O.v.K. Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 W dniu 13.01.2019 o 12:19, Wodzu napisał: Jakkolwiek najbliższa mi jest estetyka a'la the Boss czy Keith R., to muzyka filmowa zajmuje drugie miejsce... a wczorajszego wieczora miałem bezsprzeczną i absolutną przyjemność obcować z muzyką Maestro Morricone na żywo. Absolutnie genialne doświadczenie!!! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waszka Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 2 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Obłęd... Jeszcze nie wiem, czy zostanę z nimi na dłużej, ale jestem pod wrażeniem. Będę ich ćwiczył w w-end. @Blondas Odnośnie poszukiwań ;). Wybacz brak odpowiedzi na PM - odczytałem w trasie i wyleciało mi z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Animals as Leaders miałem okazję sporo słuchać, ale jakieś takie bezduszne mi się wydawało, technicznie świetni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 19 godzin temu, Blondas napisał: Animals as Leaders miałem okazję sporo słuchać, ale jakieś takie bezduszne mi się wydawało, technicznie świetni. Dzisiaj za to wielki dzień Nabyłem i za chwile spokojnie posłucham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Obsłuchałem w pracy na słuchawkach, ale robiąc też inne rzeczy. Jest ok, natomiast muszę jeszcze kilka razy przesłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 On 12/19/2018 at 11:48 PM, mayor said: Polecam jeżeli ktoś ma okazje "Book of Mormon" musical napisany przez autorów South Park.,Pokazywany jest także w Europie., Może nie dla każdych uszu, gdyż kiedy bylem pierwszy raz około 5 lat temu , to autentycznie oburzeni ludzie wychodzili w trakcie wykonania "Hasa Diga Eebowai" i to nawet z pierwszych rzędów "Orchestra Center"gdzie bilet kosztuje ponad $500, a ten otwór jest bodaj trzeci w pierwszym akcie. Bylem ostatnio z zona. Genialny musical! Siedzielismy w pierwszym rzedzie na Broadwayu i Book of Mormon rozbawil nas do lez. Polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 "Zalewski śpiewa Niemena" - cała płyta jest bardzo przyjemna, jedkaże w ucho wpadł mi głównie ten utwór: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Bardziej "humor". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Wow, Zacier to kawał historii. Jeszcze gra, co jest fenomenem. Niedawno czytałem trochę o jego losach, m.in. dowiedziałem się, że Odpad atomowy, który znałem z wykonania Kazika jest właśnie autorstwa Zaciera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Sax barytonowy chodzi jak zły! 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 W dniu 23.02.2019 o 01:13, Beny23 napisał: Bylem ostatnio z zona. Genialny musical! Siedzielismy w pierwszym rzedzie na Broadwayu i Book of Mormon rozbawil nas do lez. Polecam! Ciesze się ,że się podobało.,Ja byłem dwa razy., Pierwszy raz Andrew Rannells i Josh Gad, a drugi raz Kevin Clay i Cody Jamison Strand w rolach Price'a i Cunninghama.,Jak się zmieni obsada to niewykluczone ,że obejrzę trzeci raz.,Oczywiście pod warunkiem ,że dożyję , jeżeli nie to będę miał "Spooky Mormon Hell Dream" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Moje odkrycie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 A to moje, dzięki panu Mannowi (ależ to buja...): 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 a tu w/g nie najlepsze boogie Canned Heat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 Z tej piosenki aż kapie alkohol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 W dniu 10.03.2019 o 11:12, damiance napisał: Tak dla dopełnienia Dla mnie w orginale jest dużo więcej miejsca na fantazję, bez darcia szat, bez dzwonków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi