Tanatos70 Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Poznań, Galeria Centrum (przy dworcu): kaszmirowe swetry brytyjskiej marki Hardy Amies (wykonane we włoszech). Wypatrzyłem łącznie cztery sztuki (jedna moja:). Cieńsze (granat i zieleń): z 1300 na 329 zł, grubszy (tylko jeden egzemplarz, ciemny granat w romiarze S): z 1800 na 399 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Nowo otwarty TK Maxx w Katowicach. Fajne casualowe torby na laptopa Oscar Jacobson 330,- z 995,- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Coś jeszcze fajnego widziałeś w tym nowym TK Maxx czy wszystko wyczyścili pierwsi klienci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 TKMaxx Galeria Centrum W-wa - 2 garnitury TM Lewin roz. 50 i 52 - wełna Vitale Barberis Canonico - kolor brąz/szary w złoty prążek (dość "luźny")- cena. 550zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Coś jeszcze fajnego widziałeś w tym nowym TK Maxx czy wszystko wyczyścili pierwsi klienci? Bida z nędzą Panie W dniu otwarcia ominąłem Galerię szerokim łukiem, więc nie wiem co wyczyścili pierwsi klienci, ale wydaje mi się, że w Czeladzi można wyhaczyć lepsze perełki. Pewnie niedługo, bo jednak Galeria Katowice to większe WOW niż blaszak koło ekspresówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Info dla małostopnych - w tk maxx Poznań city center są ciemnobrązowe boat shoes Sperry. Rozmiar 40, cena 199 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 M1 czeladź - fajna kamizelka Tagliatore w ciemnym bordowym kolorze, rozmiar 52, 129zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 A w Szczecinie widział ktoś coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Warszawa Domy Centrum: 1. bardzo fajne granatowe chinosy Barbour r. 48, cena 149. Byłyby moje, ale na tłustym brzuchu ledwo mi się dopięły. Będą dobre na 88 w pasie. 2. Biznsowy szary garnitur w prążki z flaneli, VBC, TM Lewin, rozmiar 50, cena wyprzedażowa 380. 3. Trochę koszul Hawes&Curtis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 (...) ale na tłustym brzuchu ledwo mi się dopięły. (...) Oliwka lepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Wchodzisz w rozmiar 88 ? Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 W Krakowie, w Bonarce, kurtki Barbour Bedale rozmizar 48. Cena 329zł, ale widać po nich, że już trochę po jakiś magazynach poleżały. Nie wiem też czy to nie jest jakaś wersja outletowa, po numerze modelu udało mi się ją znaleźć tylko na jakiś dwóch japońskich stronach. Wyprodukowane w Bułgarii, naszywka "Barbour" jest przyszyta po lewej stronie kurtki na wysokości kieszeni, a nie na wysokości karku. Może jest jakiś specjalista od marki to się wypowie co to za wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nytalith Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 48 to to raczej nie było, z reguły nosze ten rozmiar a były sporo za małe I aby nie pobudzać zbędnych nadziei - to nie olejaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 W Warszawie na Marszałkowskiej można zwrócić uwagę na lniane marynarki Polo Ralph Lauren (made in Italy) z tkaniny a'la madras i swetry John Smedley (dział Gold Label). Wszystko rozmiary L, XL i XXL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 W CH Riviera (Gdynia) kilka krawatów Profuomo (gładki jedwab w ciemnej tonacji i pomarańczowo-biały, jedwabny knit) w cenach 45-55zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drake29a Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 W Warszawie na Marszałkowskiej Cheaney, z pamięci chyba ten model: http://www.cheaney.co.uk/mens-shoe/215/bexhill-cheaney-derby-brogue-maronite-polished#niecałe 600zł, rozmiar 11,5/47. Możliwe że inne rozmiary też były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 W Gdańsku Loake Fearnley (dwie pary 43 i jedna 47) po 520 zł i chyba Drake (45) szukają nowego domu. Sam bym jedne przygarnął, ale nie ten rozmiar. W Gdyni natomiast więcej krawatów Profuomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Szkoda, że nie ma rozm. 42 bo już bym po nie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Szkoda, że nie ma rozm. 42 bo już bym po nie jechał Kopyto wydaje się dosyć smukłe. W sumie mój staruszek zazwyczaj nosi 42 i były na niego dobre (choć on ma dosyć szeroką stopę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Ja mam wąską stopę i rozm tak 41/42. Rozm. 42 to tak na maksa, 43 na pewno będzie za duży. A nie bylo czegos fajnego w rozm. 42? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Ja mam wąską stopę i rozm tak 41/42. Rozm. 42 to tak na maksa, 43 na pewno będzie za duży. A nie bylo czegos fajnego w rozm. 42? Nie bardzo. Prócz tych Loake nic godnego uwagi nie dostrzegłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 47 to uk 12 czy 13? I jaki kolor tych loake i cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Nie mam pojęcia, bo spojrzałem tylko na naklejkę z europejskim, choć stawiałbym na 12 (to by odpowiadało tabeli podanej na stronie producenta). Kolor na stronie Loake określony jako Brown i tak jak na stronie sznurówki jasne. Cena Fearnley to 519 albo 529 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Tkmaxx Łódź 2 pary Loake'ow ze zdjec., 42 i 46. 529zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Imho nie warto, to jest niska linia, a cena wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi