Skocz do zawartości

lubo69

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Denior napisał:

Wczoraj do Loake Strand dołączyły monki Loake Cannon z Manufaktury. W Pasażu więcej Loaków, w Manu to w sumie była jedyna wartościowa para. Po za nią były czarne sztyblety, ale z foliowanej, plastikowej skóry, z linii Shoemakera lub nawet L1.

Zamszowe Loake Cannon, uk7F, pasują na mnie, przymierzając na dywanie, ale mam je zapięte na ostatnią dziurkę. Obawiam się że po rozchodzeniu ich zrobią się luźniejsze, a brak już możliwości zapięcia ciaśniej. 

Jeśli ktoś ma  jakieś ciekawe Loaki  6-7uk z tikejowego wysypu to chętnie się wymienię za Cannony.

Te niebieskie - naprawdę fajne każualowe buty. Gratuluję zakupu!

Bo czasem zdarzy się człowiek, który bez płacenia bierze sznurówki albo wkładki, bo i takie buty widziałem na tkejowej półce... ;)

Od paru dni przeglądam sobie zdjęcia nabytków z tkeja, a potem przychodzi refleksja - Wrocław duże miasto, a w TK taka bieda :D (chociaż przyznaje, że odwiedzam ostatnio tylko taki główny w centrum miasto, no ale gdzie mieliby rzucić fajne buty, jeżeli nie tam? :) ).

10 minut temu, MH_fan napisał:

Od paru dni przeglądam sobie zdjęcia nabytków z tkeja, a potem przychodzi refleksja - Wrocław duże miasto, a w TK taka bieda :D (chociaż przyznaje, że odwiedzam ostatnio tylko taki główny w centrum miasto, no ale gdzie mieliby rzucić fajne buty, jeżeli nie tam? :) ).

W Magnolii też niestety bieda - z ostatniego ogólnopolskiego rzutu Loake w okolicach mojego rozmiaru (42-43-44) zauważyłem tylko jedne sztyblety w kolorze tan.

6 godzin temu, MH_fan napisał:

6 godzin temu, kolekcjoner21 napisał:

W Magnolii też niestety bieda - z ostatniego ogólnopolskiego rzutu Loake w okolicach mojego rozmiaru (42-43-44) zauważyłem tylko jedne sztyblety w kolorze tan.

Tym bardziej, że jest u nas magazyn/sortownia z której towar rusza do sklepów :( W Koronie też pusto :(

Czy ma ktoś wiedzę o tym, aby w Katowicach też był taki nowy rzut?

Przedwczoraj w Katowicach nic nie było. Dziś przejazdem zahaczyłem Czeladź i tam znalazłem tylko jedne wiśniowe Loake, ogromne 46 ze skazą.
647b1dfa8483b39f7678786a5c8f016c.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Przedwczoraj w Katowicach nic nie było. Dziś przejazdem zahaczyłem Czeladź i tam znalazłem tylko jedne wiśniowe Loake, ogromne 46 ze skazą.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Nawet mój rozmiar. Z ciekawości, pamiętasz może cenę?

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

W dniu 18/05/2018 o 14:00, FONos napisał:

Tym bardziej, że jest u nas magazyn/sortownia z której towar rusza do sklepów :( W Koronie też pusto :(

W Magnolii dziś tylko wielkie sztyblety Loake (bodaj 45 czy 46) i jedne derby 43 - ale jeden z butów w parze ma rysy jakby ktoś mu nosek żyletką potraktował. Może nie były w moim stylu, ale żal buta tak czy owak :( 

Panowie, ten wątek staje się powoli gazetką promocyjną TK Maxx!  Lidl, Auchan, Biedra, itd. sami drukują i zarządzają treściami reklamowymi. Czy na BwB odbywa się to przez wolontariuszy? 😀 Dajcie już spokój z tymi codziennymi newsami z półek!

2 godziny temu, Awopiotr napisał:

Panowie, ten wątek staje się powoli gazetką promocyjną TK Maxx!  ..... Dajcie już spokój z tymi codziennymi newsami z półek!

Zaiste! Wątek TKMAXX więc o czy pisać? Może powinniśmy zgłębiać historię powstania marki, życiorysy członków zarządu itp. No litości. 

Więcej dystansu. 

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 3

3 godziny temu, Awopiotr napisał:

Panowie, ten wątek staje się powoli gazetką promocyjną TK Maxx!  Lidl, Auchan, Biedra, itd. sami drukują i zarządzają treściami reklamowymi. Czy na BwB odbywa się to przez wolontariuszy? 😀 Dajcie już spokój z tymi codziennymi newsami z półek!

Wróć Pan na pierwszą stronę wątku i sprawdź ku czemu został stworzony. 

• Like 2

3 godziny temu, Awopiotr napisał:

TK jest dosyć charakterystycznym sklepem. Jest tam mnóstwo syfu. Właściwie to 95% asortymentu to syf. 4,9% "ktoś mógłby to nosić i może jakoś by to wyglądało". 0,1%... No właśnie. 0,1% warto kupić, ale często po prostu nie ma właściwego rozmiaru/do niczego akurat by nie pasował/cokolwiek. Tutaj z butów żaden nie był w moim rozmiarze. No, może te sztyblety - ale akurat sztybletów fanem nie jestem.

Dlaczego w takim razie nie podzielić się informacją z innymi? Tak buty pojadą do jakiegoś centralnego magazynu a później do jakiegoś TK w Danii czy gdzieś indziej.

Gwarantuję Ci, że gdyby Lidl, Auchan i Biedra rzuciły Loake 1880 w cenie 400 zł też dorobiłyby się swoich tematów.

• Like 1

Wszedłem po skarpety dla syna, w wyszedłem... z torbą sygnowaną znajomym logo :). Moja styrana torba treningowa Reeboka w tym roku osiągnie (osiągnęłaby) pełnoletniość. Jakoś nie mogłem się z nią rozstać i dzisiaj, zupełnie niespodziewanie znalazłem następcę . Kot zaakceptował:

5b0448abcfea6_herring3.thumb.jpg.5438b7ab1345014250342be0b76feac5.jpgherring.thumb.jpg.d52ad650504bfabbdcc93a15e164899c.jpg5b0448b580ac2_herring2.thumb.jpg.71d5f10fb065afc5497eadc50778a21c.jpg5b0448cb0716c_herring4.thumb.jpg.3c52ea6e04be21aa3494a78355652937.jpg

• Like 4
  • Oceniam pozytywnie 1

5 minut temu, Tanatos70 napisał:

Wszedłem po skarpety dla syna, w wyszedłem... z torbą sygnowaną znajomym logo :). Moja styrana torba treningowa Reeboka w tym roku osiągnie (osiągnęłaby) pełnoletniość. Jakoś nie mogłem się z nią rozstać i dzisiaj, zupełnie niespodziewanie znalazła następcę . Kot zaakceptował:

łoooo Panie, bajka :) można wiedzieć ile "dingów"?

Witam

Mam pytanie do znawców. Czy ktoś z Was zna tę markę? Rozumiem, że to nie to samo co Club of  Gents. Materiał VBC (wełna, jedwab, len) i jakość wykonania zwala z nóg. Widziałem taki towar w TKM po raz pierwszy. Wygląda mi to na Australię.  Marynarka jest super!

IMG_20180522_192759.jpg

IMG_20180522_192732.jpg