Ataman Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2017 Piątunio.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 26 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 U mnie na obrzeżu alp lato wróciło, to len i len z bawełną. 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Kardigan Lambswool/CTShirts ala jeans/spodnie wełna SuSu/szelki Doleath wool/Berwick skóra polerowana 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 27 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 A dziś już po lecie, więc flanela i szalik. 5 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 30 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Polo od Luxire, spodnie MTM od Stoffa. 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 W dniu 10/20/2017 o 17:22, Ataman napisał: Piątunio. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka BTW dlaczego to jest casual? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Godzinę temu, blueloafers napisał: Polo od Luxire, Świetny kolor, jaki to materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 24 minuty temu, maciato napisał: Świetny kolor, jaki to materiał? Z wpisu na blogu: "Polo is a copy of my other shirt that I ordered over 2 years ago. No alterations were needed since then and I simply picked this wonderful soft Green Pique cotton for the next order.BTW if anyone would be interested in ordering similar/the same (I do receive those questions all the time) then please refer to order number #250066. It costs $70. " 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Dzięki @Xune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 3 godziny temu, Xune napisał: Z wpisu na blogu: "Polo is a copy of my other shirt that I ordered over 2 years ago. No alterations were needed since then and I simply picked this wonderful soft Green Pique cotton for the next order.BTW if anyone would be interested in ordering similar/the same (I do receive those questions all the time) then please refer to order number #250066. It costs $70. " Szybka reakcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 4 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 BTW dlaczego to jest casual? Marynarka sierota i tak samo spodnie (w innym kolorze). Kamizelka z dzianiny. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Halloween pełną parą 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Panowie, czy mogę doradzić szkła kontaktowe przy takich militarnych strojach? W okularach człowiek wygląda bardziej na cywila😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 1 godzinę temu, Awopiotr napisał: Panowie, czy mogę doradzić szkła kontaktowe przy takich militarnych strojach? W okularach człowiek wygląda bardziej na cywila😀 Ja wiem, normalnie biegam w czymś takim bez okularów. Tutaj jednak nie chodziło o "koszerność", więc pozwoliłem sobie na okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Okulary jak najbardziej, tylko pasujące do epoki – na przykład te "GI glasses" noszone przez spadochroniarzy USA. (Portret to kapitan 502 pułku spadochronowego 101 dyw. spad.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 @Nowoanglik okulary o których piszesz to model P3 Army AO Frames. Kopia nadająca się do rekonstrukcji jest obecnie produkowana tylko przez jedną firmę i dopiero do mnie płyną ze stanów. EDIT: a żołnierz którego zdjęcia wrzuciłeś to cpt. Fred Alonzo Hancock (ASN: 0337023) z kompanii C 502nd Parachute Infantry Regiment, 101st Airborne Division. W trakcie lądowania w Normandii poprowadził dość znany atak pod Carentan za co został odznaczony Srebrną Gwiazdą. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 3 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Bardzo przyjemny i ciepły kardigan. Od CT. Podobnie jak koszula.Plus Yanko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Koszula z bawełny Oxford od Charles Thyrwitt okryta kamizelką od Massimo Dutti, aby dopełnić 'kelnerski' look Pod szyją wełniany knit Wólczanki. Chino upolowane w czasie ostatnich podrygów Tallindera. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 9 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Dwa shoe snoby Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 10 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Z dzisiaj. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 15 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Wakacyjny casual, z października. Zack Roman / Niestrój / Luxire / Carmina 10 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi