Skocz do zawartości

Producenci, marki butów: Herring Shoes

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co sądzicie o czymś takim?
http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?colourid=6241&brandid=6&catid=132&shoeid=12680&sizeid=3&fitid=2&forceCountryId=6&gpl=1&utm_medium=cpc&utm_source=criteo&utm_campaign=criteo

Model Le Mans jest o połowę tańszy, a też pochodzi w Płw. Iberyjskiego. W czym tkwi różnica?

Btw, już doczytałem, że robi to dla nich Carlos Santos - stąd podobieństwa niektórych modeli.

Opublikowano
2 minuty temu, Karol G. napisał:

Moim zdaniem są brzydkie. Wydłużone i niepotrzebnie udziwnione na boku. Herring słynie z fatalnych zdjęć, ale w tym przypadku to chyba but ma zaburzone proporcje.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

No tak, ażurowanie w butach "sportowych" (mimo wszystko cudzysłów) to kontrowersja, ale z drugiej strony jest to jakaś próba uklasycznienia tego rodzaju obuwia. Oczywiście, najlepszą jest zastosowanie dobrej skóry i myślę, że w wielu przypadkach to by wystarczyło, ale cóż, co kto lubi. Jak dla mnie dość ciekawy zabieg, ale faktycznie, może się nie podobać. Co do wydłużenia - osobiście z racji małego rozmiaru wolę buty o smuklejszym kopycie, a w przypadku butów bardzo nieformalnych - nieco wydłużone. Wydaje mi się, że w wersji 40/41 lepiej wygląda but powyżej wspomniany niż taki:

herring_goodwood_in_tan_calf_1_big.jpg

Jakiś czas temu odczułem potrzebę posiadania takich butów. Nie wszędzie dobrze się nosi brogsy, a z drugiej strony, nie każdy musi lubić np. buty żeglarskie. Coś nieformalnego, z dobrego materiału, bez "eNki", ale tę "eNkę" dobrze zastępujące zawsze się przyda.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry,

Ostatnio kupiłem swoje pierwsze buty Herring Schoes.

Mój wybór padł na chukka boots :

https://www.herringshoes.co.uk/herring/canterbury_chukka-boot/brown-suede

Są to moje pierwsze buty tego typu. Zgodnie z opiniami z forum kupiłem buty w rozmiarze 10,5.

Po otrzymaniu butów odnoszę wrażenie że mogły być trochę mniejsze.

Sportowe buty noszę w rozmiarze 45 , długość wkładki w większości moich butów to 28,5 cm

W zakupionych Herringach wkładka ma 30cm. 

Zastanawiam się czy je wymienić na mniejszy rozmiar, a może to jest kwestia zwężającego się noska i parę centymetrów luzu powinno zostać. 

Proszę o sugestie. 

WP_20171205_19_32_21_Pro.jpg