Whitesnake Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Wiem, że to Santoni, ale nie znalazłem lepszego miejsca dla ich nowej propozycji. Ładne kopyto i wykonanie, ale loafersy, monki i balmorale z zamkiem błyskawicznym w jednym? Niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Co do naszych No. 525 - niestety rynek niemiecki wymaga od nas posiadanie takich modeli w swojej ofercie. Jedynie nad czym zawsze ubolewam to fakt, że te modele z kwadratowym noskiem pojawiają się jako pierwsze po wejściu w elegancką kolekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hippe Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Zgadzam się w 100% z shoepassion - Niemcy mają przedziwne upodobanie do butów z kwadratowymi noskami. Fakt, drogich i dobrze wykonanych, ale brzydkich. U nas raczej kojarzy się to z wąsatym wujkiem na chrzcinach, ale co kraj to obyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 Kiedyś też były koszmarki. http://www.metmuseum.org/collection/the-collection-online/search/83074?img=2(data: 1910-20). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Scyzoryki buty proto rapera z NY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Jak widać, Horween dostarcza swoje skóry do różnych manufaktur: Cena tych "cordovanowych" buciorków to ponoć 2500 Euro. Ciekawe, czy po deszczu robią się na nich purchle 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 W czym problem? Całkiem fajne buty dla kałboja. Nie bądźmy butowymi nazistami, dla takich modeli z cordovanu jak najbardziej widzę miejsce na rynku. Nie w mojej szafie, ale przecież na świecie są jeszcze miliardy szaf poza moją. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Jak widać, Horween dostarcza swoje skóry do różnych manufaktur: cordovan 2.JPGcordovan.JPG Cena tych "cordovanowych" buciorków to ponoć 2500 Euro. Ciekawe, czy po deszczu robią się na nich purchle mnie ciekawi czy są do nich prawidła które nadają ten "bananowy" kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Kształt butom kałboja nadaje piwo (1), plwociny i krowie placki. Dokładnie taki jak na zdjęciu. (1) To kałboje pili piwo, zapytacie? Ano, jak chcą amerykańskie przekazy ustne, jak najbardziej: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=cowboy+beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 dla takich modeli z cordovanu jak najbardziej widzę miejsce na rynku. Butów z widocznym logo nie lubimy na tym forum.(1) (1) Podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Dziwne bo Horween z tego co widziałem w ich garbarni w Chicago przybija swoje stemple tylko z jednej strony cordovanu. Więc albo komuś się pomyliło i uszył buty do wewnątrz albo poprostu to z jakiegoś podrzędnego kawałka kordowanu który jakimś cudem miał stempel po drugiej stronie. Swoją drogą buty kowbojskie nigdy nie są niskie bo takie buty jak na zdjęciu nie nadają się do jazdy konno. Ultrabrzydkie, pseudo-egzotyczne buty: http://www.shoepassion.com/exotic-shoes/no-442.html Nie wiem skąd pomysł na połączenie beżu ze złotym pytonem i do tego to dziurkowanie. Przypominają trochę buty dla Sapeurs’ów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Podwójne monki wg baty, w cenie meermina http://www.bata.pl/web/katalog/web-katalog-2-mezczyzni-wszystkie-niskie/688254-a-s-98-skorzane-buty-typu-monk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cord Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 A myślałem, że polskie marki już mnie niczym nie zaskoczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 To kiedy robimy grupowe zamówienie w Bacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Bata to akurat nie polska marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Koszmar letniej nocy... Czy jak to nazwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Pudło. To klasyczny fason występujący na rynku od wielu lat. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Możliwe. Ale dla mnie sa brzydkie i wygladaja jak skrzyżowanie trapera z mokasynem. To jakbyś taka mazdę mx-5 postawił na podwoziu od suv-a. Nie wiem co w tym ładnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Typ buta, jak eyelip napisal, obecny na rynku od lat. Kwestia gustu, ale mnie sie podoba. Pewnie to jak z monkami - dla niektorych niestrawne, dla innych - must have. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Możliwe. Nie bede sie kłócić. Niestrawność to idealne słowo (jak dla mnie). Btw monki sa super, tylko trzeba miec je do cżego ubrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Buty pokładowe na jacht pokryty igliwiem tudzież gałęziami Ale koszmarne to jednak nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Btw monki sa super, tylko trzeba miec je do cżego ubrać.Możesz rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Przede wszystkim, to nie ubrać, tylko założyć (o butach) albo ubrać się. Jak pytał Tym w jednym skeczu: czy rozumie Pan różnicę między "zabić" a "zabić się"? Przepraszam, mrkaramba, że akurat na Ciebie padło, ale na forum już tyle razy widziałem ten błąd, że nie wytrzymałem. A buty nie są koszmarne, chociaż mi się nie podobają. Może na łódce mają praktyczne zastosowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Akcesoria sutenera czyli produkt z kolekcji Renato Balestra. Ciekawe so Saphir ma do ich pielęgnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 10 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 benzynę i zapałki 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi