniej część swoich produktów z myślą zarówno o modzie jak i o klasyce? Jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? Brać marynarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Chciałbym kupić garnitur w zasadzie jedyny który bym posiadał i na celowniku mam ten http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-check/P4310.html?cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Classic-Lazio.Docelowo był by on przeznaczony na zbliżające się wesele .(nie moje) czy inne okolicznościowe imprezy.Lecz nie chciałbym by był później bezużyteczny ,gdyż na co dzień w garniturach na razie nie chodzę .I w tym celu mam pytanie czy da się go zdekompletować np: spodnie od garnitury z tą marynarką którą mam http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-brown-plain/C929.html?cgid=Jackets marynarką od garnituru z tymi spodniami http://www.benevento.pl/preorder/168-spodnie-flanelowe-100-welna-light-grey.html i tu dla znawców faktur i odcieni, spodnie od garnituru z tą marynarką http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C848.html?cgid=Jackets i tu zapewne nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 @werdzo88 - kolor Navy ma to do siebie, że jest bardzo uniwersalny i dobrze wygląda z większością rzeczy. Według mnie pierwsze 2 propozycję mają prawo zadziałać (z czego do pierwszej jestem mniej pewny), natomiast propozycja trzecia nie zadziała - tak jak napisałeś, faktura i odcień są zbyt zbliżone, ale nie identyczne - będzie to głupio wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Koledzy czym różni się skóra aniliowa od box-calf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 http://www.wolczanka.pl/lambert-zielona-koszula-meska-lambert,id-68530 Koszula w takim kolorze dla faceta o ciemnej karnacji/bruneta? Jakieś przeciwwskazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Lepsza by była gładka, nawet sam mam taką z Profuomo, też jestem brunetem. Te prążki do mnie nie przemawiają, nie wiem jakie są wyraziste na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Mam pytanie do kolegów, którzy lubią buty i zegarki: czy mając ograniczony budżet, postawić na jednego "nurka" za 2,5K czy bardziej budżetowego (nie nurkuję, pływam) + ładne trzewiki, np: z promocji Yanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 TomiW01: Jesteś stałym bywalcem forum, więc dziwi mnie że zadajesz takie pytania. Powinieneś wiedzieć doskonale, że odpowiedź brzmi "dołóż trochę, kup Omegę i Saint Crispin". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Lepsza by była gładka, nawet sam mam taką z Profuomo, też jestem brunetem. Te prążki do mnie nie przemawiają, nie wiem jakie są wyraziste na żywo. Na żywo nie widziałem, więc raczej sobie daruję. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Tomi - rację ma oczywiście Zając. Jeśli się jednak upierasz, to opcja 2 jest lepsza. Za 2500 i tak raczej nie dostaniesz najlepszego nurka na świecie, a z kolei Yanko to są świetne buty a i tak jeszcze 1500 na zegarek zostanie i nie będzie on z pewnością zły. Tissot jakiś sympatyczny np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Kupić i dobrego nurka i Yanko, a jak teraz nie ma kaski na obie rzeczy, to poczekać i dozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Nurek i Yanko moim zdaniem. Albo fajne Seiko, dołóż trochę i dwa Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Kup skx009/007 i Yanko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Heh, ja to jako zegarkowy ignorant za te 2500 kupiłbym Invicte za 300 złotych a resztę wydał na C&J albo AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Też miałem jakiś czas temu dylemat jakiego budżetowego nurka wybrać. Ostatecznie stanęło na CEM65006D orienta i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Jak dobrze poszukasz to można go kupić za circa 130 eur z przesyłką (jeden z niemieckich sklepów online z zegarkami, jakbyś był zainteresowany to pisz na priv). No i w budżecie zostanie jeszcze na parę CJ albo Yanko (Tu nawet para i jeszcze jeden but! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Link do zdjęcia na dropboxieOdebrałem właśnie flanelowe spodnie Benevento, krój slim. Zastanawiam się co uważacie Panowie o tym jak leżą - długość, pas, nogawki. Wydaje mi się że nogawka mogłaby być dłuższa, natomiast nie za wiele - wąski dół zaraz by się zatrzymał na cholewce i zaczął łamać na boki. W pasie leżą bardzo wygodnie nawet bez użycia paska. Uwagi? Co do koszuli jestem świadom że wymaga poprawek.Prosiłbym też wybaczyć tanią edycję zdjęć, dzień wolny poświęcam na gruntowe porządkowanie sprzętów więc oczywiście nic nie leży na swoim miejscu i pewne rzeczy należało wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Według mnie tylko nogawki do wydłużenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Zdecydowanie za krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi