Wuj Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 O Jezu, ale jestem na liście!?!? Jak po egzaminach na esgieh się czuję:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 4 minuty temu, Wuj napisał: O Jezu, ale jestem na liście!?!? Jak po egzaminach na esgieh się czuję:) jesteś, jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 a na początku planowane zamówienie było w okolicach połowy roku z bólem serca musiałem odpuścić tym razem. @R50 te w połowie roku dalej planujesz :)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Panowie pochwalcie się co tam ciekawego zamówiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Pochwalimy się, jak już będziemy je mieli na nogach (piszę w swoim imieniu) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Jaki tu wychodzi orientacyjny koszt Vass polbuta/trzewika za parę? W ostatnich postach znalazłem kwotę od 695 USD (OK 2800 PLN), gdzieś obiło mi się o uszy, że w okolicach 2000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 19 minut temu, Tanatos70 napisał: Pochwalimy się, jak już będziemy je mieli na nogach (piszę w swoim imieniu) akurat Ty już się wcześniej zdradziłeś i zakładam, że zdania nie zmieniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 2 godziny temu, Jamjest napisał: akurat Ty już się wcześniej zdradziłeś i zakładam, że zdania nie zmieniłeś Już wykłapałem tym swoim długim jęzorem ? No popatrz, nie pamiętam nawet kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 15 godzin temu, JDC napisał: a na początku planowane zamówienie było w okolicach połowy roku z bólem serca musiałem odpuścić tym razem. @R50 te w połowie roku dalej planujesz :)? Spokojnie, ja mam pomysł na kolejne buty, więc też czekam na następne zamówienie, więc mam nadzieję, że będzie. 14 godzin temu, BrotherM napisał: Jaki tu wychodzi orientacyjny koszt Vass polbuta/trzewika za parę? W ostatnich postach znalazłem kwotę od 695 USD (OK 2800 PLN), gdzieś obiło mi się o uszy, że w okolicach 2000 PLN. Tutaj jest post dotyczący poprzedniego zamówienia, jednak ostateczna cena zależy od wielu czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Ja nie potrzebuję kolejnych butów i mam silne postanowienie, że już w tym roku butów nie kupię. Co nie zmienia faktu, że już mam wybrane do następnego GMTO VASS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Ja też chciałbym się podpiąć pod kolejne GMTO tak bliżej połowy roku. Tym razem świadomie odpuściłem, nie byłem na 100% pewien wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Następne GMTO będzie wtedy gdy: po pierwsze, zakończymy aktualne, a po drugie, gdy zbiorą się chętni na 5 par. Ceny tylko na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Dnia 9.02.2017 o 19:06, Jamjest napisał: Panowie pochwalcie się co tam ciekawego zamówiliście Mogę zdradzić tylko, że prawie wszyscy dość zachowawczo podeszli do tematu - jedynie @Tanatos70 i @Wuj , że tak delikatnie powiem, "puścili wodze fantazji" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 @R50 1- 2- 3 próba kopyta 😉. Nie wiem jak @Wuj ale @Tanatos70 jest już prawdziwym bboyem Vassa 😈. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Następne będą zamszaki, więc mam nadzieję, że powstaną dobre zdjęcia próbek skór, ktokolwiek je zamawiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Moje zamszaki zakupione od @R50 są z bardzo bardzo dobrej jakości zamszu. Jak go poprosisz to Ci pewnie prześle zdjęcia na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Taka ciekawostka, choć bardziej w kategoriach współpracy między brandami: Vass x Edward Green (jak przypuszczam) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 @R50 @Zajac Poziomka @Tanatos70 @Jamjest i inni zainteresowani, których być może nie wyłapałem. Panowie! Trzeba uzupełnić szafę na lato. Czy to może już czas na kolejne GMTO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Poprzednie nie zdążyło nam jeszcze dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Godzinę temu, Steppenwolf napisał: Poprzednie nie zdążyło nam jeszcze dotrzeć No właśnie... a lato się zbliża. W czerwcu, czy w lipcu trzeba będzie zamawiać trzewiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 11 godzin temu, Whitesnake napisał: @R50 @Zajac Poziomka @Tanatos70 @Jamjest i inni zainteresowani, których być może nie wyłapałem. Panowie! Trzeba uzupełnić szafę na lato. Czy to może już czas na kolejne GMTO? Ja tym razem spasuję. Niedługo czeka mnie operacja kolana (sport to zdrowie!) i połowę lata będę raczej kuśtykał o kulach w adidasach, a na drugą połowę starczą mi te eleganckie buty, które już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Ja w maju na Super Trunk Show w Londynie zmierzę wszystkie możliwe kopyta Vassa, wybiorę swoje i jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 O przyszłym zamówieniu pomyślimy, ale dopiero po podsumowaniu aktualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 10 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Wczorajszy zakup ale jeszcze świeży. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi