Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano (edytowane)
W dniu 10.01.2019 o 10:11, Outdersen napisał:

Sprzed kilu dni, ale że dużo się tu nie wrzuca, niech będzie.
DSC06725mce-side.JPG.f1941b5ce1143a7f3ab0ad03149efe53.JPG

Na blogu znalazłem informacje odnośnie golfów :) pytanie tylko o rozmiar, jeśli to nie tajemnica - ile masz wzrostu?

Nie zamawiałem wcześniej z Uniqlo i nie znam ich rozmiarówki, mam 182cm i 80kg wagi, zastanawiam się czy M będzie dobrym wyborem

Edytowane przez feriak
znalazłem informację, o którą pytałem
Opublikowano
11 godzin temu, CharlieQuiet napisał:

Dzień dobry wszystkim,

Jestem tu nowy i mam tremę ;-), ale wrzucam moje dzisiejsze zdjęcie. Skromne początki, od czegoś trzeba zacząć.

Pozdrawiam

Faktycznie trema jest Ci wypisana na twarzy. ?

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
W dniu 1.02.2019 o 14:53, feriak napisał:

Na blogu znalazłem informacje odnośnie golfów :) pytanie tylko o rozmiar, jeśli to nie tajemnica - ile masz wzrostu?

Nie zamawiałem wcześniej z Uniqlo i nie znam ich rozmiarówki, mam 182cm i 80kg wagi, zastanawiam się czy M będzie dobrym wyborem

Mam 177 cm i około 72 kg, w klatce jakieś 100 cm, a w pasie od 82 do 85 cm. Kupowałem stacjonarnie, więc miałem okazję porównać rozmiary. Zdecydowałem się na eSkę, bo lubię raczej dopasowaną dzianinę.

• Like 1
Opublikowano
Mam 177 cm i około 72 kg, w klatce jakieś 100 cm, a w pasie od 82 do 85 cm. Kupowałem stacjonarnie, więc miałem okazję porównać rozmiary. Zdecydowałem się na eSkę, bo lubię raczej dopasowaną dzianinę.
Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź, wypróbuję M :)

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
5 godzin temu, kolekcjoner21 napisał:

Tym razem o jeden wzór za daleko (koszul/krawat).?

Krawat jest bardziej granatowy, tutaj dużo światła się od niego odbija i na żywo bardziej się zgrywa z granatowymi elementami w koszuli... Wiem, że ogólnie koszuli w taką kratę krawat nie jest bardzo potrzebny ale zawsze mnie korci żeby sprobowac.. w całości według mnie było zjadliwie ale rzeczywiście na granicy 

Opublikowano
6 godzin temu, DolceGusto napisał:

Krawat jest bardziej granatowy, tutaj dużo światła się od niego odbija i na żywo bardziej się zgrywa z granatowymi elementami w koszuli... Wiem, że ogólnie koszuli w taką kratę krawat nie jest bardzo potrzebny ale zawsze mnie korci żeby sprobowac.. w całości według mnie było zjadliwie ale rzeczywiście na granicy 

Spokojnie, artysta nie musi jak bankier. Ważne, że rubato w granicach. ?

• Like 1