Gocławianin Napisano 5 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2021 Gwoli uzupełnienia ciekawie, bo zupełnie na odwrót jest w Bergu, ale to zupełnie inny model biznesowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2021 W Bergu od w miarę niedawna jest Crownhill, więc też kierunek, żeby mieć w ofercie buty bardziej przystępne cenowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2021 2 godziny temu, Gocławianin napisał: @flozbibuty adekwatne do ceny. I sądzę, że to bardzo przemyślany zabieg zackroman.com. Buty sprzedawane przez milermenswear, zackroman, macaronitomato, to z roku na rok niższa półka. Zack miał "swoje" meki, macaroni duży wybór loake i magnanni, miler sprzedawał nawet carminy, ale nie wyszło. Dzisiaj podstawę butowego menu ww. marek stanowią wyroby własne, nieznanych wykonawców (zack, miler) albo najtańsza półka GYW, czyli Berwick (macaroni). Nie ma co narzekać - sprzedawcy muszą się do stosować do oczekiwań swoich klientów. A te są takie, że "za garnitur 3 tyś. może dam, ale buty to max. do 7 stów". Nie zmienia to faktu, że te buty są po prostu paskudne. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 15 godzin temu, Gocławianin napisał: @flozbibuty adekwatne do ceny. I sądzę, że to bardzo przemyślany zabieg zackroman.com. Buty sprzedawane przez milermenswear, zackroman, macaronitomato, to z roku na rok niższa półka. Zack miał "swoje" meki, macaroni duży wybór loake i magnanni, miler sprzedawał nawet carminy, ale nie wyszło. Dzisiaj podstawę butowego menu ww. marek stanowią wyroby własne, nieznanych wykonawców (zack, miler) albo najtańsza półka GYW, czyli Berwick (macaroni). Nie ma co narzekać - sprzedawcy muszą się do stosować do oczekiwań swoich klientów. A te są takie, że "za garnitur 3 tyś. może dam, ale buty to max. do 7 stów". @GocławianinDla mnie te buty nie są adekwatne do ceny 500 zł. Równie brzydkie buty można kupić w sklepie Bytom za połowę tej ceny. To już nie ma znaczenia jak się nazywa sprzedawca. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 Myślę, że to dobra cena https://www.shoepassion.pl/no-644.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 Dorzucę promocje na Loake: http://www.brogs.pl/brogs-mens-store--buty-loake-wroclaw--loake--buty-goodyear-welted-wroclaw.html Realnie wychodzi nawet lepiej niż w sklepie Loake’a (piszą, ze maja nawet do 40%, ale w praktyce, na większości butów rabaty sa znacznie niższe). Jesli chodzi o Shoepassion to mi podoba sie model 666 😈, jak z Loake’a nie będzie mojego rozmiaru to może się na nie skusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 https://zackroman.com/buty-oxfordy-koniakowe Żartowniś z tego Romana;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 Nie wiem czy żartowniś, ale dawno takich bzdur nie czytałem. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 Szczerze mówiąc nie wiem do kogo kierowana jest ich oferta MTO tych klejonych butów. Wychodzi 650zł +150zł dopłaty, więc razem 800zł. Stosunek jakości do ceny chyba nie za dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 U Herringa -30% na cały nieprzeceniony asortyment z kodem 202130. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 I to jest super. Będę miał ból głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 Weż Nurofen.😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 @flozbimuszę przyznać, że przeczytałem opis butów Zack Roman z najwyższym zdumieniem. Ten tekst to jest poziom gazetki z np. Lidla zachwalającej klapki basenowe z rzepem tekstem: możliwość regulacji rzepu daje niesamowity komfort i powoduje, że jest to obuwie spełniające najwyższe kryteria dopasowania! Tak reklamuje swój towar (brzydki i niezgrabny) czołowy przedstawiciel branży butikowej! Przecież to jeden wielki obciach! To jest traktowanie swoich klientów jak nierozgarniętych naiwniaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 15 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2021 W dniu 13.02.2021 o 21:12, Awopiotr napisał: czołowy przedstawiciel branży butikowej Zgaduję, że ktoś kto swego czasu krzewił zasady męskiej elegancji i kupowania solidnych produktów, zmienił kierunek na "przecież tego chcą klienci". Już niedługo te koszmarki za 299 w kolejnej wiosennej megawyprzedaży. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 I jak na zawołanie -50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 W dniu 13.02.2021 o 11:36, Tanatos70 napisał: U Herringa -30% na cały nieprzeceniony asortyment z kodem 202130. ale chyba trzeba doliczyc clo i vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 No tak, ale VAT brytyjski odejmują od ceny, więc nie jest tak tragicznie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 Cła nie powinno być jeżeli made in the UK, czyż nie? https://www.brexit.gov.pl/tag/clo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 @Tanatos70ale ceny na stronie Herringa już masz bez UK VAT-u wyświetlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 może komuś coś spasuje https://www.tott-schuhe.de/produkt-kategorie/schuhe/hersteller/crockett-jones/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 Jest wysyłka np. na Litwę, a nie ma do Polski:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 Jest wysyłka np. na Litwę, a nie ma do Polski:(Mailboxde.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 Po paru przebojach i 1,5 miesiąca dotarły do mnie NPS Heath na podwójnej skórzanej podeszwie z Afinepareofshoes. W samą porę, bo zaraz odwilż. Przyjemna, miękka skóra chociaż spodziewałem się nieco grubszej, ale buty są niesamowicie lekkie. Obejrzałem dokładnie i jest na prawdę pod wrażeniem, bo są bardzo dobrze wykonane. Rozmiar 9UK na stope 28cm jest idealny (ok 29cm wkładka). Zasługa też kopyta które w końcu mi siedzi - szersze, ale jednocześnie na nieco niższe podbicie, z czym mam zawsze problem. Nigdy nie miałem tak wygodnych butów GYW od nowości 🤙 Dzięki za rady @pablocito @bratdominik RRP z tego co widzę oscyluje w granicach 235£ i 310€, za te 100£ plus VAT (doliczyli mi 155zł) to na prawde dobry deal patrząc na konkurencję w tym budżecie (Berwicki itp. nie mają podjazdu). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 Cieszę się Twoim szczęściem i niech się dobrze noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack_Vein Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 11 minut temu, papiez_ napisał: Po paru przebojach i 1,5 miesiąca dotarły do mnie NPS Heath na podwójnej skórzanej podeszwie z Afinepareofshoes. W samą porę, bo zaraz odwilż. Przyjemna, miękka skóra chociaż spodziewałem się nieco grubszej, ale buty są niesamowicie lekkie. Obejrzałem dokładnie i jest na prawdę pod wrażeniem, bo są bardzo dobrze wykonane. Rozmiar 9UK na stope 28cm jest idealny (ok 29cm wkładka). Zasługa też kopyta które w końcu mi siedzi - szersze, ale jednocześnie na nieco niższe podbicie, z czym mam zawsze problem. Nigdy nie miałem tak wygodnych butów GYW od nowości 🤙 Dzięki za rady @pablocito @bratdominik RRP z tego co widzę oscyluje w granicach 235£ i 310€, za te 100£ plus VAT (doliczyli mi 155zł) to na prawde dobry deal patrząc na konkurencję w tym budżecie (Berwicki itp. nie mają podjazdu). @papiez_ czy aby nie doliczyli cła trzeba było przedstawić pismo od producenta, ze towar został wyprodukowany w UK? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi