Arkadyjczyk Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Mój zawód co prawda biznesowy nie jest, ale jak ktoś potrzebuje informacji o jakiejś książce (najlepiej starej), ew. szybkiej kwerendy bibliograficznej, to u mnie, polecam też swoje usługi jako korepetytor z zakresu historii sztuki -wysoka skuteczność-jeszcze żaden mój uczeń nie oblał matury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Dystrybutor angielskich i włoskich tkanin garniturowych. Właściciel marek: Szarmant i Zaczkiewicz. Moje Studio mieści się przy Poznańskiej 24/lok.20 w Warszawie. Tel 880 91 48 48 info(at)szarmant.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Odnoszę wrażenie, że temat nie jest zbyt trafiony Zaki, Immune - skasujcie poproszę. Ja uważam że jest trafiony. Proszę kolegów o powagę. Wyraźnie jest napisane: biznes - kontakty w temacie, więc proszę także używać odpowiedniego języka. Zaki, tylko Ty i ja potraktowaliśmy to tak jak miałem na myśli, skasuj poproszę! Skasowałem tylko niepoważne posty. Panowie to jest to wątek do wymiany kontaktów biznesowych. Wszelkie niepoważnie wpisy będą kasowane, tak samo jak próby dyskusji na ten temat. Proszę żartować w innych tematach. Na takiej wymianie kontaktów jaką zaproponował xkoziol opiera się świat biznesu. Jak z tego drwicie, to świadczy o tym że nic nie macie wspólnego z tym światem i wątek nie jest przeznaczony dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 W ramach rodzinnego biznesu: architektura urbanistyka wnętrza i wszystko co z tym związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemas22 Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Ja zatrudniam specjalistów, którzy są w stanie zoptymalizować: - wybór kredytu hipotecznego osobom fizycznym lub inwestycyjnego firmom, - strategię inwestycyjną osób fizycznych (fundusze inwestycyjne, inwestycje alternatywne, wealth management, produkty strukturyzowane, alternatywy dla lokat bankowych, emerytury), - ubezpieczenia na życie i majątkowe (np. mieszkaniowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Panowie, Teleinformatyka, sieci, transmisja głosu, danych, ...etc Szerokorozumiane IT od centrali telefonicznej, poprzez sieci, bezpieczeństwo, na infrastrukturze dla operatorów skończywszy... Widze, że mamy bardzo różne zawody i różnorodność branż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MBWB Napisano 7 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2011 Panowie, Ja z kolei - szeroko pojęte wyposażenie wnętrz biurowych (meble, wykładziny, okleiny ścienne, ale nie tylko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2011 Obecnie marketing i reklama, a już niedługo również biżuteria na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabja Napisano 7 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2011 Prawo. pzdr hrabja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2011 1. Freelancer - tłumacz pisemny i ustny (tłumaczenia symultaniczne i konsekutywne). Języki z których i na które tłumaczę: polski (ojczysty), ukraiński (ojczysty), łemkowski (ojczysty), angielski, niemiecki. Specjalizuję się w badaniach rynku, marketingu, polityce, artykułach naukowych oraz tekstach prasowych i podróżniczych. 2. Tłumacz literatury pięknej (poezja i proza). 3. Nauczyciel angielskiego i ukraińskiego w biznesie; prowadzę również praktycznie wszelkie kursy egzaminacyjne z angielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 7 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2011 Z wykształcenia - historyk. Dziennikarz - robiłem chyba wszystko w tej branży. Pracowałem dla najważniejszych dzienników ("GW", "RZ"), telewizji (TVP). Piszę też książki. Zajmowałem się też PR (na początku l.90) teoretycznie i praktycznie (z dziedziny dość rzadkiej, bo dot. dużej inwestycji budowlanych). Ponadto mam duże doświadczenie praktyczne, jeśli chodzi o działalność różnych organizacji i stowarzyszeń (bo trochę w życiu różnych rzeczy organizowałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 8 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2011 Fajny temat, niekoniecznie do networkingu, ale ciekawy przegląd forum. Niech i ja się dołożę: jestem redaktorem (co oznacza, że moją ambicją jest być oczko wyżej nad dziennikarzem - tu ukłony dla red. Frankensteina). Niestety jak dotąd nie udało mi się w pełni uciec od dziennikarstwa, ale nie przeszkadza mi to zbytnio, bo pisanie przychodzi mi z łatwością. Obecnie pracuję w branży czasopism biznesowych, wcześniej - w prasie lokalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celefinnel Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Leasing - jako analityk kredytowy, współodpowiedzialny za ocenę ryzyka oraz podejmowanie decyzji o udzielaniu finansowania. Finansowanie środków transportu, maszyn i urządzeń, sprzętu IT etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Doradztwo w dziedzinie zabezpieczeń finansowych (w różnych sytuacjach losowych) oraz długoterminowa budowa kapitału. W razie jakichkolwiek pytań pozostaje do waszej dyspozycji. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Strony www - głównie na CMS Joomla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Zawodowo logistyka i spedycja, poza zawodowo Polska GPW, inwestycje krótko terminowe. Pytania - pomoc na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLisow Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Zarządzanie nieruchomościami - pytania na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hungrymumin Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Hmm, motion design (dżingle, czołówki inne formy animowane i nieruchome) . Obecnie pracuję dla jednej z trzech dużych platform cyfrowych / telewizji. Projektuję również logotypy, tworzę komunikację itd. Chętnie pomogę jeśli czas mi pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stylius Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Hmm, motion design (dżingle, czołówki inne formy animowane i nieruchome) . Obecnie pracuję dla jednej z trzech dużych platform cyfrowych / telewizji. Projektuję również logotypy, tworzę komunikację itd. Chętnie pomogę jeśli czas mi pozwoli. Uu przydana, przydatna branża! Jak tylko będę wdrażał kolejny projekt z pewnością się skontaktuję z kolegą Pozdrawiam, Stylius PS: gdybym mógł prosić na PM jakiś próbnik możliwości byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Changes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kbb Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Prawo - własność intelektualna, prawo autorskie, działalność w sieci (e-commerce, portale, dane osobowe, etc.). Interes rodzinny, więc jak ktoś chce się rozwieść albo ma na karku prokuratora to też możemy pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Jeśli chodzi o mnie: organizacja imprez okolicznościowych i mniejszych eventów (nagłośnienie, oświetlenie, konferansjerka); doradztwo finansowe w obszarze kredytów hipotecznych; sesje fotograficzne na zamówienie; tłumaczenie tekstów z jęż słoweńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Organizacja imprez klubowych - na razie na terenie Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
espresso Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Witam WSZYSTKICH odwaznych i pewnych Siebie, ja proponuje doradztwo w zakresie TRAWY(pola golfowe,stadiony,korty tenisowe, tereny trawiaste...od lat w branzy golfowej, po szkole Greenkeepingu w Niemczech. d.s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi