Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to moja chyba najbardziej przemyślana "butowa" decyzja! Już dawno nie zastanawiałem się tak długo nad zamówieniem kolejnych butów. Od ponad 2 - 4 miesięcy starałem się zdecydować, czy zamówić kolejne Monki, czy też Oxfordy, oczywiście w jakim kolorze itd. 

Najłatwiejszy był wybór kopyta - 915F - na którym posiadam Monki w kolorze Testa de Moro i muszę przyznać, że  to jedne z moich ulubionych butów. Piękne kształty i kolor!

Kolor jest tak rewelacyjny, że poważnie brałem pod uwagę zamówienie Oxfordów w tym kolorze, jako uzupełnienie Monków i mojej kolekcji butów. Jednak ostatecznie zdecydowałem się na:

- Monki 306 Yes Blue (mam trzewiki 525 w tym kolorze). Uważam, że jest to jeden z ciekawszych odcieni niebieskiego/granatu. 

post-3391-0-11893800-1433627179_thumb.jp

- Oxfordy 272 Cambridge Niger-odcień brązu, którego nie mam w kolekcji butów.

post-3391-0-64388000-1433627192_thumb.jp (środkowe buty)

Już dziś nie mogę się doczekać dostawy, jednak pocieszam się, że 10 - 12 tygodni szybko zleci  :-P 

• Oceniam pozytywnie 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwiebiam monki Yanko na 915. Niestety moja żona ma odmienne podejście i często mówi: "Zdejmuj te PATATAJE!"

Myślę, że wiele spośród Naszych Kobiet prezentuje podobne podejście - dlatego musimy schodzić do podziemia, gdzie potajemnie zrzeszamy się w Shoe Clubie... ;)     

Opublikowano

Myślę, że wiele spośród Naszych Kobiet prezentuje podobne podejście - dlatego musimy schodzić do podziemia, gdzie potajemnie zrzeszamy się w Shoe Clubie... ;)     

Na szczescie mojej zonie podobaja sie monki :) Na poczatku musiala sie przyzwyczaic, ale teraz wyraza sie o nich pozytywnie :)

Jedne co ja zaczyna denerwowac to powiekszajaca sie liczba par w mojej kolekcji... Niedlugo bede mial wiecej od niej :P