swordfishtrombone Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Prawdopodobnie dla Institut Curie w Paryżu, żółty żonkil jest ich symbolem. Trochę dziwne w świetle tej hipotezy jest to, że zrobiony jest w Anglii. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 O Monsieur, tego by sobie Francuzi chyba nie zrobili. Cytuj
lubo69 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 Co w nich ciekawego/nietuzinkowego? 3 Cytuj
phantom Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 Myślę, że same w sobie są ciekawe. Poza tym. Bass to chyba najwygodniejsze buty świata. Cytuj
WhiskeyPapa Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 I bardzo bezpieczne. Te gumki na tych, jak im tam... o tym świadczą. 8 Cytuj
Kewin Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 Pojawiały się tutaj krawaty z ROT i nikt nie zarzucał im nietuzinkowości. Cytuj
lubo69 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 W porównaniu z wszechobecną na ulicach odzieżą sportową, 95% naszych nabytków jest ciekawych i nietuzinkowych, a w pierwszym poście Moderator wyraźnie nakreślił profil wątku. Ale oczywiście lepszy Bass niż Boss;-) 1 Cytuj
Bażant Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Małe przedwakacyjne szaleństwo 6 Cytuj
Ernestson Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wcale nie takie małe Czekam na zdjęcia w jakimś zestawie. Cytuj
Bażant Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Jak tylko znajdę pomysł, z czym to zestawić Moja garderoba jest raczej monochromatyczna… Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Bażant, gdzie kupowałeś? Cytuj
Bażant Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 W internecie, przypadkowy zakup jak często bywa Wysłałem PW Cytuj
Karol G. Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ho ho, rzeczywiście szaleństwo! Ja bym takie cuda tylko z szortami na wakacyjnych wojażach zakładał. Czy taki był zamysł? Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Skoro większość jest monochromatyczna to powinno być łatwiej... ... co nie oznacza łatwo Też jestem ciekaw zestawu Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 Staram się być konsekwentnym w swoim dziwactwie. Dzisiaj dotarła : 8 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 No OK, na zdjęciu na karcie jest kot, ale gdzie są buty?!?!?!?!? Myślałem że jedno bez drugiego nie istnieje 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 No OK, na zdjęciu na karcie jest kot, ale gdzie są buty?!?!?!?!? Myślałem że jedno bez drugiego nie istnieje Zauważ, że teraz ten związek będzie jeszcze silniejszy. Od dziś to kot płaci za buty . 6 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 W sumie już rozumiem - żadne z tych które masz nie zasługują na to żeby być na zdjęciu na karcie razem z kotem. Znak, że czas kupić Saint Crispin's albo zamówić Kielmany i wyrobić nową kartę Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 W sumie już rozumiem - żadne z tych które masz nie zasługują na to żeby być na zdjęciu na karcie razem z kotem. Znak, że czas kupić Saint Crispin's albo zamówić Kielmany i wyrobić nową kartę Saint Crispin's wydają się być dla nas za wykwintne . O Kielmanach, pod wpływem postów Whitesnake'a, myślę coraz poważniej. Ostatnio ta para zaprzątała me myśli, ale się opamiętałem : http://www.newandlingwood.com/gb/apron-front-derby-shoes-chestnut Tutaj razem z SC wykonanymi z tej samej, "archiwalnej" skóry (wiem, Saint Crispin's ładniejsze, ale- patrz wyżej ): 4 Cytuj
tombar Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 No to w końcu dotarł mój Formmeister 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Wczoraj wieczorem odebrałem takie oto pudełeczko a w nim czarny, lakierowany waran, klejony bez przeszyć. Tak prezentuje się na ręku Od dawna jestem wielkim fanem prac Filipa, które do tej pory znałem tylko z pięknych zdjęć. Jednak żadne zdjęcie nie jest w stanie oddać rzeczywistej i nietuzinkowej urody pasków, które wykonuje. Jakość wykonania, klasa, a komfort noszenia bajkowy. W stu procentach podtrzymuję to co napisałem kiedyś na blogu Filipa: dla mnie są to małe dzieła sztuki. Jakość wykonanych przeze mnie zdjęć, mierna jak zawsze, dlatego czekam aż Mistrz udostępni te, które zrobił w pracowni. 12 Cytuj
musa19 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Piękna robota i rewelacyjny zegarek. Cytuj
Bażant Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Bach niestety nie przetrwał próby GLS… 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi