Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Ja tam swego barboura wiosenno- jesiennego eksploatuję non- stop: i do roboty, i do kościoła (zmieniam tylko akcesoria ). Trzewiki w miarę upływu czasu są coraz piękniejsze (przynajmniej w moich zaślepionych oczach ). Kota nie ośmieliłbym się pominąć 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Ja tam swego barboura wiosenno- jesiennego eksploatuję non- stop, i do roboty i do kościoła (zmieniam tylko akcesoria ). Trzewiki w miarę upływu czasu są coraz piękniejsze (przynajmniej w moich zaślepionych oczach ). Kota nie ośmieliłbym się pominąć antropokocizm.jpgislay.jpg Trzewiki faktycznie ładne, ale z podwijaniem spodni trochę poleciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Ja tam swego barboura wiosenno- jesiennego eksploatuję non- stop, i do roboty i do kościoła (zmieniam tylko akcesoria ). Trzewiki w miarę upływu czasu są coraz piękniejsze (przynajmniej w moich zaślepionych oczach ). Kota nie ośmieliłbym się pominąć antropokocizm.jpgislay.jpg Barbourka w sylkoilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Trzewiki faktycznie ładne, ale z podwijaniem spodni trochę poleciałeś Nic na to nie poradzę, przyzwyczajenie z czasów młodości, a że jestem wyjątkowo sentymentalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Trzewiki faktycznie ładne, ale z podwijaniem spodni trochę poleciałeś e tam poleciał - mi też pozostał ten sam sentyment punkrockowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Barbourka w sylkoilu? Akurat ten model jest impregnowany woskiem pszczelim. Nie do końca jestem przekonany, czy to dobrze, czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 e tam poleciał - mi też pozostał ten sam sentyment punkrockowy O to, to właśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Akurat ten model jest impregnowany woskiem pszczelim. Nie do końca jestem przekonany, czy to dobrze, czy źle O_o! ok nie mam pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 21 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Marynarka: Suitsupply (Havana) Koszula: Wólczanka Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Spodnie: Benevento Buty: Herring Kendal 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan_Z Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Debiut w temacie. Spodnie są granatowe, jednak ze względu na sztuczne oświetlenie I jakoś aparatu w telefonie nie udało realnie odwzorować kolorów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Dzisiaj na spacerze w Central Parku 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Marynarka: Suitsupply (Havana) Koszula: Wólczanka Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Spodnie: Benevento Buty: Herring Kendal Dzień dorby, jak Pan to robi, że buty wyglądają jak po wyjęciu z pudełka? Czy są zakładane wyłącznie do sesji? Użytkuję ten model brogsów od Herringa i moja para 'patynuje' się zdecydowanie intensywniej - mimo 'rotacji', odpowiedniej pielęgnacji, przechowywania na prawidłach itd... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Ta "sesja" była wykonana w pracy i dotarłem tam w tych butach . Buty mam od niedawna (więc właściwie są nowe),używam ich maksymalnie raz w tygodniu, są oczywiście trzymane na prawidłach. Powoli się patynują, są ciemniejsze na noskach (może to zasługa wosku) i widzę już ciemnieszje ślady w miejscach gdzie skóra pracuje - ciężko to pokazać na zdjęciach jeszcze z takiej odlegości. Generalnie nie pokonuję dużych dległości pieszo, ostrożnie chodzę i chyba mam talent do nie niszczenia butów. We wszystkich moich butach efekty pracy skóry są widoczne dopiero po kilku tygodniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 31 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 @Kyle co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Ralph Lauren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Szczęśliwego Nowego Roku 2016 dla kolegów z BwB ze słonecznego Nowego Yorku ode mnie i mojej ukochanej. CMDNSC z popołudnia. Pózniej będzie CMDNS z balu sylwestrowego. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Cóż, zdjęcie ma już jakiś czas, ale stwierdziłem, że wypada w końcu jakoś zadebiutować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 2 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Myśle że zdjęcie z dzisiejszego treningu walk rycerskich nada się do CMDNSC Herbowny Ostoja zawołania Ostoja! Ja z dwuręcznym toporem. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Jeśli w średniowieczu tak wyglądał casualowy strój rycerza, to ciekawe, co mieli na najbardziej uroczyste okazje - hełmburg na głowie i rękawice z mankietem francuskim? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 @WoDzU - przede wszystkim rajtuzy... do spotkania w dzisiejszych czasach jako slim-fit-rurki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 To jednak zdecydowanie formalny zestaw do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 @Beny23 Czerwień gryzie się z czarnym Najlepiej w ogóle zainwestuj we flanelę... Navy lub szarą w kratę Księcia Walii... Oczywiście zamiast hełmu - kaszkiet z tweedu... Tak, to zdecydowanie lepiej komponuje się z casualowym toporem, no i da ci +50 do skillsów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Topór daje +50 do szacun na dzielni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi