Hargin Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 To mój początek. Kup od razu obiektyw szerokokątny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Zbędny wydatek, wystarczy smartfon z funkcją robienia zdjęć panoramicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Nie potrzebne. Ustawię buty w formie orkiestry symfonicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Czy buty ze zdjęcia są wszystkie na tym samym kopycie czy mi się tak tylko wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Drugie skrzypce i altówka są na tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Niezły kwartet. Plus za podawanie jaki to model butów, co nie jest takie oczywiste dla wielu autorów zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Mam też kandydata od SP do źródeł obuwniczej brzydoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Czy ktoś z posiadaczy modeli nr 591 lub 544 albo innych z tego samego rodzaju skóry (ciemny? brąz) może się podzielić wiedzą jakiego koloru kremu Saphira używa do konserwacji? Multirenowacja odpisała mi, że w przypadku moich monków 591 najlepszy będzie nr 37, średni brąz. O ile zawsze zawierzałem ich doświadczeniu to teraz chciałbym zasięgnąć jeszcze dalszych konsultacji Koloru 37 używam do modelu 554, ale tam odcień jest o ton jaśniejszy. W grę wchodzi tylko Saphir, niestety będąc w Berlinie przegapiłem okazję żeby kupić Burgol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Czy ktoś z posiadaczy modeli nr 591 lub 544 albo innych z tego samego rodzaju skóry (ciemny? brąz) może się podzielić wiedzą jakiego koloru kremu Saphira używa do konserwacji? Multirenowacja odpisała mi, że w przypadku moich monków 591 najlepszy będzie nr 37, średni brąz. O ile zawsze zawierzałem ich doświadczeniu to teraz chciałbym zasięgnąć jeszcze dalszych konsultacji Koloru 37 używam do modelu 554, ale tam odcień jest o ton jaśniejszy. W grę wchodzi tylko Saphir, niestety będąc w Berlinie przegapiłem okazję żeby kupić Burgol. Do 591 używam Havane Tabakbrown nr 34 SAPHIR i wg mnie pasuje idealnie. Burgola można kupić w KlasyczneButy.pl Edit: Na pierwszy rzut oka krem wygląda na ciemniejszy od skóry ,ale na skórze idealnie się komponuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 @irys dzięki bardzo! Właśnie takiej opinii innego użytkownika chciałem zasięgnąć a ten kolor 34 masz z linii zwykłej czy Medaille D`or? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 @irys dzięki bardzo! Właśnie takiej opinii innego użytkownika chciałem zasięgnąć a ten kolor 34 masz z linii zwykłej czy Medaille D`or? Medaille D'or 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 W dniu wczorajszym doszły do mnie buty shoepassion i tu pytanie odnośnie jakości wykonania. Czy to tylko kosmetyka czy może wpłynąć na kondycje obuwia. Co do samych butów jestem zadowolony ale martwi mnie to załamanie. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Wyglada mi na dziurę w cholewce ale na zdjęciu słabo widać. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Pomimo tego błędu gratuluję zakupu. To był mój pierwszy raz i dotychczas moje ulubione "kapcie". Co do błędu to wymieniłbym. Normalnie ich buty są starannie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 W dniu wczorajszym doszły do mnie buty shoepassion i tu pytanie odnośnie jakości wykonania. Czy to tylko kosmetyka czy może wpłynąć na kondycje obuwia. Co do samych butów jestem zadowolony ale martwi mnie to załamanie. Proszę o poradę. o jakie załamanie chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Oprócz dziury w cholewce widzę jeszcze delikatnie odchodzący obcas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Więcej zdjęć załączone. Mam na myśli oczywiście obcas, zdjęcie całego buta było podglądowe chyba, że na cholewce coś przegapiłem . Być może historyzuję, ale widziałem że jednemu z forumowiczów się to potem rozłaziło w tym miejscu. Buty jeszcze nie chodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Więcej zdjęć załączone. Mam na myśli oczywiście obcas, zdjęcie całego buta było podglądowe chyba, że na cholewce coś przegapiłem . Być może historyzuję, ale widziałem że jednemu z forumowiczów się to potem rozłaziło w tym miejscu. Buty jeszcze nie chodzone. Jeśli masz na myśli to ścięcie na obcasie, to m.zd. histeryzujesz To standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Tu nie chodzi o ścięcie obcasa, które jest celowe i czemuś służy, tylko o odklejający się obcas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Ja bym reklamowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Ja bym chodził. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Ja tam nie widzę żadnej dziury tylko jakiś 'farfocel' w okolicy łączenia pasa. Też bym chodził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Postanowiłem pochodzić i zobaczyć co się stanie. 2 godzinny Spacer po galerii nie wpłynął zbytnio na jego kondycje. Za tydzień lecę na szkolenie do Portugalii. Zobaczymy jak zniesie tamtejszą pogodę i 3 dni na nogach. BTW. But się zemścił za brak miłości i przy pierwszym spotkaniu obtarł mnie niemiłosiernie. Dzięki za rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alz Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 a po tych 3 dniach opisz jak wygląda zelówka, bo mi się wydaje, że SP nie ma najlepszych spodów, chociaż same buty bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Zelówka czy flek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi