nosuey Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Warszawa BC - trzy pary Loake Design sztyblety, beż i brąz rozmiar 12, cena 500 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Na Marszałkowskiej w Warszawie trochę kaszkietów szwedzkiej firmy Wigens, różne modele, w cenach 69,99 i 79,99 zł. Wyglądają całkiem przyzwoicie, klasyczna kolorystyka, są wersje z chowanymi nausznikami, modele z mieszanki wełna+kaszmir. Zdjęć nie robiłem, ale można łatwo wyszukać w Google dla ogólnej orientacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 W Czeladzi na wieszakach z napisem "wyprzedaż" wisi marynarka Rene Lezard, rozmiar 50 chyba, len/bawełna w cenie 90zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 @White Haven - sądząc po liczbie ludzi, to nowy TK już wyczyszczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatejol92 Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Wczoraj w Blue City udało mi się kupić taki garnitur marki Rene Lezard (nie znam, ale skład to 100% wełna, nieźle wykonany) za...127zł;) nie byłem początkowo przekonany do koloru, ale teraz uważam że był to udany zakup, nawet pomijając cenę:) ogólnie było kilka przecenionych garniaków, rozmiar 46 koszula zupełnie od czapy, zarzuciłem garniak na to, co akurat miałem na sobie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 @skatejol92 marynarka wydaje się za duża w ramionach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 W sekcji z prezentami pojawiły się krawaty A. Christensen w śmiesznej cenie 39 zł. Większość jakie widziałem to stylistyczne (jaskrawe kolory, wąskie, etc.) albo materiałowe (poliester) koszmarki, ale mi udało się znaleźć ładny egzemplarz w granatowo-beżową kratkę tartan z matowego jedwabiu o klasycznej szerokości. Jakość wydaje się bardzo ok, wiąże się przyjemnie i łatwo uzyskać łezkę. Warto się rozejrzeć moim zdaniem. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 27 minut temu, blekit napisał: W sekcji z prezentami pojawiły się krawaty A. Christensen w śmiesznej cenie 39 zł. Większość jakie widziałem to stylistyczne (jaskrawe kolory, wąskie, etc.) a W Warszawie też było co nieco (przynajmniej wczoraj). Swoją drogą pojawiają się one dość regularnie w zwykłej sekcji krawatowej, tylko że tam są trochę droższe niż w opakowaniu prezentowym (coś a la 45-50 zł) - ot, jeden z wielu paradoksów TKMaxxa. Z ciekawszych rzeczy na Marszałkowskiej w Warszawie to np. bardzo ładne szale 100% kaszmir, tartan z przewagą niebieskiego, made in Scotland, za 199 zł, na zwykłym dziale z szalikami (nie prezentowym). A jak ktoś lubi być pytany przez znajomych "rety, ile lat ma ten płaszcz?!" to był też fajny brązowy jednorzędowy płaszcz Tagliatore a la Cassetino w rozm. 48 za bodaj 550 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Kraków, M1 Dwie pary Testoni, brązowe derby 6,5H na bardzo grubej podeszwie i brogsy w rozmiarze 8G. Brogsy za 550, derby - zerwana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 22 godziny temu, Rudolf napisał: Kraków, M1 Dwie pary Testoni, brązowe derby 6,5H na bardzo grubej podeszwie i brogsy w rozmiarze 8G. Brogsy za 550, derby - zerwana cena. Jeszcze były czarne lotniki 7,5 za 550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Dnia 19.10.2016 o 22:42, dziko napisał: "rety, ile lat ma ten płaszcz?!" to był też fajny brązowy jednorzędowy płaszcz Tagliatore a la Cassetino w rozm. 48 za bodaj 550 zł W Poznaniu w Malcie pojawiło się również sporo świetnych niebanalnych jedno- i dwurzędowych płaszczy Tagliatore w rozmiarach 50. Sam sobie 3 sprawiłem, bo na naszym rynku nie spotkałem lepszych i bardziej dopasowanych szczególnie w cenie 549,99 PLN a nie EUR. Czy będą takie reakcje? Zobaczymy. Warto je obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Dnia 13.10.2016 o 14:51, MH_fan napisał: @White Haven - sądząc po liczbie ludzi, to nowy TK już wyczyszczony. Jeżeli wiemy czego szukać to zawsze coś znajdziemy:) mi w końcu po kilku latach polowań udało się zakupić piękny granatowy bezrękawnik (z zewnątrz tkanina wełniana,wewnątrz prawdziwy puch firmy Schneiders Salzburg)w cenie 250zł, podobne mijałem w witrynach sklepowych w Parmie po 250euro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 44 minuty temu, Parmigiano napisał: Jeżeli wiemy czego szukać to zawsze coś znajdziemy:) mi w końcu po kilku latach polowań udało się zakupić piękny granatowy bezrękawnik (z zewnątrz tkanina wełniana,wewnątrz prawdziwy puch firmy Schneiders Salzburg)w cenie 250zł, podobne mijałem w witrynach sklepowych w Parmie po 250euro:) Fakt, Schenidersa sporo rzeczy jest teraz w TKMaxxach, niestety mało w moim rozmiarze (46). Dziś przy okazji wypadu do IKEI odwiedziłem TKMaxx w Markach i byłem pozytywnie zaskoczony, np. wybór kurtek czy płaszczy lepszy niż na Marszałkowskiej, Ze Schenidersa widziałem choćby jasnoszary cienki (z półpodszewką) płaszcz w rozm. 50 ze 100% wełny Loro Piana za 350 zł. Z ubrań nic na siebie nie upolowałem, za to kupiłem bardzo ładną raportówkę Fossila i to na dziale wyprzedaży (przecenioną na 266 zł z 369zł). - to też zaskakujące, bo na Marszałkowskiej co lepsze Fossile dość szybko znikają i nie doczekują przecen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banitta Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 TKMaxx M1 Kraków - kilka par A.Testoni w rozm.41,5 do 45 w cenie 549 zł,bordowe double monki Florsheim Imperial w rozm.43 i 45 w cenie 399 zł.Bruno Magli rozm.44 za 170 powędrowały ze mną:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 TK w Warszawie na Marszałkowskiej - Carlos Santos chukka 41,5 za 799 zł, chyba były też w rozmiarze wyżej (leżały na półce oznaczonej 42, już nie sprawdzałem dokłądnej numeracji samych butów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 37 minut temu, bratdominik napisał: TK w Warszawie na Marszałkowskiej - Carlos Santos chukka 41,5 za 799 zł, chyba były też w rozmiarze wyżej (leżały na półce oznaczonej 42, już nie sprawdzałem dokłądnej numeracji samych butów). W Czeladzkim TK bieda z butami (na szczęście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Dnia 22.10.2016 o 23:21, dziko napisał: Fakt, Schenidersa sporo rzeczy jest teraz w TKMaxxach, niestety mało w moim rozmiarze (46). Dziś przy okazji wypadu do IKEI odwiedziłem TKMaxx w Markach i byłem pozytywnie zaskoczony, np. wybór kurtek czy płaszczy lepszy niż na Marszałkowskiej, Ze Schenidersa widziałem choćby jasnoszary cienki (z półpodszewką) płaszcz w rozm. 50 ze 100% wełny Loro Piana za 350 zł. Z ubrań nic na siebie nie upolowałem, za to kupiłem bardzo ładną raportówkę Fossila i to na dziale wyprzedaży (przecenioną na 266 zł z 369zł). - to też zaskakujące, bo na Marszałkowskiej co lepsze Fossile dość szybko znikają i nie doczekują przecen. We Wrocławiu (Bielany Wrocławskie) taką raportówkę Fossila upolowałem za 179 zł w Sierpniu. Model podobny jak ze zdjęcia nr.1. Nie miała nawet zadrapania. Szok, że się ostała. W sobotę w Renomie widziałem coś w rodzaju nr. 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 W Pasażu Łódzkim: - bielizna "kompresująca" Spanx: dobra rzecz, jeśli ktoś wyhodował trochę tłuszczyku; T-shirty i koszulki na ramiączka w kolorze białym, 13% lycry; cena ok. 33 zł. - bawełniane bieliźniane T-shirty (białe) i zdaje się też czarne bokserki Ermenegildo Zegna, dwupak koszulek 100 zł. - sporo Happy Socks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 T-shirty (białe) mam,jakość bawełny zadowalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 TKMaxx w Jankach: w dziale "kurtki i płaszcze" płaszczy 3 sztuki. W marynarkach raptem jeden rządek, rozmiary kończą się na 52, w dodatki gdzieniegdzie błędnie że tak powiem atrybuowane. Mój rozmiar (wysoki i szczupły) wystąpił w dwóch egzemplarzach, z czego jeden nawet ładny, ale bordo. Butów dwa razy mniej niż na Marszałkowskiej (w TKMaxx, nie na całej ulicy). Ogólnie oceniam to jako nędzę. Aha, "torebki" niemal wyłącznie damskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 W szczecińskim TK, taki o to niebanalny parasol Jean Paul Gaultier: Na zdjęciu tego nie widać, ale jest bardzo poręczny. Jak narazie 250,00 zł, jak zejdą do 100,00 zł to wciągam, choć parasola nie używałem chyba z rok czasu A tak poza tym, tak jak zawsze w naszym TK - bida z nędzą. Było pare fajnych skarpet Calvin Klein, ale 2 pary za 50,00 zł w TK !? Wrócę tam po świętach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Na Marszałkowskiej większy wysyp Carlos Santos (większy, bo już od tygodnia się pojawiają) - w tym bardzo ładne modele, np. chukka że skóry licowej czy tassel loafers. Jest też ciekawa marynarka Hackett wełna/kaszmir pepitka (rozm. chyba 50) i co nieco multipacków skarpet John Partridge - z mojego doświadczenia bardzo dobrych jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 @dziko coś 8.5 9 się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Cóż, jeśli ktoś ma wymiary 190 (pion) na 112 (obwód), to w TKMaxx w Jankach jest bardzo dobrze spasowana marynarka Hilfliger w kolorze niestety zgaszone bordo. Nominalnie niby rozmiar 54. Nie, żebym się nie zastanawiał, ale jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 @eye_lip - tak, na pewno w 8.5 były czarne tassel loafers (IMHO bardzo ładne), a w 9 zamszowe chukka ciemny brąz (mniej ciekawe). Na półce z 42 na pewno jeszcze zamszowe lotniki, ale nie pamiętam czy 8 czy 8.5. Bardzo możliwe, że coś jeszcze, bo dziś na szybko przeglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi