Krzysiek_W Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 rozmiar 42, czyli nasze 52, ale biorąc pod uwagę włoską rozmiarówkę, będzie to bardziej odpowiadało SuSu 50. 92$! tylko to amerykański yox https://www.yoox.com/us/49282469CX/item#dept=men&sts=ip_baynote&bnwidget=PDSameDesigner&bnslot=2&bnpid=49282469&cod10=49282469CX&sizeId=5&sizeName=42 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 Ktoś wie, kiedy w tym roku startują wyprzedaże w Massimo Dutti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 Zdaję sobie sprawę, że nie odpowiadam wprost na Twoje pytanie, niemniej jednak w zeszłym roku wyprzedaż zaczęła się 14-06. Wydaje mi się, że wystartują z wyprzedażami jeszcze w tym tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 W dniu 11.06.2018 o 16:08, RadW napisał: Zdaję sobie sprawę, że nie odpowiadam wprost na Twoje pytanie, niemniej jednak w zeszłym roku wyprzedaż zaczęła się 14-06. Wydaje mi się, że wystartują z wyprzedażami jeszcze w tym tygodniu. Dziękuje, to bardzo cenna informacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 @Velahrn Właśnie dostałem od nich newsletter: Jutro rozpoczyna się prywatna wyprzedaż online! Przygotuj koszyk. Do 50% zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Wyprzedaż w Massimo dutti startuje dzisiaj o 21:00 (od 22:00 bez zapisania się do newslettera) https://www.massimodutti.com/pl/mężczyzna/kurtki/zobacz-wszystko/marynarka-z-bawełny-lnu-z-kieszeniami-o-kroju-slim-fit-c911122p8096507.html?colorId=710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Okazja do zakupu czegoś absolutnie zbędnego Swoją drogą, po ostatnich zakupach i testach muszę powiedzieć, że marynarki MD akurat na mnie leżą średnio. Da się nosić, szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Dla mnie marynarki MD są za krótkie, odpuściłem temat dawno temu Ale za to jestem zadowolony z dzianiny (swetry i polówki) i spodni. Na wyprzedaży można też moim zdaniem zainteresować się butami i paskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Marynarki źle leżą nawet na modelach - chociaż może to kwestia zdjęć. Kupiłem dwie pary butów - zobaczymy, chociaż za tą cenę - to zadowolenie raczej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Panowie, gdzieś wyczytałem opinie, że buty MD mają przyzwoitą relację cena-jakość (na tle innych sieciówek) - te nie wyglądają źle w tej cenie, czy ktoś z Was może potwierdzić, że nie jest to jakiś ostatni szmelc ? https://www.massimodutti.com/pl/mężczyzna/buty/mokasyny-ze-skóry-nappa-w-naturalnym-kolorze-c1748007p8131056.html?colorId=700 Z góry dzięki, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 48 minut temu, rumcajs43 napisał: Marynarki źle leżą nawet na modelach - chociaż może to kwestia zdjęć. Tym bym się nie sugerował, to sprawa indywidualna. Na yoox-ie wszystkie marynarki wyglądają źle. U mnie nie do końca podobają mi się ramiona (leżą przyzwoicie, ale nic ponadto), do tego bardzo wysoko umieszczony guzik powoduje, że marynarka średnio układa się na sylwetce. Być może interwencja krawca coś by pomogła, ale imho nie warto. Jeśli jednak komuś dobrze służą kroje MD, to na Allegro jest tego mnóstwo. Ze stówą w ręku można wybrzydzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gly Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Jak oceniacie ich koszule? Akurat jest wzór, który mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Mają brzydkie, małe kołnierzyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Jeśli chodzi o koszule garniturowe, to kołnierzyki są całkiem niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gly Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Zapomniałem dodać - chodzi o garniturowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Koszule MD oceniam jako słabe. Przeciętne materiały, b. przeciętna jakość. Kupiłem parę na Allegro po stówę sztuka i nie powtórzę tego eksperymentu (np. Osovski na wyprzedaży -50% to jest inna liga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Nie wszystkie są słabe. Ta, a widziałem ją też na żywo, https://www.massimodutti.com/pl/kobieta/koszule-i-bluzki/dzianinowa-koszula-o-kroju-slim-fit-c1745878p8071085.html?colorId=250 jest całkiem przyjemna. Swoją drogą nie kupiłem:) Ta też spoko: https://www.massimodutti.com/pl/koszula-w-stylu-bottonato-o-kroju-slim-fit-c0p8087543.html?colorId=401 Kołnierzyk na żywo lepiej niż na tym modelu. Reasumując całkiem niezły sobotni casual dla mnie. W cenach wyprzedażowych oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 7 godzin temu, MarianoItaliano napisał: Panowie, gdzieś wyczytałem opinie, że buty MD mają przyzwoitą relację cena-jakość (na tle innych sieciówek) - te nie wyglądają źle w tej cenie, czy ktoś z Was może potwierdzić, że nie jest to jakiś ostatni szmelc ? https://www.massimodutti.com/pl/mężczyzna/buty/mokasyny-ze-skóry-nappa-w-naturalnym-kolorze-c1748007p8131056.html?colorId=700 Z góry dzięki, pozdrawiam! W cenach wyprzedażowych to rozsądny zakup. W cenach regularnych nie warto. Te, które wkleiłeś, za ta cenę wyglądają okej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2018 VANGRAAF 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2018 Kiedy zaczyna się trzeci etap wyprzedaży w MD? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2018 Niby nie sieciówka, ale premium też nie do końca... Herringshoes.co.uk zaatakował mnie informacją o przecenach. Trochę jeszcze modeli jest, żebym nie zamówił kolejnych balmorali to pewnie bym się skusił na loafersy albo coś innego... Zajrzeć warto Weźcie wykupcie bo jeszcze się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 W dniu 1.07.2018 o 12:42, roelegant napisał: Kiedy zaczyna się trzeci etap wyprzedaży w MD? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Z tego co zauważyłem to oni zdążyli po pierwszej obniżce podnieść ceny częściowo, więc bym się nie napalał na super okazje... Przykład: Chinosy przed przeceną 199, w pierwszych tygodniach 99, obecnie 129 czy 149. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 W CT zaczęło się 2 za 1, ale mało co już zostało. Quote BUY 1 SHIRT, GET 1 FREE - USE CODE: SHIRTXBR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 W dniu 24.07.2018 o 12:57, ciasteczkowy napisał: W CT zaczęło się 2 za 1, ale mało co już zostało. Które koszule obejmuje ta oferta? Dostałem maila z informacją, ale dodaję dwie koszule do koszyka i kod, który podano w mailu, nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Dziwna sprawa, w mailu jest napisane ze działa do 5 sierpnia, tymczasem po próbie dodania kodu pojawia się komunikat mówiący ze kod jest nieważny. Z ciekawości: dostaliście ten sam kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi