Vit Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 to dla kolegi dodam - mam równe 27cm i noszę przy kopycie 558 rozmiar 7.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 I zburzyłeś porządek ku uciesze gawiedzi koźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Pojawią się w ofercie monki ze złotymi okuciami? Tylko pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Na razie nie ma takich planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 No i przyszły moje pierwsze Yanko. Model 204. Rok czasu trwało podjęcie decyzji, co do modelu i kopyta rok czasu trwała moja edukacja (oczywiście jeszcze nieskończona) na temat butów. Rok czasu czytania forum i analiz modeli, skór i kopyt tutaj poruszanych. Rok czasu głowienia się czy warto. I odpowiedź: tak warto. Piękne z wyglądu (z takim czubkiem jak lubię), idealnie dopasowane (tutaj miałem największego stracha), mięka, fantastyczna skóra. No i czuję, że kupując te kilka par butów GW w ciągu roku popłynąłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 No i czuję, że kupując te kilka par butów GW w ciągu roku popłynąłem... Wyciąg z banku utwierdzi twoje przeczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 nie tego się boję..... ale dryfuję dalej, chyba w stronę AS Moore lub patynacji... BTW, czy Yanko rozważa produkcję butów jesienno-zimowych na tym pięknym kopycie, 915? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Nie ma takich planów ... na razie przynajmniej Wąskie kopyta w trzewikach są dość ryzykowne - wsuwanie stopy może być istną drogą przez mękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Coś więcej wiemy o "przylocie" koniakowych loafersów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 (edytowane) Coś więcej wiemy o "przylocie" koniakowych loafersów? Niestety nadal nie mam terminu, a już większość sprzedanych / zapisanych Nie chciałbym wstrzymywać Was, a później napisać, że już nie ma, dlatego z przykrością przypominam, że loafersowo mamy stracony sezon. Koniakowe Yanko Suede Loafersy 14666, które po dostawie (nie znam jeszcze terminu) zostaną do dyspozycji: UK6,5 x1 UK7,5x1 UK8 x2 UK9 x1 UK11 x1 Jeżeli ktoś sobie życzy, byśmy przyblokowali dany rozmiar i nadali e-mail po dostawie proszę pisać na adres sklepowy. Jak tylko będę miał jakieś info o terminie - poinformuję w tym wątku. EDIT rozmiarówki - trochę ubyło. Edytowane 15 Maj 2015 przez saphir.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Padło pytanie o masywność monków 306 na Yorku, zatem: Yanko 306 na kruponie skórzanym vs Yanko 306 na podeszwie typu YORK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 York to genialny wynalazek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Ładniej prezentują się na skórzanej podeszwie. Oczywiście York jest praktyczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 York to guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 York - B (guma podszyta skórą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 No to jeszcze Yanko 558 Marron na pełnej skórze vs Yanko 558o Burdeos na pełnej gumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Niezwykle zgrabna guma, w ogóle nie wygląda przyciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Pytanie do osób o podbiciu wyższym, niż średnia:czy znaleźliście model/kopyto, który by do Was pasował?Po dzisiejszym mierzeniu butów na kopytach 961 i 962 jestem mocno niepocieszony; zwłaszcza, że buty robią niesamowite wrażenie... Zdjęcia obrazujące katastrofę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 No faktycznie, ubranie dwóch różnych butów to trochę katastrofa A na poważnie, przyszwa nie musi się idealnie schodzić. Jak przejrzysz wątek "Jakie buty mam dziś na sobie" zobaczysz, że to się zdarza i nie wygląda tak źle. Dodatkowo jak skóra trochę popracuje, przyszwa powinna zacząć schodzić się troche bardziej. A w ostateczności możesz chyba użyć Shoe Stretch od Tarrago (aczkolwiek z tym nie mam doświadczenia). Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 No faktycznie, ubranie dwóch różnych butów to trochę katastrofa Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Kolega ma problem z wysokim podbiciem i dobrze go rozumiem bo mam taki sam. Katastrofą jest ubieranie butów. Ubrać to można ajpada w etui. Buty się zakłada. Wysłane ze starego ale jarego hapeka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Też mam dość wysokie podbicie, do tego szeroką stopę, przez co w większości butów które ZAKŁADAM przyszwa niezbyt chce się schodzić. Niestety do niektórych rzeczy trzeba się trochę przyzwyczaić. A gwoli ścisłości iPada w etui można włożyć a nie ubrać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Można zaakceptować V w oxfordach, ale tu moim zdaniem jest ono zdecydowanie za duże. W tych brązowych to będzie pewnie ze 4 cm, nie wygląda to dobrze. Trzeba szukać innego kopyta z oxfordów (raczej inna marka) lub z Yanko wybrać derby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 W ofercie patine.pl jest 1 (jeden) model derby, w jednym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Są jeszcze dwa modele brogsów no i oczywiście opcja "na zamówienie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Faktycznie. Należy jednak zwrócić uwagę, że Yanko to przede wszystkim oksfordy w szczupłych kopytach i niskim podbiciu. Tymczasem w naszej części świata - wydaje mi się - dominują stopy szerokie, o podbiciu wysokim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi