kset Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 no szkoda. a tak btw.: ile takie loaki u p. Doshi'ego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 no szkoda. a tak btw.: ile takie loaki u p. Doshi'ego?Wyslij do niego maila ... on sam pisze zeby wlasnie tak pytac sie o cene Loakow .... sadze, ze taniej jak w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Kiedy zobaczyłem to zdjęcie, pomyślałem: drewniana podeszwa. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 jeszcze jeden rarytas kolekcjonerski - kamasze Lobb z 1940, oryginalne i do kupienia za 2200 euro (taniej niż zamawiać nowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Ciekawy patent antypoślizgowy - może swoje kamasze od p. Januszkiewicza tak podkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 jeszcze jeden rarytas kolekcjonerski - kamasze Lobb z 1940, oryginalne i do kupienia za 2200 euro (taniej niż zamawiać nowe ) Te buty wygladaja swietnie jak na 71 lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 jeszcze jeden rarytas kolekcjonerski - kamasze Lobb z 1940, oryginalne i do kupienia za 2200 euro (taniej niż zamawiać nowe ) Te buty wygladaja swietnie jak na 71 lat!!!Bez przesady. Nieużywane, przechowywane w suchych warunkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieszti Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 polski okaz;) http://allegro.pl/70-s-shoes-oryginale- ... 10160.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 jeszcze jeden rarytas kolekcjonerski - kamasze Lobb z 1940, oryginalne i do kupienia za 2200 euro (taniej niż zamawiać nowe ) Te buty wygladaja swietnie jak na 71 lat!!!Bez przesady. Nieużywane, przechowywane w suchych warunkach ...Mnie sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Skoro przy trzewikach jestesmy, to wypada tutaj zaprezentowac klasyczne "buciory" Red Wing. Tutaj Red Wing Beckman Boots (Gentleman Traveller) wzorowanych na butach podroznikow z poczatku XX go wieku Mozna je kupic w wielu sklepach internetowych w cenie ok 200 funtow (czasem troche mniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2011 Lodger, RTW za 450 GBP, ale jakość jak w dobrym MTO. Prawidła bespoke w cenie (cedr, orzech, dą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 8 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2011 Immune, buty przepiękne, tylko ten nosek jakiś bardzo długi wyszedł, ale to chyba wina zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 bardzo ładne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MBWB Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 wszystkie zdjęcia] KAPITALNE buty. Po prostu mógłbym siedzieć i je kontemplować. Ciekawe czy Duranc by był w stanie zrobić podobne (że inni by byli to wiem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Bajka, świetny kolor, piękne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 wszystkie zdjęcia] KAPITALNE buty. Po prostu mógłbym siedzieć i je kontemplować. Ciekawe czy Duranc by był w stanie zrobić podobne (że inni by byli to wiem ). Butom Duranca, ktore widzialem daleko do tych butów jesli chodzi o wyglad - smuklosc/kształt kopyta i estetyka wykonczenia. To jest po prostu inna kategoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Lodger ma bardzo ładne zdjęcia http://www.lodgerfootwear.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Nieprodukowane już japońskie lotniki MASARU OKUYAMA ze szlifowanej skóry (nie wiem jak po angielsku ale po polsku mówią na to pulap). Piękne, ale poza zasięgiem. Rewelacja - ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Lodger ma bardzo ładne zdjęcia http://www.lodgerfootwear.com/ Zastanawiam sie, czy ich buty sa rzeczywiscie warte ceny, ktore za nie trzeba zaplacic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Nieprodukowane już japońskie lotniki MASARU OKUYAMA ze szlifowanej skóry (nie wiem jak po angielsku ale po polsku mówią na to pulap). Piękne, ale poza zasięgiem. [/url] Rewelacja - ile kosztowały? 350zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Zastanawiam sie, czy ich buty sa rzeczywiscie warte ceny, ktore za nie trzeba zaplacic?Moim zdaniem zdecydowanie tak. Miałem okazję porównywać kilka modeli do MTO od Foster & Son i wypadają lepiej. Dbałość o szczegóły jest po prostu niewiarygodnie wysoka. A buty F&S są obecnie produkowane przez EG tylko, że na niestandardowych kopytach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Zastanawiam sie, czy ich buty sa rzeczywiscie warte ceny, ktore za nie trzeba zaplacic?Moim zdaniem zdecydowanie tak. Miałem okazję porównywać kilka modeli do MTO od Foster & Son i wypadają lepiej. Dbałość o szczegóły jest po prostu niewiarygodnie wysoka. A buty F&S są obecnie produkowane przez EG tylko, że na niestandardowych kopytach.Mnie sie one podobaja ... ale cena mnie "odstrasza". "Doskladac" 130 funtow i mozna kupic EG ... chociaz nie musi to oznaczac, ze EG beda od nich lepsze. Czy standardy butow Foster & Son robionych przez EG sa takie same jak dla "regularnej" produkcji EG? Ceny maja podobne do EG. Mnie interesowaly - do czasu wzrostu ich ceny w ubieglym roku trzewiki Foster & Son Montrose - "najzwyklejszy" Crockett & Jones Handgrade Avebury kopyto 337 pod nazwa Montrose. Ale placic cene EG za buty C&J ...chociaz ....W kazdym razie w ciagu roku zdrozaly o ponad 50 funtow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Czy standardy butow Foster & Son robionych przez EG sa takie same jak dla "regularnej" produkcji EG? Ceny maja podobne do EG.Tak, zachowane standardy są takie sam jak w przypadku linii RTW EG. Warto jednak zauważyć, że linia MTO oraz buty bespoke of F&S to już zachowane tradycje zakładu (min. charakterystycznie szerokie szycie podeszwy) oraz oddzielny sztab ludzi u EG oddelegowanych do współpracy z producentem. Podbijam temat: Sławne na cały świat triple monk-straps od Bontoni. Jest to model Excelsior, flagowy produkt firmy w ostatniej dekadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Przyznam, że są straszne Ten dodatkowy pasek przypomina mi poczarnobylską mutację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Przyznam, że są straszne Ten dodatkowy pasek przypomina mi poczarnobylską mutację.Cóż, na nodze prezentują się o wiele lepiej chociaż niestety są horrendalnie drogie. Trzy klamry są o tyle fajne, że spodnie kryją jedną z nich, a dwie są w dalszym ciągu widoczne. Ja mam np. ten problem z podwójnymi, że przy szerszej nogawce widoczna jest tylko przednia klamra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi