damiance Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 niezły towar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Topowe B&W? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Tak, P9. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Ja mam między innymi P5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Ja między innymi też, nie chwaląc się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 To już się dalej nie chwalę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 26 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Pośród rzemieślników pracujących w skórze są też tacy, którzy swą ofertę kierują głównie dla grup rekonstrukcyjnych oraz miłośników tzw. cosplayu (modne słówko ostatnio na forum). Jako, że mam nieco styczności z tymi środowiskami, to i czasem jakiś gadżet nabędę na imprezie "branżowej". Są to wyroby o specyficznym wzornictwie, w kwestii wykonania może mniej subtelne (z wiadomych względów używane są raczej ciężkie, bardzo wytrzymałe skóry) tym niemniej uważam, że w kategoriach casualowych bardzo ciekawe. Na dodatek, jako że rzecz jest w dużej mierze hobbystyczna a klientela młoda ("nerdowska", znaczy się niezamożna ), to i ceny bywają czasem zaskakująco niskie w stosunku do jakości. Wybaczcie amatorską jakość zdjęć, na żywo oczywiście wyroby wyglądają dużo lepiej. Ostatnio nabytek to bordowy pasek o unikalnym wzorze. Co ciekawe, wzór nie jest tworzony z rolki/matrycy ale każda łuska to jedno uderzenie puncy, więc stworzenie takiego paska wymaga nie lada cierpliwości. Drugi pasek to wcześniejszy nabytek, rzecz mocno w myśliwskim (czy może „wiedźmińskim”) stylu, sprawia wrażenie niezniszczalnej :-). Oba pochodzą z manufaktury GutWork (rzemieślnik nie ma swego www, ale ma stronę na FB). 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Bardzo fajne paski! Mało eleganckie, ale fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Wolverine by nosił. Swoją drogą ciekawe, czy jak się zmieni aktor (a ma się zmienić w 2017), to czy pasek też się zmieni...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 Ciekawa (ma już swoją historię na tym forum ), nietuzinkowa i pancerna. Będzie z grubsza pasowała do vassów, a jeszcze lepiej do krokietów w wersji islay (kolor i gabaryt) . Kotu opadła szczęka : 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 No to już możesz do Villa Rosa jechać bez strachu, jakby co sprzedasz teczkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 42 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: No to już możesz do Villa Rosa jechać bez strachu, jakby co sprzedasz teczkę Z takimi butami i TAKĄ teczką ? Odpowiem anegdotką : "Piękne czasy cesarsko-królewskie. Węgierski oficer przychodzi do domu rozpusty. Wybiera najpiękniejszą pannę i figluje z nią przez całą noc. Panna jest ledwie żywa z rozkoszy. Takiego klienta jeszcze nie miała. Rankiem rześki i zadowolony oficer wstaje z łóżka i zaczyna się ubierać. Zapiął swój piękny, kolorowy, obwieszony orderami mundur i zadowolony z siebie, jakby nigdy nic kieruje się do drzwi. Panna trochę zdziwiona jego zachowaniem woła: - Panie poruczniku, a pieniądze? A on spogląda na nią z dumą i mówi: - Węgierski oficer pieniędzy za to nie bierze!" 1 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2016 Portfel Samsonite z linii black label. Projektant Alexander McQueen. Kupiłem do kolekcji dla nietypowego designu. Pojedyncza przegroda na banknoty, ciekawie rozwiązana (aczkolwiek raczej niepraktyczna) bilonówka, przetłoczenia na korpusie. Bardzo zwarty, dość gruby. Raczej nie do kieszeni a do teczki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2016 Ten portfelik to chyba do małej teczuszki jednak, patrząc na banknot dla skali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Dnia 10.12.2016 o 20:59, The-Bigwig napisał: Ten portfelik to chyba do małej teczuszki jednak, patrząc na banknot dla skali Ten banknot to chyba z materiału o nieco grubszej gramaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 13 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 ...i cos nieformalnego 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 A piszczele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Dnia 11.12.2016 o 19:59, Whitesnake napisał: Bardzo ładne, lubię połączenie z macicą perłową w spinkach. Sam mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Godzinę temu, Clovis napisał: Bardzo ładne, lubię połączenie z macicą perłową w spinkach. Sam mam Dziękuję :). To prezent - sam bym sie chyba zawahał - są piękne! W życiu nie widziałem takiej macicy perłowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Moje są proste i raczej na pewno tańsze, ale jak mówiłem mam słabość to tego efektu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Jeszcze te robią dobre wrażenie: http://www.looklive.com/shop/burberry-semiprecious-cuff-links/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 59 minut temu, Clovis napisał: Moje są proste i raczej na pewno tańsze, ale jak mówiłem mam słabość to tego efektu. Słabość, usprawiedliwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 2 godziny temu, Clovis napisał: Moje są proste i raczej na pewno tańsze, ale jak mówiłem mam słabość to tego efektu. Piękne. Dla mnie to spinki idealne. Chcę zebrać kilka par takich, póki co mam już bursztynowe i ametystowa. Następna będzie masa perłowa i lapis lazuli, potem może coś zielonego i czerwonego, chociaż te kolory noszę rzadko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 But stary ale dziurka nowa 😉 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi