Hargin Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 nie, nie - obawiam się, że ten sweter nie nadaje się do łatwego połączenia z marynarką - wyglĄda raczej jak kandydat do stania się zawartością kontenera. Czasem lepiej odpuścić, niż zrobić coś na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 22 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Dzięki waszym poradom przed blokiem dostawili mi drugi kontener, tak zacząłem wyrzucać. ;P Płaszcz Próchnik Marynarka Carl Gross Spodnie Christian Berg Koszula Profuomo Poszetki z TK Maxx Krawat Altea Szalik Witchen Zegarek PIerre Lannier Buty Berwick Teczka/Plecak Barelly Bags Kolory trochę przekłamane, teczka wyszła jakaś pomarańczowa, a jest ruda 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 IMO zmierzasz w dobrym kierunku @Ataman, ale zwróć uwagę na lepsze dobieranie rozmiarów - płaszcz wydaje się sporo za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Kierunek bardzo dobry,sadze ze płaszcz tak się ułożył przy robieniu zdjecia,podobnie jak widać zachowuje sie marynarka. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Ataman, jak się porówna pierwsze zdjęcia które wklejałeś, a te które zamieszczasz teraz, to jest bardzo duży postęp. Oby tak dalej! Pozbyłbym się poszetki z płaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Dziękuję bardzo. Tak jak pisałem kontener dostawili jak zacząłem wyrzucać Płaszcz o rozmiar mniejszy robił mi skrzela na plecach Tak się chyba ułożył jak kolega Styleman pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Dzisiejszy strój "roboczy". Spodnie te same co ostatnio, burgundowa flanela, ale znowu sztuczne oświetlenie dało się we znaki. Uprzedzając pytania, owszem, mam pasek do kamizelki @ Meander - co to za obuw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Dog Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 @Ataman zastanawiam się, czy w brustaszy zamiast poszetki nie powinny być rękawiczki. A może taki koncept to tylko wymysł Pitti Uomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 @Hot Dog wydaje mi się, że noszenie w brustaszy rękawiczek szybko ją zdewastuje. Już chyba lepiej bez niczego jak radził kolega wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Ja noszę w brustaszy płaszcza rękawiczki - bo jest to wygodniejsze miejsce, niż kieszenie w okolicach talii. Rękawiczki używam rzadko, bo pokonuje krótkie odcinki pieszo. Nic się dewastuje Poza tym łatwiej jest zgubić rękawiczki z innych kieszeni (np. podczas wyjmowania czegoś z nich). ... o walorach estetycznych nie wspominam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 @Hargin dlatego napisałem "wydaje mi się". Stylizacje z rękawiczkami w brustaszy widziałem, ale nie próbowałem. Jak tak piszecie to może poeksperymentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 @ Meander - co to za obuw? Obecna kolekcja Zary, ale może być problem z rozmiarami, najpewniej nic już nie ma, bo ostatnio resztki dotrwały silnych promocji. Są ze skóry, ale jej jakość jest kiepska. Buty dość sztywne, podeszwa twarda, niewygodna jeśli postoi się dłuższą chwilę. Natomiast to wersja bardzo budżetowa, cena była daleka od "dołóż trochę i kup Yanko" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 ... cena była daleka od "dołóż trochę i kup Yanko" odwieczny dylemat, mieć np. 99zł i nie mieć 99zł to razem prawie 200zł, a stąd do Yanko już niedaleko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Dzisiaj z Władkiem w Central Parku przed burzą śnieżną 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 w sumie już wczoraj... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurtka Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Dzisiaj do kina monochromatycznie, więc nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Do kina w samych skarpetkach? Od dżinsów jest temat "co mam dziś casualowego na sobie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 To dzisiaj było tak Marynarka: Daniel Hechter (z drugiej ręki) Koszula: Lantier Jedwabny knit oraz poszetka bez metki Do tego beżowe chino (widać w "jakie buty mam dziś na sobie") 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Panowie..... Wątek oczyszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 26 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Dzisiaj trochę szwajcarskiego casualu. Kurtka "paramilitarna" Strellson po kilku latach nabiera patyny. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Co za buty? Marka i model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 SP 551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Dobrze się komponuje ten odcień butów z jeansami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleksanderJulian Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 A u mnie dzisiaj wyglądało to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Góra z zupełnie innej bajki niż spodnie (o ile dobrze widzę, że to dżinsy). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi