lupin Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Też dzisiaj dostałem podobnego mmsa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Panowie wnioskując po ostatnich 2 zdjęciach, zgaduję, że zamawialiście internetowo? Czy podczas wizyty u Pana Jamrozińskiego? Pytam, bo opcja zamówienia przez internet bardzo by mi odpowiadała:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Panowie wnioskując po ostatnich 2 zdjęciach, zgaduję, że zamawialiście internetowo? Czy podczas wizyty u Pana Jamrozińskiego? Pytam, bo opcja zamówienia przez internet bardzo by mi odpowiadała:> Pierwszą parę zamówiłem w zakładzie u Pana Czesława (zostały wówczas zdjęte wymiary z mojej dłoni). Kolejną tą na zdjęciu już za pośrednictwem maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Siostra kiedyś mu przesłała listownie obrys dłoni + dł. obwodu na wysokości kostek. Od biedy można skan, ale ja bym się w to nie bawił bo wydruk może się przeskalować albo coś w tym stylu. Najlepiej przedzwonić do Pana Czesława, on poinstruuje co i jak jest mu potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 21 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Samochodowo-rowerowe zamówienie zrealizowane. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 I ja w końcu zamówiłem swoje rękawiczki u mistrza Jamrozińskiego. Wycieczka do Warszawy, jeśli mnie pamięć nie myli, na początku czerwca, dziś odebrałem wysłane Pocztą Polską rękawiczki. Nim dotarłem do samych rękawiczek przebrnąłem przez opakowanie z kroniki sejmowej - artykuł dotyczący indywidualnych kwot mlecznych Fason podpatrzyłem na forum i taki też sobie zażyczyłem. Kozia skóra, lico od wewnątrz, zamsz z wierzchu dłoni, dziurki tylko z wierzchu, dopasowane. Z efektu jestem bardzo zadowolony - na przyszłość może zażyczyłbym sobie co najwyżej nieco dalej umieszczonego zapięcia, żeby zakrywały więcej dłoni. Kolor realny zbliżony do koniakowego toreb Barona. Mistrz Jamroziński w kontakcie jest absolutnie świetnym człowiekiem - mógłby tylko przenieść się do Łodzi, bo tak to niedługo będę musiał jechać po kolejna parę Może british racing green... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 2 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Męskie rękawiczki szyte ręcznie, zapinane na guzik... (po co ja się na to uparłem? pierwszą zapinam bez problemu ), ircha z sarny. Po tym zamówieniu już nigdy nie kupię rękawiczek RTW 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 2 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Rękawiczki damskie, (osoba zamawiająca pomyślała o wygodzie zapinania i wybrała zatrzask, ja tam lubię swoje guziki... tylko nie lubię ich zapinać... w sumie to tego drugiego, z pierwszym nie ma problemu ), uszyte ze skóry koźlęcej. W jednym i drugim przypadku dopasowanie rękawiczek jest rewelacyjne. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Obie pary świetne! Rękawiczki z białej irchy są cudownie niepraktyczne - ircha zbiera brud doskonale, a biała ircha... no cóż, widać na niej wszystko. Natomiast są naprawdę piękne, a przez swoją delikatność i, nie wahajmy się użyć tego słowa, bezużyteczność (bo nie powinieneś w nich łapać niczego prócz idealnie czystych rzeczy - odpadają klamki, poręcze itd.) stają się jeszcze bardziej dekadenckie i luksusowe :). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Dokładnie. Niepraktycznie fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 2 godziny temu, Jan M. Krawczyk napisał: Dokładnie. Niepraktycznie fantastyczne Czyli jednym słowem, warto je mieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Oczywiście, brud zbierają doskonale. Na szczęście irchę można prać Z założenia zamówiłem je do żakietu, surduta oraz najbardziej formalnych garniturów. Po prostu jako te najbardziej wyjściowe. Obecnie (chyba jak każdy kto zamówił jedną parę u Pana Czesława) planuję już następne (bardziej praktyczne i nie będące jedynie fanaberią) zamówienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Takich rękawiczek się nie nosi na dłoniach, tylko wkłada do kieszonki płaszcza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Od lat na co dzień używam rękawiczek z jasnej irchy,ostatnio odebrałem kolejna parę ,zdjecia wyżej,której używam podczas jazdy na rowerze i samochodem,oczywiście brudzą się,ale doskonale się piorą. Trzeba tylko o nie dbać a to chyba nie problem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 6 godzin temu, Styleman napisał: Od lat na co dzień używam rękawiczek z jasnej irchy,ostatnio odebrałem kolejna parę ,zdjecia wyżej,której używam podczas jazdy na rowerze i samochodem,oczywiście brudzą się,ale doskonale się piorą. Trzeba tylko o nie dbać a to chyba nie problem. Czy mógłbyś napisać jak je pierzesz i czy ew potem jakoś je konserwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2016 Piorę je ręcznie mydłem Szary jeleń,w letniej wodzie,później rozkładam do suszenia. Nie używam żadnych innych środków. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 Odebrałem wczoraj rękawiczki na sezon przejściowy - maksymalnie proste i dopasowane, bez ocieplenie, czekoladowy brąz (ciemniejszy niż wyszedł na zdjęciu). Wiem, wiem, prawie jak damskie wyglądają, bo chude nadgarstki mam, no ale od tego właśnie jest bespoke Pan Czesław ma teraz skóry mocno przetrzebione, ale w ten weekend jedzie po nowe - polecił we wtorek zaglądać, to powinien być większy wybór. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Ile kosztuje uszycie rękawiczek zimowych u Pana Jamrozińskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Tel. 500197020 - wszystkiego najlepiej dowiesz się 'u źródła'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 43 minuty temu, piotrassss napisał: Ile kosztuje uszycie rękawiczek zimowych u Pana Jamrozińskiego ? Rok temu zapłaciłem 180zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 A ja - raz 220, raz 190 i dwa razy po 170; dużo zależy od rodzaju skóry i szycia, ocieplenia... więc nie ma co uogólniać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 12 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Z dzisiejszego wątku w innym dziale dowiaduję się, że Pan Czesław został honorowym członkiem BwB - jak najbardziej zasłużenie A ja akurat dzisiaj jeszcze jedne rękawiczki na sezon przejściowy odebrałem, tym razem klasyczny koniak, bez ocieplenia, za to z perforacją. Swoją drogą od zamówienia do odbioru wyszło tylko dziesięć dni, więc jeśli ktoś chce się zaopatrzyć przez nadejściem chłodów to chyba dobry moment. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yetiunio Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Czy wejście do zakładu Pana Jamrozińskiego jest od ulicy Hożej, czy znajduje się tam jeszcze inny zakład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Wejście jest od ulicy Marszałkowskiej, jakby w bramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Godzinę temu, Yetiunio napisał: Czy wejście do zakładu Pana Jamrozińskiego jest od ulicy Hożej, czy znajduje się tam jeszcze inny zakład? Zakład p. Jamrozińskiego ma wejście od Marszałkowskiej. Od Hożej (bardzo blisko) znajduje się inny zakład produkujący rękawiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi