Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam obecność tych garniturów. Cena 329zł, naliczyłem ich w sumie cztery, dwa bawełniane w kratę jak wyżej (krój Roma roz. 94/36L), jeden z brązowej flaneli (Napoli roz. 94/36L) oraz jeden z czesanej wełny, ciemnoszary w brązową kratę (kroju nie pamiętam, 46L).

Opublikowano

Pod tym wzgledem nie zwracałem dużo uwagi, ale z tego co pamietam to średnie, całkowiscie płaskie na pewno nie są. Miałem je wziąć ale nie podobał mi się system wypełniania buta na boki z przodu. Nie wygladało to zbyt solidnie. Tego samego wieczoru, juz w domu, przeglądajac buty któregos "lepszego" producenta/manufaktury, chyba Saint Crispin's, widziałem identyczne pod wzgledem technologicznym. Wiec sam system nie muis byc zły, choć te prawidła z TKmaxxa nie wzbudziły zaufania za pierwszym razem. Podobnie cenowo wychodzą prawidła ze sklepuszewskiego z przesyłką.
Wybór należy do Ciebie, nie napalałbym się na nie. Jeśli bedą obejrzyj je, oceń chłodnym okiem.

Opublikowano

Ostatnio nabyłem w Tk marynarkę firmy FB. Nazwa nic mi nie mówi, ale kupiłem bo mi się podobała, kolor szary w delikatną kratę tzn. widoczną z bliższej odległości. Model mocno taliowany (przynajmniej dla mnie;-) Na metce napisane jest made in Italy. Czy ktoś z Was spotkał się z tym producentem FB? Szukałem informacji w necie ale coś nic nie mogłem znaleźć. 

Opublikowano

Może to skrót od FlozBi, wisiała tam i czekała na Ciebie;-)

A poważnie to Fashion Blue, sieciówka jakich wiele, nic specjalnego, ale niech się dobrze nosi - ważne żeby leżała jak trzeba i była z (ba)wełny.

Opublikowano

Domyśliłem się, że pewnie producent to nic specjalnego, jak w końcu po dłuższym szukaniu w domu znalazłem metkę ze składem 75% poliester, ale pocieszyłem się Carl Grossem 100% wełna i podszewka wiskoza;-). Też z TK.