DolceGusto Napisano 25 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2019 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 26 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2019 Boglioli, Luxire, Poszetka. 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 O nie, marynarka do jeansów (w dodatku z podwiniętymi nogawkami) i oxfordów... Nie wiem jak niektórzy to przeżyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 @Midlife-Crisis zazwyczaj bardzo podobają mi się zdjęcia które wrzucasz, ale tutaj niestety jest duży zgrzyt pomiędzy górą i dołem. Nie jestem przeciwny łączeniu jeansów z marynarką jako takiemu, ale tutaj góra (kardigan, poszetka, granatowa marynarka, mały elegancki zegarek) zdecydowanie wygląda zbyt elegancko w porównaniu z dołem. Zmieniłbym albo spodnie na jasne chinosy albo odpuścił karidgan i marynarkę wymienił na bardziej casualową (np w kratę, jakiś tweed albo jakiś bardziej casualowy kolor typu brąz, bordo, zieleń)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 31 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 Casual: 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: @Midlife-Crisis zazwyczaj bardzo podobają mi się zdjęcia ... Dzięki, wezmę pod uwagę.🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Specjalnie dla @Krzysiek_W . W dniu 9.05.2019 o 11:33, Krzysiek_W napisał: @Tanatos70 i jak, założyłeś je na stopy, czy spakowałeś z powrotem do skrzynki? - pokaż stylówę (może być bez kanotiera ) 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 12 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2019 Casual promowy z wczoraj. Lepsze byłyby buty żeglarskie ale nie posiadam jeszcze takowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Casual na całego 😉 z delikatnymi nawiązaniami militarnymi 😎 szorty z dwiema zakładkami po każdej stronie, cienki len, wysoki stan, chyba moje ulubione, boat shoe Sperry, Timex na pasku NATO za 4,50 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigmund Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 @DolceGusto Skąd te szorty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 [mention=1805]DolceGusto[/mention] Skąd te szorty?Ze Smyka;-)Przepraszam, ale jeśli promujemy (nawet w upale +35) taki styl casual, to nie rozumiem, dlaczego z działu JBMDNS usuwa się klasyczne, skórzane klapki. Niech każdy chodzi w czym chce, ale nie wszystko trzeba pokazywać - to zresztą chyba ogólna zasada ubierania się. 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 @Sigmund z TK Maxxa, jakaś włoska firma, nigdy o niej nie słyszałem 😂 ale jakościowo bardzo fajne no i z zakładkami które ja bardzo lubię 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 @lubo69 nie mam pojęcia co wydarzyło się z tymi skórzanymi klapkami bo na wątek jbmdns nie wchodzę. Rozumiem, że to Ty zaprezentowałeś tam takowe? Biały tiszert o regularnym kroju bez kontrastujących akcentów w połączeniu z szortami z lekka w klimacie ghurka i khaki (wyższy stan, zakładki) i weekenderem na pasku NATO może kojarzyć się z jednym z bazowych elementow stroju amerykańskich żołnierzy przynajmniej takiego sprzed kilkudziesięciu lat i w upalne dni przy bardzo casualowej okazji może funkcjonować w 2019 roku jako nawiązanie do militarnego klimatu vintage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 9 minut temu, DolceGusto napisał: Rozumiem, że to Ty zaprezentowałeś tam takowe? Nie, nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 1 godzinę temu, xkoziol napisał: Panowie, panowie, powstrzymajmy się z tym "na całego", są granice. Czy z basenu w krótkich majtkach też ktoś wrzuci? Jak dobrze pamiętam to już też było( nad morzem/oceanem). Stylizacja na Jamsa Bonda w wykonaniu jednego z kolegów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Zmieńcie Panowie nazwę wątku na"co mam dziś SMART CASUALOWEGO PEMIUM na sobie"... Nie będzie to powodowało takich nieporozumień i irytacji niektórych forumowiczów... Tak od siebie dodam, że kąpielówki na plaży to już nie casual a szorty i boat shoe to kwintesencja takiej estetyki (czemu na takim forum zaistniała potrzeba by definiować te pojęcia???). No i przy okazji ta nazwa wątku brzmi trochę nieporadnie, bardziej poprawna językowo byłaby wersja "co casualowego mam dziś na sobie" a nie "co mam dziś casualowego na sobie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 15 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Proszę o zachowywanie kultury wypowiedzi. Część postów usunąłem. Wątek jest w sali klubowej - tutaj można więcej. Z drugiej strony, proszę publikujących zdjęcia o przemyślenie, czy ich post coś wnosi do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Po tej dyskusji trochę się boję pisać tu pierwszy post, ale liczę że mimo wyeksponowania bielizny w postaci szelek i koszuli trafiłem w dobre miejsce 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 @me.spoke musisz się przyzwyczaić do tego typu, dość nieeleganckich wymian poglądów 😉 fajne spodnie! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 W dniu 14.06.2019 o 18:08, DolceGusto napisał: ....może kojarzyć się z jednym z bazowych elementow stroju amerykańskich żołnierzy ... Z tym bywa różnie. Kiedyś w tv był taki teleturniej „Skojarzenia”. Jeden z uczestników na hasło „odkurzacz” odpowiedział błyskawicznie „zasysacz”. Jak sie dobrze zastanowić, to gdzieś tam na końcu mógł mieć rację. Tylko czy nie był osamotniony w tym skojarzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 @Piotrwawa ?? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Dziś w upał len i supercieniutka marynarka Boglioli. 8 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi