Wuj Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 O Jezu, ale jestem na liście!?!? Jak po egzaminach na esgieh się czuję:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanatos70 Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 4 minuty temu, Wuj napisał: O Jezu, ale jestem na liście!?!? Jak po egzaminach na esgieh się czuję:) jesteś, jesteś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuj Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDC Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 a na początku planowane zamówienie było w okolicach połowy roku z bólem serca musiałem odpuścić tym razem. @R50 te w połowie roku dalej planujesz :)? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamjest Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Panowie pochwalcie się co tam ciekawego zamówiliście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanatos70 Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Pochwalimy się, jak już będziemy je mieli na nogach (piszę w swoim imieniu) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrotherM Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Jaki tu wychodzi orientacyjny koszt Vass polbuta/trzewika za parę? W ostatnich postach znalazłem kwotę od 695 USD (OK 2800 PLN), gdzieś obiło mi się o uszy, że w okolicach 2000 PLN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamjest Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 19 minut temu, Tanatos70 napisał: Pochwalimy się, jak już będziemy je mieli na nogach (piszę w swoim imieniu) akurat Ty już się wcześniej zdradziłeś i zakładam, że zdania nie zmieniłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanatos70 Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 2 godziny temu, Jamjest napisał: akurat Ty już się wcześniej zdradziłeś i zakładam, że zdania nie zmieniłeś Już wykłapałem tym swoim długim jęzorem ? No popatrz, nie pamiętam nawet kiedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aron Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 15 godzin temu, JDC napisał: a na początku planowane zamówienie było w okolicach połowy roku z bólem serca musiałem odpuścić tym razem. @R50 te w połowie roku dalej planujesz :)? Spokojnie, ja mam pomysł na kolejne buty, więc też czekam na następne zamówienie, więc mam nadzieję, że będzie. 14 godzin temu, BrotherM napisał: Jaki tu wychodzi orientacyjny koszt Vass polbuta/trzewika za parę? W ostatnich postach znalazłem kwotę od 695 USD (OK 2800 PLN), gdzieś obiło mi się o uszy, że w okolicach 2000 PLN. Tutaj jest post dotyczący poprzedniego zamówienia, jednak ostateczna cena zależy od wielu czynników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamjest Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Ja nie potrzebuję kolejnych butów i mam silne postanowienie, że już w tym roku butów nie kupię. Co nie zmienia faktu, że już mam wybrane do następnego GMTO VASS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfishtrombone Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Ja też chciałbym się podpiąć pod kolejne GMTO tak bliżej połowy roku. Tym razem świadomie odpuściłem, nie byłem na 100% pewien wyboru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R50 Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Następne GMTO będzie wtedy gdy: po pierwsze, zakończymy aktualne, a po drugie, gdy zbiorą się chętni na 5 par. Ceny tylko na PW. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R50 Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Dnia 9.02.2017 o 19:06, Jamjest napisał: Panowie pochwalcie się co tam ciekawego zamówiliście Mogę zdradzić tylko, że prawie wszyscy dość zachowawczo podeszli do tematu - jedynie @Tanatos70 i @Wuj , że tak delikatnie powiem, "puścili wodze fantazji" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciato Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 @R50 1- 2- 3 próba kopyta 😉. Nie wiem jak @Wuj ale @Tanatos70 jest już prawdziwym bboyem Vassa 😈. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wodzu Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Następne będą zamszaki, więc mam nadzieję, że powstaną dobre zdjęcia próbek skór, ktokolwiek je zamawiał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamjest Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Moje zamszaki zakupione od @R50 są z bardzo bardzo dobrej jakości zamszu. Jak go poprosisz to Ci pewnie prześle zdjęcia na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R50 Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Taka ciekawostka, choć bardziej w kategoriach współpracy między brandami: Vass x Edward Green (jak przypuszczam) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Posted March 28, 2017 Author Report Share Posted March 28, 2017 @R50 @Zajac Poziomka @Tanatos70 @Jamjest i inni zainteresowani, których być może nie wyłapałem. Panowie! Trzeba uzupełnić szafę na lato. Czy to może już czas na kolejne GMTO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steppenwolf Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Poprzednie nie zdążyło nam jeszcze dotrzeć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Posted March 28, 2017 Author Report Share Posted March 28, 2017 Godzinę temu, Steppenwolf napisał: Poprzednie nie zdążyło nam jeszcze dotrzeć No właśnie... a lato się zbliża. W czerwcu, czy w lipcu trzeba będzie zamawiać trzewiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajac Poziomka Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 11 godzin temu, Whitesnake napisał: @R50 @Zajac Poziomka @Tanatos70 @Jamjest i inni zainteresowani, których być może nie wyłapałem. Panowie! Trzeba uzupełnić szafę na lato. Czy to może już czas na kolejne GMTO? Ja tym razem spasuję. Niedługo czeka mnie operacja kolana (sport to zdrowie!) i połowę lata będę raczej kuśtykał o kulach w adidasach, a na drugą połowę starczą mi te eleganckie buty, które już mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beny23 Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Ja w maju na Super Trunk Show w Londynie zmierzę wszystkie możliwe kopyta Vassa, wybiorę swoje i jestem zainteresowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R50 Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 O przyszłym zamówieniu pomyślimy, ale dopiero po podsumowaniu aktualnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Midlife-Crisis Posted April 10, 2017 Popular Post Report Share Posted April 10, 2017 Wczorajszy zakup ale jeszcze świeży. 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts