OskarWild Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Dziękuję Pani Oliwio. Jeżeli nie znajdę odpowidniego koloru, to skuszę się na produkty Brugol, bo i tak muszę zaczekać aż będzie dostępny. Pytanie zadałem już w odpowiednim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekzaw Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Ostatnio zakupiłem granatowe chinosy, jaki kolor i rodzaj butów pasował by do nich najbardziej? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Ostatnio zakupiłem granatowe chinosy, jaki kolor i rodzaj butów pasował by do nich najbardziej? Z góry dziękuję za pomoc. Jeśli pytasz o buty z oferty Shoepassion to jest wiele modeli, które bedą pasowały do granatowych chinosów.Np. mod. 551, 591, 562, 552, 554, 594, 593, 781, 734, 735. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Ostatnio zakupiłem granatowe chinosy, jaki kolor i rodzaj butów pasował by do nich najbardziej? Z góry dziękuję za pomoc. Uprzedzając pewnie komentarze innych forumowiczów - na przyszłość podpowiem, że pytanie powinieneś zadać w tym wątku: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3694-forumowa-poradnia-stylistyczna/ Natomiast krótko odpowiem, że ja bym wybrał modele 577, 554, może 541, 594, 591.. możliwości jest wiele. Mógłbym nawet wrzucić tu zdjęcie w 577 z granatowymi chinosami w jodełkę jeśli chcesz zobaczyć jak to się gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2015 To niech Pan wrzuca Każde "żywe" zdjęcie naszych butów jest pomocne dla innych klientów. Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof61 Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Życzę panu Styleman sukcesu,ładne zdjęcia i sklep na blogu.Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 A oto jak się prezentuje Warszawa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Oj, miałbym co tam robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Czy s klepie stacjonarnym będzie dostepny cały asortyment butów widoczny na stronie internetowej? Nie widzę np. loafersów, czy trzewików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Cegła to moim zdaniem niezbyt odpowiednie tło, żeby odpowiednio wyeksponować ładny przedmiot - zbyt wiele się dzieje z tyłu i odciąga to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Ładnie. I ja miałbym co tu robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 To zachodźcie i róbcie! Lokal jest ogólnodostępny... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Cegła to moim zdaniem niezbyt odpowiednie tło, żeby odpowiednio wyeksponować ładny przedmiot - zbyt wiele się dzieje z tyłu i odciąga to uwagę. A mnie się podoba takie połączenie nowoczesności z pozorną prowizorką (palety, surowa cegła). Na tle jednakowo wyglądających sklepów obuwniczych jest to coś innego i charakterystycznego dla marki. Ładnie. I ja miałbym co tu robić Gładzie na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Czy s klepie stacjonarnym będzie dostepny cały asortyment butów widoczny na stronie internetowej? Nie widzę np. loafersów, czy trzewików. Obecnie dostępna jest kolekcja klasyczna.Kolekcja jesienno zimowa dostępna będzie pod koniec września. Dziękuję wszystkim za dobre słowo i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Gładzie na ścianach? Cóż... zdażyło się kiedyś pomagać przy remoncie przyjaciółce, jednak gładź w moim wydaniu wyglądałaby jak tynk strukturalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Czy s klepie stacjonarnym będzie dostepny cały asortyment butów widoczny na stronie internetowej? Nie widzę np. loafersów, czy trzewików. Tak jak już Styleman napisał dostępna jest kolekcja elegancka, a z początkiem jesieni pojawi się kolekcja jesienno-zimowa. Dodatkowo do wyboru mają Państwo produkty do pielęgnacji obuwia oraz paski Myślę, że z czasem kolekcja będzie się tylko rozrastać. Pozdrawiam, Oliwia P.S. Jak dla mnie europalety i kostka na ścianie są super i na żywo wygląda to jeszcze lepiej <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Ładnie. I ja miałbym co tu robić jutro tam wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 jutro tam wpadnę Zapraszamy codziennie od 11-19 soboty 11-15 Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Dużo ludzi zagląda z czystej ciekawości i pyta o co właściwie chodzi z tym szyciem ramowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Irku, przyjechałeś dziś motocyklem do pracy - a w jakich butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Dużo ludzi zagląda z czystej ciekawości i pyta o co właściwie chodzi z tym szyciem ramowym? Dokładnie o tym samym pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Zgadza się jestem motocyklem ,ale zawsze mam buty na zmianę. Bardzo dużo ludzi pyta, o co chodzi z tym szyciem ramowym,czekamy na grafikę która będzie to dokładnie pokazywała. Teraz tłumaczymy co to rama,jakiej jest szerokości,jak mocowane są podeszwy itp. Ale jest tez bardzo duża grupa ludzi która ma na ten temat wiedze,a największą moja radością jest gdy mówią ze wiedze czerpią z naszego forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Pewnie takich co wiedzę mają z tego forum jest większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Raczej obstawiałbym Mr. Vintage, kiedyś Szarmanta oraz innych pasjonatów przy pierwszym zetknięciu, a przy głębszym drążeniu tematu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Niewykluczone, licytować się nie będę U mnie - forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi