ell Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 @zimmermann Co to za buty? Cytuj
zimmermann Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 To Pier One z zalando. Kupione za 100 zł kilka lat temu, zanim trafiłem na forum i są ze mną do dziśWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
n0claf Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 @zimmermann A spodnie i kurtka? Koszula to denim? Cytuj
zimmermann Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 Koszula CT opisana jako denim, ale materiał jest dość cienki, a kurtka to Barbour.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
blekit Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 Dzisiaj. * kaszkiet Poszetka * trencz Pier One * koszula Suitsupply * sweter Tyrwhitt * dżinsy Massdrop X Naked & Famous * Yanko 3 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 3 minuty temu, mosze napisał: Eklektyzm Łagodnie powiedziane 1 Cytuj
zimmermann Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
eduardo Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Co to za kurtka? Cytuj
zimmermann Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Co to za kurtka?To Barbour.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
eduardo Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 a model? bo dywaguje w innym temacie nad zakupem i okazuje się, że nie wszystkie modele przykrywają marynarki, za krótkie są Cytuj
DolceGusto Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 @eduardo w sumie to wszystko zależy od długości marynarek które masz w szafie... kurtki barbour czy barbour international to jak nie patrzeć ciuchy weekendowe/sportowe i większość modeli sprawdza sie bardziej przy cienkim swetrze niż przy marynarkach także ze względu na wygodę. Jeśli juz to najlepsze beda pewnie te klasyczne: woskowana Beaufort albo pikowana Liddesdale. Ja mam International Blackwell i przy większości marynarek jest mało wygodnie Cytuj
zimmermann Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 https://www.magasin.dk/powell/VA04740403-12519044_061.html To ten model, wg strony to Barbour Powell. Przy moich 186 cm wydaje się za krótka do zakrycia marynarki, jest mniej więcej do połowy pośladków. Cytuj
Aron Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Marynarkę przykryje model Liddesdale (NIE Liddesdale Heritage), jest też odpowiednio szeroki. W moim przypadku na cienki sweter ta kurta jest za luźna. 1 Cytuj
eduardo Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Dziękuję za pomoc. Muszę sobie teraz przemyśleć sprawę, bo do marynarki powinna być Liddesdale https://www.countryattire.com/barbour-men-s-liddesdale-quilted-jacket-navy-blue-mqu0001ny91-d349.html Ale obawiam się, że będzie dla mnie za luźna w stosunku do Liddesdale Heritage (która marynarki nie przykryje). https://www.countryattire.com/barbour-men-s-heritage-liddesdale-jacket-black-mqu0240bk11.html Cytuj
DolceGusto Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 @alabuz fajowa kurtka ☺ super materiał! Cytuj
Koval Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2018 @Kierzyk, co to za golf? Cytuj
Kierzyk Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2018 1 godzinę temu, Koval napisał: @Kierzyk, co to za golf? Woolovers w kolorze cactusgreen Cytuj
Koval Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2018 Dzięki za odpowiedź; jak go oceniasz? (od dawna używasz?) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 14 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 I kto by pomyślał, że w połowie października wrócę do lnianej marynarki : 6 6 Cytuj
michau Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 Marynarka lancerto & mr. Vintage?Jak się nosi? Cytuj
Kierzyk Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 58 minut temu, michau napisał: Marynarka lancerto & mr. Vintage? Jak się nosi? Tak. Mam to szczęście, że całkiem dobrze na mnie leży w porównaniu z Vistula czy Bytom. Miękka, lekka. Jedyny mankament to delikatnie odstający kołnierz ale w każdej marynarce w większym lub mniejszym stopniu tak mam, wychodzi moja wada postawy. Lepiej leży od tego tylko SuSu Havana traveler, oczywiście po poprawkach dla mnie standardowych czyli skrócenie rękawów i likwidacja fałdy poznańskiej. Ogólnie mam dwie marynarki z kolekcji L&Mr.V i z obydwu jestem zadowolony. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi