Arkadyjczyk Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 @Proc Gdzie to? Grupa nader malownicza, ale czy to autentyk z przedwojnia czy jakaś impreza współczesna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Spotkanie grupy rekonstrukcyjnej czy też może film kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Mi to wygląda na kadr z filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 raczej nie autentyk, okulary pani w lewym dolnym rogu wyglądają zdecydowanie współcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Że nie autentyk widać po kolorach chociażby, no bez przesady, nawet cyfrowa obróbka nie wiadomo czym by nie dała takiego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 @Proc Gdzie to? Grupa nader malownicza, ale czy to autentyk z przedwojnia czy jakaś impreza współczesna? http://pdnphotooftheday.com/2009/10/2287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Panowie. w Marks and Spencer panamy z Ekwadoru przez Chiny trafiły do Polski, i ku mojemu zdziwieniu zostały w ostatnich dniach dodane do asortymentu z wyprzedaży. Wybór w zależności od salonu, spory. Ale ceny naprawdę wyjątkowo atrakcyjne się zrobiły. Najbardziej klasyczne panamy z 280, w dół do 170, a nawet 140 zł. Polowałem na jeden egzemplarz, ale byl problem z rozmiarem, dlatego mój pierwszy kapelusz w życiu, który od dziś jest w mojej kolekcji nakryć głowy, wygląda nie tak, jak planowałem, ale wydaje mi się, że pasuje do kształtu twarzy, za to cena powala. Ze 190 do 60 zł. Kapelusze nie sygnowane "genuine panama" zeszły nawet do 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 I jeszcze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Mój "pierwszy raz" z kapeluszem na mieście. Nakrycie głowy założone do zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 I jak Ci się nosi? Powiem szczerze, że ja na początku miałem pewne opory (i uczucie, że cała okolica się na mnie gapi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 To wrażenie miałem i ja, ale po pewnym czasie stwierdziłem- niech się gapią, mają na co, przecież to świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Cóż mogę powiedzieć, zwracam uwagę tylko na reakcję kobiet, facetów olewam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Kurde, mam gorzej - bardziej odstające uszy, i czasem się zestanawiam, czy kapelusz tego bardziej nie eksponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 wrzuć fotkę w kapeluszu, zasłon częściowo twarz, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Kyle mam dokładnie ten sam problem. Moim zdaniem najlepiej pasuje do głowy z takim mankamentem kaszkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 wrzuć fotkę w kapeluszu, zasłon częściowo twarz, zobaczymy. kiedyś była focia w wątku o panamie viewtopic.php?f=8&t=1230&p=33809&hilit=panama#p33809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 A co sądzicie o tym kapeluszu? Czy ten sznurek pasuje czy lepsza byłaby brązowa taśma? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Do kapelusza - pasuje, kluczowe jest, w jakich sytuacjach chcesz nosić kapelusz, wtedy można powiedzieć, czy będzie pasował do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Kapelusz bardzo ładny ... na żniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 A co sądzicie o tym kapeluszu? Czy ten sznurek pasuje czy lepsza byłaby brązowa taśma? Pozdrawiam Na spacer po górach, do leżenia pod drzewem itp. doskonały. Do miasta lepiej klasyczną panamę - w tym wątku znajdziesz linki do "dobrych i tanich" sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Tak się zwija panamę: http://youtu.be/VzX0bsCxH1U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Niezłe, i to się nie odkształca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Zwróć uwagę że to jest tylko 'na podróż' a nie do przechowywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Zaleca się zwijanie panamy tylko w podróży, a ja ze swoją jeszcze w podróży nie byłem Ale próbowałem na sucho - wszystko git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Ja się boję spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi