Zajac Poziomka Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Zatem niecałe 190 funtów to świetna cena za te buty. Świetnie wyglądają modele Sloane II, Trafalgar i Trinity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 @Zajac Poziomka gdzie są te buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 @eye_lip wysyłali link newsletterem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 (link z newslettera który tu wklejam nie działa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Buty wildsmith ładne i ewidentnie na kopytach AS. Te są np. w połowie ceny: http://www.rincondecaballeros.com/threads/1907-Presentación-Wildsmith-Piccadilly-Oxford-Fox-Suede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Potwierdzam, że buty są robione przez AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 Ruszyła zimowa wyprzdaż. Jest kilka ciekawych modeli: http://www.herringshoes.co.uk/search.php?task=newSearch&nsFrom=0&nsLimit=24&country_id=33&sortBy=default&sortDir=desc&sale_search=1&Sizes[]=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Czy wyprzedaż u Herringa się się już zakończyła czy dopiero przed nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 2 minuty temu, Bartek 00 napisał: Czy wyprzedaż u Herringa się się już zakończyła czy dopiero przed nami? Tak trudno wejść na ich stronę? ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Spokojnie... wchodziłem i widziałem, ale mam w pamięci poprzednie wyprzedaże, gdzie ceny były korzystniejsze i przedewszystkim było więcej modeli butów, stąd moje "pod chwytliwe" pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Bardzo dobra oferta na brązowe oxfordy w rozm. UK8 http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=8277&x=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 ciekawe nowe lotniki http://www.herringshoes.co.uk/herring/chaucer-patina_wholecut/blue-calf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Co sądzicie o czymś takim?http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?colourid=6241&brandid=6&catid=132&shoeid=12680&sizeid=3&fitid=2&forceCountryId=6&gpl=1&utm_medium=cpc&utm_source=criteo&utm_campaign=criteo Model Le Mans jest o połowę tańszy, a też pochodzi w Płw. Iberyjskiego. W czym tkwi różnica? Btw, już doczytałem, że robi to dla nich Carlos Santos - stąd podobieństwa niektórych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 2 minuty temu, Karol G. napisał: Co sądzicie o czymś takim?http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?colourid=6241&brandid=6&catid=132&shoeid=12680&sizeid=3&fitid=2&forceCountryId=6&gpl=1&utm_medium=cpc&utm_source=criteo&utm_campaign=criteo Moim zdaniem są brzydkie. Wydłużone i niepotrzebnie udziwnione na boku. Herring słynie z fatalnych zdjęć, ale w tym przypadku to chyba but ma zaburzone proporcje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Ja nie lubię jak but udaje coś czym nie jest. Ani to wingtip brogue, ani sneaker. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Jak dla mnie przekombinowane. Ani do biura, ani do biegania, ani do sklepu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 No tak, ażurowanie w butach "sportowych" (mimo wszystko cudzysłów) to kontrowersja, ale z drugiej strony jest to jakaś próba uklasycznienia tego rodzaju obuwia. Oczywiście, najlepszą jest zastosowanie dobrej skóry i myślę, że w wielu przypadkach to by wystarczyło, ale cóż, co kto lubi. Jak dla mnie dość ciekawy zabieg, ale faktycznie, może się nie podobać. Co do wydłużenia - osobiście z racji małego rozmiaru wolę buty o smuklejszym kopycie, a w przypadku butów bardzo nieformalnych - nieco wydłużone. Wydaje mi się, że w wersji 40/41 lepiej wygląda but powyżej wspomniany niż taki: Jakiś czas temu odczułem potrzebę posiadania takich butów. Nie wszędzie dobrze się nosi brogsy, a z drugiej strony, nie każdy musi lubić np. buty żeglarskie. Coś nieformalnego, z dobrego materiału, bez "eNki", ale tę "eNkę" dobrze zastępujące zawsze się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Letnia wysprzedaż w Herring Shoes. Co prawda żadnych rewelacji w moim rozmiarze, a może ktoś coś znajdzie?http://www.herringshoes.co.uk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Nie moje, ale ciekawy zestawik od herringa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lantos Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 Panowie czy kopyto u Herringa 130 w tęgości F ma odpowiednik w innej firmie? Gdzieś wyczytałem, choć mogę się mylić, że Loake ma te same kopyta. Ktoś ma jakiś trop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Herring również zaprezentował ciekawe trzewiki na ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Ktoś kojarzy kiedy startuje wyprzedaż? znalazłem niestety ładne herringi i wypadałoby je zamówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Dzień dobry, Ostatnio kupiłem swoje pierwsze buty Herring Schoes. Mój wybór padł na chukka boots : https://www.herringshoes.co.uk/herring/canterbury_chukka-boot/brown-suede Są to moje pierwsze buty tego typu. Zgodnie z opiniami z forum kupiłem buty w rozmiarze 10,5. Po otrzymaniu butów odnoszę wrażenie że mogły być trochę mniejsze. Sportowe buty noszę w rozmiarze 45 , długość wkładki w większości moich butów to 28,5 cm W zakupionych Herringach wkładka ma 30cm. Zastanawiam się czy je wymienić na mniejszy rozmiar, a może to jest kwestia zwężającego się noska i parę centymetrów luzu powinno zostać. Proszę o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Sportowe buty, to zupełnie inna parafia - 28,5cm to raczej 9-9,5 w rozmiarówce UK. 10,5 sądzę są sporo za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi