dziko Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Na Marszałkowskiej takie jedwabne knity (grenadyna?) Baldessarini po 84 zł: Oraz - czary-mary - towar z dodatkową metką Yooxa ( hehe) - budrysówka Ts(s), wełna, made in Japan, za bodaj 280 zł (zapewne mniej niż 10% ceny detalicznej): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. VonOrlock Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 11 godzin temu, dziko napisał: Na Marszałkowskiej takie jedwabne knity (grenadyna?) Baldessarini po 84 zł: Świetna cena za mithril 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 10 godzin temu, VonOrlock napisał: Świetna cena za mithril Wyborny żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 A dziś na Marszałkowskiej jeszcze wypatrzyłem taką marynarkę Polo Ralph Lauren rozm. 48 (amer. 38R), 100% len, made in Italy, half canvas. Zdjęcie nie oddaje jej urody, na żywo bardzo fajna, choć oczywiście odważna, cena 550 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 16 godzin temu, dziko napisał: A dziś na Marszałkowskiej jeszcze wypatrzyłem taką marynarkę Polo Ralph Lauren rozm. 48 (amer. 38R), 100% len, made in Italy, half canvas. Zdjęcie nie oddaje jej urody, na żywo bardzo fajna, choć oczywiście odważna, cena 550 zł. Jakby ktoś przyuważył 52/54 to dajcie znać <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 Dnia 2017-04-05 o 10:32, JD! napisał: Podrzuć zdjęcie Proszę bardzo 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 @kormox teraz zjeżdżę cała Warszawę szukając 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 @JD! A po co całą?... ...Wczoraj w Promenadzie wisiały takie trzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Dnia 7.04.2017 o 21:35, Koval napisał: @JD! A po co całą?... ...Wczoraj w Promenadzie wisiały takie trzy. Oż... Przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Na Marszałkowskiej wysyp Florsheim. Rozmiary 41-44. 399zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 FI to raczej nic ciekawego pod kątem jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Jasne, zwłaszcza "ich cena" z sufitu, ale zaglądają tu też poszukiwacze obuwia w miarę klasycznego <400. Poza tym to jedyne jako tako wyglądające buty w aktualnych zasobach Tikeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Taka sytuacja: Jedna para w takiej cenie. Akurat mój rozmiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 16 godzin temu, Dar napisał: Taka sytuacja: Jedna para w takiej cenie. Akurat mój rozmiar Kapcie za 36 zł. Nadal jest to dobry interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Trochę ciężkie jak na kapcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Ciężkie ale za to nadspodziewanie wygodne. Jak na kapcie rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 W TM natknąłem się na buty "labyrinthus SLEEK" - drugie E odwrócone poprzeczkami w lewo. Czy ktoś zetknął się już z tą marką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 W Pasażu Łódzkim kilkanaście casualowych (głównie plecionych) kolorowych pasków do spodni Anderson's. Ceny 80 - 100 zł, ceny producenta takie same, ino w funtach:-) Paski sprawiają bardzo dobre wrażenie. Rozmiary 75, 95 i 110, ale np. ten najmniejszy spokojnie da radę przy talii 80. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Godzinę temu, lubo69 napisał: W Pasażu Łódzkim kilkanaście casualowych (głównie plecionych) kolorowych pasków do spodni Anderson's. Ceny 80 - 100 zł, ceny producenta takie same, ino w funtach:-) Paski sprawiają bardzo dobre wrażenie. Rozmiary 75, 95 i 110, ale np. ten najmniejszy spokojnie da radę przy talii 80. Kolorystycznie bardzo fajne. Jeśli chodzi o plecione paski to w TKMaxxie bardzo rzadko trafia się coś fajnego (w przeciwieństwie do skórzanych) więc tym bardziej okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 W Promenadzie pojedyncze sztuki koszul Charles Tyrwhitt ok. 85 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Czy był ktoś w TK w Niemczech? Czy asortyment w zakresie garniturowo-butowym podobny do naszego czy może jest tam większy wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Byłem raz (mniejsze miasto), ale bez rewelacji. Jedne ładne lotniki Barker, kilka marynarek Tagliatore, ale raczej dziwacznych (kolory, wzory). Poza tym nic szczególnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Byłem w Berlinie we wtorek. Nic ciekawego nie widziałem. Rzeczy bardzo podobne do "naszych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Nie mam porównania z polskimi TK, ale w Berlinie jest raczej bez szału. TK ma chyba z 6-7 sklepów w Berlinie, z czego tylko w jednym asortyment jest często uzupełniany i można upolować coś fajnego (Wilmersdorferstr.). W pozostałych bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 W zeszłym tygodniu w Katowicach i Czeladzi kupiłem Italo Carli (jedyne) i Carattere Italiano (zostało kilka par). Nie wiem, czy to znane marki, ale jakościowo wyglądają nieźle (no chyba, że wyprowadzicie mnie z błędu) Więcej zdjęć tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi