Tanatos70 Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 11 minut temu, MateuszT. napisał: już prędzej ubrałabym tu bardziej klasyczne buty. i tego się trzymajmy . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Przemyślałeś tę....przebierankę? No co Ty kalendarza nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 @MateuszT. - wiadomo, że poza pierwszym kwietnia za taką stylizację na tym forum to Cię zjedzą, chociaż dla mnie to całkiem fajny casual (acz trzeba się liczyć że skojarzeniem z pimp/narcos-style ), poza butami, które tu absolutnie nie pasują. Klasyczne też zresztą do końca nie, najprędzej coś ekstrawaganckiego we włoskim stylu, loafersy na wysoki połysk i i takie tam. Wiadomo, że NB wygodne, ale ekstrawagancja wymaga poświęceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 @dziko polecam wycieczkę do dużego włoskiego miasta... powiedziałbym, że zestaw bardziej włoski w rozumieniu codzienności włoskiej ulicy od większości stylizowanych na forum. Dla mnie udany, choć sam bym nie nosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 @MateuszT. co to za garnitur? Mi tez zdarza się do pracy pójść w sneakersach New Balance ale w biurze zmieniam je na klasykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 [mention=7698]MateuszT.[/mention] co to za garnitur? SuSu Havana, len od Spencer Bryson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Bez złośliwości i zdecydowanie bez chęci zrobienia przykrości Koledze, ale poza potwornie nie pasującymi butami nie pasuje mi koszula i poszetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fant Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Marynarka Harris Tweed, koszula Eterna, krawat i poszetka Vistula. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Dzisiaj wiosenny uber casual z Boczkiem w Central Parku. Lniana meksykańska guayabera, szorty i hiszpańskie espadryle, idealny ubiór przy słonecznym dniu i 17 stopniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Boczek ma trochę mało kontrastującą kamizelkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 3 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 11 godzin temu, Beny23 napisał: [...] idealny ubiór przy słonecznym dniu i 17 stopniach. Koniecznie pokaż idealny ubiór na 30 stopni! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 @Wodzu to by było NSFW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArekStark Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Witam wszystkich! Mój debiut w temacie. Marynarka: Vistula Spodnie: Bytom Buty: Kazar Koszula: Wólczanka Zegarek: Atlantic Sealine Pasek: TK MAxx Poszetka: polo ralph lauren ( TK Maxx) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Trochę mojego każualu z wczorajszego popołudnia: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 42 minuty temu, Outdersen napisał: Trochę mojego każualu z wczorajszego popołudnia: Bardzo mi się podoba ten zestaw, jedyne co mi zgrzyta to dziwnie podwinięte nogawki spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 22 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Bardzo mi się podoba ten zestaw, jedyne co mi zgrzyta to dziwnie podwinięte nogawki spodni. To taki "mój", dostosowany do wzrostu i ogólnych proporcji, sposób na podwijanie dżinsów. Z większą ilością widocznej wewnętrznej strony materiału lub podwójnym podwinięciem czuję znacznie gorzej. Swoją drogą, w tym egzemplarzu ze względu na długość nogawki nie jest to nawet wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 1 minutę temu, Outdersen napisał: To taki "mój", dostosowany do wzrostu i ogólnych proporcji, sposób na podwijanie dżinsów. Z większą ilością widocznej wewnętrznej strony materiału lub podwójnym podwinięciem czuję znacznie gorzej. Swoją drogą, w tym egzemplarzu ze względu na długość nogawki nie jest to nawet wykonalne Zawsze można skrócić do takiej długości, żeby nie trzeba było podwijać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 32 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Zawsze można skrócić do takiej długości, żeby nie trzeba było podwijać Tak, to też jest jakaś opcja, co więcej, one są skrócone do odpowiedniej długości Pomimo tego lubię wizulany efekt delikatnie podwiniętej denimowej nogawki... i wody w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 @Outdersen wyczytałem na blogu, że kurtka z Zary - bardzo mi się podoba. Czy w tym sezonie widziałeś coś podobnego z bawełny i lnu? Widziałem w slepie internetowym Massimo Dutti, ale już wykupiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekStark Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Marynarka: Massimo Dutti Spodnie: Bytom Buty: Kazar Koszula: Albione Sweter: Bytom Zegarek: Atlantic Sealine Pasek: TK MAxx Poszetka: Bytom 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Vistula, Lambert, Vistula 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi