Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

@eduardo w sumie to wszystko zależy od długości marynarek które masz w szafie... kurtki barbour czy barbour international to jak nie patrzeć ciuchy weekendowe/sportowe i większość modeli sprawdza sie bardziej przy cienkim swetrze niż przy marynarkach także ze względu na wygodę. Jeśli juz to najlepsze beda pewnie te klasyczne: woskowana Beaufort albo pikowana Liddesdale. Ja mam International Blackwell i przy większości marynarek jest mało wygodnie

Opublikowano

Dziękuję za pomoc. Muszę sobie teraz przemyśleć sprawę, bo do marynarki powinna być Liddesdale 

https://www.countryattire.com/barbour-men-s-liddesdale-quilted-jacket-navy-blue-mqu0001ny91-d349.html

Ale obawiam się, że będzie dla mnie za luźna w stosunku do Liddesdale Heritage (która marynarki nie przykryje).

https://www.countryattire.com/barbour-men-s-heritage-liddesdale-jacket-black-mqu0240bk11.html

Opublikowano
58 minut temu, michau napisał:

Marynarka lancerto & mr. Vintage?
Jak się nosi?

Tak. Mam to szczęście, że całkiem dobrze na mnie leży w porównaniu z Vistula czy Bytom. Miękka, lekka. Jedyny mankament to delikatnie odstający kołnierz ale w każdej marynarce w większym lub mniejszym stopniu tak mam, wychodzi moja wada postawy. Lepiej leży od tego tylko SuSu Havana traveler, oczywiście po poprawkach dla mnie standardowych czyli skrócenie rękawów i likwidacja fałdy poznańskiej. Ogólnie mam dwie marynarki z kolekcji L&Mr.V i z obydwu jestem zadowolony.

• Like 1