Kierzyk Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 20 godzin temu, ciasteczkowy napisał: Len czyli "jak wmawiać sobie że to letnia elegancja ze szczyptą dandyzmu podczas gdy wszyscy inni zastanawiają się dlaczego on nosi spodnie od piżamy". W ogóle nie przypomina piżamy. Całkiem fajne spodnie i nie ważne czy H&M czy inna sieciówka, len się gniecie i wygląda to fajnie. Ja lubię len w klasycznym kroju. Te luźne ze sznurkiem i szeroką nogawką to dla mnie takie dresy które pasują do letnich casualowych koszul. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 @ciasteczkowy, który to model z H&M? Ten czy ten? Może i się gniotą, ale bardzo fajny fason, który przynajmniej nie kosztuje kilkaset złotych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 On 7/22/2018 at 10:29 PM, ciasteczkowy said: Len czyli "jak wmawiać sobie że to letnia elegancja ze szczyptą dandyzmu podczas gdy wszyscy inni zastanawiają się dlaczego on nosi spodnie od piżamy". Fajne te buciki...skąd one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 13 hours ago, rogas2000 said: @ciasteczkowy, który to model z H&M? Ten czy ten? Może i się gniotą, ale bardzo fajny fason, który przynajmniej nie kosztuje kilkaset złotych. To ubiegłoroczny model, kupiłem jesienią na wyprzedaży. 1 hour ago, Ladislav said: Fajne te buciki...skąd one? Barkery z Herringshoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Weekendowy casual. * Mango Man * Benevento * Yanko x TheShine 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 31 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2018 a to ja w upalną i duszną sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 1 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 1 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2018 W dniu 30.07.2018 o 09:27, blekit napisał: Weekendowy casual. Koszula z Mango? W CMDNS widziałem Twój zestaw z krawatem i zauważyłem, że kołnierzyk chował się a przynajmniej stykał z klapami marynarki. Nie pomyślałbym, że Mango tak mile zaskoczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2018 Koszula z Mango? W CMDNS widziałem Twój zestaw z krawatem i zauważyłem, że kołnierzyk chował się a przynajmniej stykał z klapami marynarki. Nie pomyślałbym, że Mango tak mile zaskoczy!Mam 3 koszule lniane od nich z włoskim kołnierzykiem (faktycznie ładne). Kosztowały jakieś śmieszne pieniądze na przecenie, a używam ich już trzeci sezon. Sam len jest dość cienki i sztywny, na pewno nie najprzyjemniejszy w dotyku i nie jakiejś super jakości, ale wciąż się trzyma (dla porównania ich koszula chambray rozeszła się przy drugim założeniu). Krój jest dość obszerny (musiałem mocno taliować i skracać rękawy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 1 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2018 2 minuty temu, blekit napisał: 20 minut temu, O.v.K. napisał: Koszula z Mango? W CMDNS widziałem Twój zestaw z krawatem i zauważyłem, że kołnierzyk chował się a przynajmniej stykał z klapami marynarki. Nie pomyślałbym, że Mango tak mile zaskoczy! Mam 3 koszule lniane od nich z włoskim kołnierzykiem (faktycznie ładne). Kosztowały jakieś śmieszne pieniądze na przecenie, a używam ich już trzeci sezon. Sam len jest dość cienki i sztywny, na pewno nie najprzyjemniejszy w dotyku i nie jakiejś super jakości, ale wciąż się trzyma (dla porównania ich koszula chambray rozeszła się przy drugim założeniu). Krój jest dość obszerny (musiałem mocno taliować i skracać rękawy). Ciekawe info, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2018 Tyrwhitt/Reserved/Berwick 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aszer Napisano 12 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2018 Po zrzuceniu 20 kg pierwsze zdjęcia Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2018 3 godziny temu, Aszer napisał: Po zrzuceniu 20 kg pierwsze zdjęcia Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2018 Godzinę temu, mosze napisał: Gratulacje! Dzięki było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2018 Boglioli/Macaroni/Roda/Zanella/Zampiere 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 Spodnie: Pike Brothers Koszula: Macaroni Tomato MTM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 @Velahrn patrząc na wyslimowaną górę to moim zdaniem nogawki spodni również powinny nawiązywać. W takiej szerokości psują efekt. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 33 minuty temu, Bartek 00 napisał: @Velahrn patrząc na wyslimowaną górę to moim zdaniem nogawki spodni również powinny nawiązywać. W takiej szerokości psują efekt. Udajmy więc, że koszula to moja bielizna, a ja zdjąłem na chwilę robotniczą kurtkę, bo gorąco :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigmund Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 @Velahrn Mnie szczególnie razi niski stan spodni (wyglądają na biodrówki) w połączeniu z szelkami i te podwinięte nogawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 44 minuty temu, Sigmund napisał: @Velahrn Mnie szczególnie razi niski stan spodni (wyglądają na biodrówki) w połączeniu z szelkami i te podwinięte nogawki. Przykro mi że zostałeś szczególnie urażony Widac to wina zdjecia, bo mają wysoki stan sięgający do pępka. Nogawki podwinięte bo takie spodnie są produkowane tylko w jednej długości 34. To normalne, że podwija sie wtedy nogawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigmund Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 @Velahrn Przepraszam, że drążę, lecz wydaje mi się że linię pępka masz na wysokości 6 guzika koszuli licząc od góry. Też nosze spodnie z wysokim stanem i leżą one po prostu zauważalnie wyżej. Nogawki oczywiście można albo podwinać albo po prostu skrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 @Velahrn Do stylu vintage workwear moim zdaniem pasują tylko buty o tej samej proweniencji. Buty żeglarskie to rażące zakłócenie harmonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 16 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 8 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 @Velahrn Przy moim skrzywieniu na militaria XIX wieku slimowana góra z luźnym dołem mi nie przeszkadza a wręcz przeciwnie, ale tutaj, podobnie jak Koledze @Sigmund, nie pasuje mi niski stan tych szerokich spodni - zaburza proporcje, skracając nogi i nienaturalnie wydłużając korpus. Gdyby sięgał do guzika wyżej w koszuli, byłoby OK. Efekt imho potęgują szelki, które wydają się być zanadto wyciągnięte. Piszesz, że sięgają wysoko, więc może to efekt perspektywy, wówczas zwracam honor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2018 To nie denim (u dołu), to taki "dżinsopodobny" len z bawełną. Bawełna przeważa. Debiutujące dzisiaj koniakowe Vassy odwracają uwagę od nakrycia głowy : 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi