Velahrn Napisano 17 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2018 2 godziny temu, Denior napisał: Wczoraj do Loake Strand dołączyły monki Loake Cannon z Manufaktury. W Pasażu więcej Loaków, w Manu to w sumie była jedyna wartościowa para. Po za nią były czarne sztyblety, ale z foliowanej, plastikowej skóry, z linii Shoemakera lub nawet L1. Zamszowe Loake Cannon, uk7F, pasują na mnie, przymierzając na dywanie, ale mam je zapięte na ostatnią dziurkę. Obawiam się że po rozchodzeniu ich zrobią się luźniejsze, a brak już możliwości zapięcia ciaśniej. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe Loaki 6-7uk z tikejowego wysypu to chętnie się wymienię za Cannony. Te niebieskie - naprawdę fajne każualowe buty. Gratuluję zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Bo czasem zdarzy się człowiek, który bez płacenia bierze sznurówki albo wkładki, bo i takie buty widziałem na tkejowej półce... Od paru dni przeglądam sobie zdjęcia nabytków z tkeja, a potem przychodzi refleksja - Wrocław duże miasto, a w TK taka bieda (chociaż przyznaje, że odwiedzam ostatnio tylko taki główny w centrum miasto, no ale gdzie mieliby rzucić fajne buty, jeżeli nie tam? ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 10 minut temu, MH_fan napisał: Od paru dni przeglądam sobie zdjęcia nabytków z tkeja, a potem przychodzi refleksja - Wrocław duże miasto, a w TK taka bieda (chociaż przyznaje, że odwiedzam ostatnio tylko taki główny w centrum miasto, no ale gdzie mieliby rzucić fajne buty, jeżeli nie tam? ). W Magnolii też niestety bieda - z ostatniego ogólnopolskiego rzutu Loake w okolicach mojego rozmiaru (42-43-44) zauważyłem tylko jedne sztyblety w kolorze tan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Wczoraj Pasaż Łódzki, singlemonki 1880 - uk7, ja ich nie wzialem, moze jeszcze czekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 6 godzin temu, MH_fan napisał: Od paru dni przeglądam sobie zdjęcia nabytków z tkeja, a potem przychodzi refleksja - Wrocław duże miasto, a w TK taka bieda (chociaż przyznaje, że odwiedzam ostatnio tylko taki główny w centrum miasto, no ale gdzie mieliby rzucić fajne buty, jeżeli nie tam? ). 6 godzin temu, kolekcjoner21 napisał: W Magnolii też niestety bieda - z ostatniego ogólnopolskiego rzutu Loake w okolicach mojego rozmiaru (42-43-44) zauważyłem tylko jedne sztyblety w kolorze tan. Tym bardziej, że jest u nas magazyn/sortownia z której towar rusza do sklepów W Koronie też pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 51 minut temu, Denior napisał: Wczoraj Pasaż Łódzki, singlemonki 1880 - uk7, ja ich nie wzialem, moze jeszcze czekaja. Co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Church's u nich to jeszcze nie widziałem. 950 zł. Rozmiar 8,5. W-wa Marszałkowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harv Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Czy ma ktoś wiedzę o tym, aby w Katowicach też był taki nowy rzut? Przedwczoraj w Katowicach nic nie było. Dziś przejazdem zahaczyłem Czeladź i tam znalazłem tylko jedne wiśniowe Loake, ogromne 46 ze skazą. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Przedwczoraj w Katowicach nic nie było. Dziś przejazdem zahaczyłem Czeladź i tam znalazłem tylko jedne wiśniowe Loake, ogromne 46 ze skazą. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nawet mój rozmiar. Z ciekawości, pamiętasz może cenę? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harv Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Nawet mój rozmiar. Z ciekawości, pamiętasz może cenę? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Wydaje mi się ze były za 299 zł. Ale ręki sobie nie dam uciąć. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 W dniu 18/05/2018 o 14:00, FONos napisał: Tym bardziej, że jest u nas magazyn/sortownia z której towar rusza do sklepów W Koronie też pusto W Magnolii dziś tylko wielkie sztyblety Loake (bodaj 45 czy 46) i jedne derby 43 - ale jeden z butów w parze ma rysy jakby ktoś mu nosek żyletką potraktował. Może nie były w moim stylu, ale żal buta tak czy owak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Kraków Bonarka, Loake: Czarne oksfordy half-brogue, rozmiar 40,5 Jasnobrązowe penny loafers, rozmiar 40 Brązowe sztyblety, rozmiar 9,5 Brązowe single monki, rozmiar 45,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Panowie, ten wątek staje się powoli gazetką promocyjną TK Maxx! Lidl, Auchan, Biedra, itd. sami drukują i zarządzają treściami reklamowymi. Czy na BwB odbywa się to przez wolontariuszy? 😀 Dajcie już spokój z tymi codziennymi newsami z półek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrj Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 2 godziny temu, Awopiotr napisał: Panowie, ten wątek staje się powoli gazetką promocyjną TK Maxx! ..... Dajcie już spokój z tymi codziennymi newsami z półek! Zaiste! Wątek TKMAXX więc o czy pisać? Może powinniśmy zgłębiać historię powstania marki, życiorysy członków zarządu itp. No litości. Więcej dystansu. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 3 godziny temu, Awopiotr napisał: Panowie, ten wątek staje się powoli gazetką promocyjną TK Maxx! Lidl, Auchan, Biedra, itd. sami drukują i zarządzają treściami reklamowymi. Czy na BwB odbywa się to przez wolontariuszy? 😀 Dajcie już spokój z tymi codziennymi newsami z półek! Wróć Pan na pierwszą stronę wątku i sprawdź ku czemu został stworzony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 3 godziny temu, Awopiotr napisał: Panowie, ten wątek staje się powoli gazetką promocyjną TK Maxx! Lidl, Auchan, Biedra, itd. sami drukują i zarządzają treściami reklamowymi. Czy na BwB odbywa się to przez wolontariuszy? 😀 Dajcie już spokój z tymi codziennymi newsami z półek! TK jest dosyć charakterystycznym sklepem. Jest tam mnóstwo syfu. Właściwie to 95% asortymentu to syf. 4,9% "ktoś mógłby to nosić i może jakoś by to wyglądało". 0,1%... No właśnie. 0,1% warto kupić, ale często po prostu nie ma właściwego rozmiaru/do niczego akurat by nie pasował/cokolwiek. Tutaj z butów żaden nie był w moim rozmiarze. No, może te sztyblety - ale akurat sztybletów fanem nie jestem. Dlaczego w takim razie nie podzielić się informacją z innymi? Tak buty pojadą do jakiegoś centralnego magazynu a później do jakiegoś TK w Danii czy gdzieś indziej. Gwarantuję Ci, że gdyby Lidl, Auchan i Biedra rzuciły Loake 1880 w cenie 400 zł też dorobiłyby się swoich tematów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 W ch kaskada w Szczecinie tylko male rozmiary loake, sztylety brąz zamszowe, brązowe licowe i czarne licowe rozmiar 9,5. Są jeszcze brązowe zamszowe chukka też 9,5. Cena 399Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Wszedłem po skarpety dla syna, w wyszedłem... z torbą sygnowaną znajomym logo . Moja styrana torba treningowa Reeboka w tym roku osiągnie (osiągnęłaby) pełnoletniość. Jakoś nie mogłem się z nią rozstać i dzisiaj, zupełnie niespodziewanie znalazłem następcę . Kot zaakceptował: 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 5 minut temu, Tanatos70 napisał: Wszedłem po skarpety dla syna, w wyszedłem... z torbą sygnowaną znajomym logo . Moja styrana torba treningowa Reeboka w tym roku osiągnie (osiągnęłaby) pełnoletniość. Jakoś nie mogłem się z nią rozstać i dzisiaj, zupełnie niespodziewanie znalazła następcę . Kot zaakceptował: łoooo Panie, bajka można wiedzieć ile "dingów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Łódź w Pasażu skórzane torby John Partridge. Została jedna 😁 Edit Przy kasie okazało się że zła metka więc jest jedna ale za 396 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 4 minuty temu, Krzysiek_W napisał: łoooo Panie, bajka można wiedzieć ile "dingów"? 550 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 To co, jeszcze tylko Niestroj Leatherworks i Yanko w TK nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrj Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Witam Mam pytanie do znawców. Czy ktoś z Was zna tę markę? Rozumiem, że to nie to samo co Club of Gents. Materiał VBC (wełna, jedwab, len) i jakość wykonania zwala z nóg. Widziałem taki towar w TKM po raz pierwszy. Wygląda mi to na Australię. Marynarka jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 1 godzinę temu, lubo69 napisał: To co, jeszcze tylko Niestroj Leatherworks i Yanko w TK nie było? Swaine Adeney Brigg jeszcze nie widziałem. No ale skoro J. Lobb i E. Green już byli, to pewnie tylko kwestia czasu EDIT: Vassa nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 @Tanatos70 brakuje jednej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi