Orlin Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Ja przy 189 cm wzrostu noszę teraz 98 i jedynie rękawy skracam 1-1,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 102-ka przy 184 cm. Wreszcie ktoś, kto ma równie długie łapy jak ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 102 przy 189 cm, witam w klubie long w koszule wtedy macie 40-7/41-7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Ja mam rozmiar 48 przy 182cm i marynarka jest z 1cm za długa, rękawy skracam 1,5cm. Long by wyglądał na mnie jak sukienka. Tak że nie ma tu ogólnej zasady, wszystko zależy od proporcji ciała, nie od wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Lepiej gdy marynarka wygląda jak sukienka niż jak damski żakiet😈 W koszule SuSu nie mogę się wstrzelić... potrzebuję 39-7 a te są za wąskie w klatce (extra slim) albo za baloniaste praktycznie wszędzie poza klatką (zwykły slim). Zwężanie koszuli slim + skracanie rękawów na tyle podraża całość, że ceny outletowe przestają się opłacać. Czekam właśnie na zamówienie z 3 koszulami 39-7 i zobaczymy, czy tym razem może uda mi się zmieścić w jakąś za obszernie uszytą extra slim tif:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 8 minutes ago, Aras said: Lepiej gdy marynarka wygląda jak sukienka niż jak damski żakiet😈 W koszule SuSu nie mogę się wstrzelić... potrzebuję 39-7 a te są za wąskie w klatce (extra slim) albo za baloniaste praktycznie wszędzie poza klatką (zwykły slim). Zwężanie koszuli slim + skracanie rękawów na tyle podraża całość, że ceny outletowe przestają się opłacać. Czekam właśnie na zamówienie z 3 koszulami 39-7 i zobaczymy, czy tym razem może uda mi się zmieścić w jakąś za obszernie uszytą extra slim tif:) Każda skrajność jest zła i nie wygląda dobrze. W długości ważne jest też zakrycie pośladków i to gdzie dolna krawędź wypada względem dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 @laleczka @gajdowskip Panowie, proszę nie łamać regulaminu. Ogłoszenia o odsprzedaży wyłącznie w stosownym dziale i zgodnie z zasadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 1 godzinę temu, eduardo napisał: 102 przy 189 cm, witam w klubie long w koszule wtedy macie 40-7/41-7? koszule noszę 40, nie 40-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 @moszez mojej strony to tylko uprzejmość wobec kol. @Nawrot, na razie nic nie sprzedaję. Jak będę chciał "rzucić na rynek", zrobię to zgodnie z regulaminem. Znam zasady. Ale dzięki za zwrócenie uwagi, więcej moich wpisów na ten temat w tym wątku nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Pewnie sporo osób pokupowało "na górkę" albo "do przymierzenia" i trochę bez sensu to wrzucać na bazarek, bo to nie jest sprzedaż per se ale odstąpienie rzeczy z outletu zamiast odesłania do SuSu:) Ja na pewno będę miał kilka garniturów/marynarek w rozmiarze 98 do zwrotu i wrzucę tutaj fotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Jak oceniacie jakość koszul SuSu, ścieg, dokładność wykonania, guziki? Dopasowanie to kwestia wysoce indywidualna. Na ich stronie nie ma wielu zbliżeń szczegółów. Jak się ma do koszul Eton lub Stenstroms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 @Aras tak też zrobiłem wczoraj, wstawiając na bazarek kamizelkę z outletu, nic na niej nie zarabiając. Jeśli mam to odesłać, to wolę odstąpić zainteresowanemu koledze, choć logistycznie to bywa nieco trudniejsze niż naklejenie gotowej etykiety zwrotnej i zamówienie kuriera. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 @Bogusław najwyższa linia Jort ma bardzo dobre materiały, głównie od Thomas Mason. Na wiosnę kupiłem w outlecie parę sztuk po ok. 200 zł i po paru miesiącach użytkowania stwierdzam, że to był bardzo dobry zakup. Linie blue czy purple to loteria, miałem kilka takich, z których byłem niezadowolony pod względem materiału, bo odszycie było porządne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 18 minut temu, gajdowskip napisał: @Bogusław najwyższa linia Jort ma bardzo dobre materiały, głównie od Thomas Mason. Na wiosnę kupiłem w outlecie parę sztuk po ok. 200 zł i po paru miesiącach użytkowania stwierdzam, że to był bardzo dobry zakup. Linie blue czy purple to loteria, miałem kilka takich, z których byłem niezadowolony pod względem materiału, bo odszycie było porządne. Zgadzam się. Mam kilka koszul, z czego 5 z serii traveller i w dwóch widać bardzo szybkie zmęczenie materiału. W innych zaś nic, więc to chyba jedyne na co można utyskiwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 @Bogusław, mam 2 koszule red line (jedna to jort) i jestem z nich bardzo zadowolony. Mam też 4 koszule eton i nie dostrzegam żadnej różnicy w jakości wykonania w porównaniu do susu red line. Materiały też są porównywalne. Wolę susu, ponieważ leżą na mnie najlepiej ze wszystkich marek. Jort rozmiar 39 (extra slim fit) ma bardzo zbliżone wymiary do slim fit w rozmiarze 38. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 2 godziny temu, Aras napisał: Pewnie sporo osób pokupowało "na górkę" albo "do przymierzenia" i trochę bez sensu to wrzucać na bazarek, bo to nie jest sprzedaż per se ale odstąpienie rzeczy z outletu zamiast odesłania do SuSu:) Ja na pewno będę miał kilka garniturów/marynarek w rozmiarze 98 do zwrotu i wrzucę tutaj fotki. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy01 Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Zdarzyło wam się kiedyś żeby przelew „zaginął”? Zamówiłem jedną marynarkę z outletu, a ponieważ nie dostałem potwierdzenia zamówienia po dwóch dniach napisałem maila do SUSU z pytaniem o potwierdzenie. O dziwo nie mają żadnego zamówienia w systemie przypisanego do mojego maila ani też żadnej płatności. Teraz wysłałem potwierdzenie przelewu (zaksięgowany 2 dni temu), ale jestem zdziwiony całą tą sytuacją. Nigdy mi się to nie zdarzyło podczas zakupów przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilzych Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 29 minutes ago, Jerzy01 said: Zdarzyło wam się kiedyś żeby przelew „zaginął”? Zamówiłem jedną marynarkę z outletu, a ponieważ nie dostałem potwierdzenia zamówienia po dwóch dniach napisałem maila do SUSU z pytaniem o potwierdzenie. O dziwo nie mają żadnego zamówienia w systemie przypisanego do mojego maila ani też żadnej płatności. Teraz wysłałem potwierdzenie przelewu (zaksięgowany 2 dni temu), ale jestem zdziwiony całą tą sytuacją. Nigdy mi się to nie zdarzyło podczas zakupów przez internet. Właśnie to mi się zdarzyło w SuSU, ale zadzwoniłem na infolinię, pani znalazła bez problemu to "zagubione" zamówienie, przeprosiła, powiedziała, że wystąpił jakiś problem techniczny, zrobiła mi refund i poprosiła, żeby zamówić ponownie. Gorsza sprawa, bo zamówiłem ponownie i znowu żadnego powiadomienia nie dostałem A przy okazji - zamówiłem z outletu trochę garniturów w poniedziałek i nadal mam "Order is in process", to zwykle tak długo trwa w przypadku outletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Nowe produkty w outlecie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 7 minut temu, grzechu26 napisał: Nowe produkty w outlecie!!! I ceny jeszcze niższe. Chyba jednak się skusze. Żona tylko narzeka że Suit Studio tak nie obniża ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Uważajcie na ceny, szukając koszul cena w koszyku wzrosła z 185 na 230. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 "Bosze" niech już się skończy ten outlet, dwie marynarki i kamizelka zakupiona, ceny na niektóre rzeczy mocno w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilzych Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Panowie, czy przchodzą Wam normalnie maile z powiadomieniami ze sklepu? Ja zrobiłem kilka zamówień i nigdzie po nich ani śladu nie ma 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Przychodzą ze skutecznością 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 u mnie dwa wpadły od razu po zrobieniu płatności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi