Hargin Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Skąd wiesz, że "z siebie"?MOD. Panowie, pozwoliłem sobie od tego miejsca oczyścić wątek. Po pierwsze zbyt duży OT, po drugie niebezpiecznie ocieracie o politykę a tego na forum nie robimy. Jeżeli chcecie dyskutować o adwokatach proszę założyć stosowny wątek w Sali Klubowej, ale bez elementów politycznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Panowie, pozwoliłem sobie od tego miejsca oczyścić wątek. Po pierwsze zbyt duży OT, po drugie niebezpiecznie ocieracie o politykę a tego na forum nie robimy. Jeżeli chcecie dyskutować o adwokatach proszę założyć stosowny wątek w Sali Klubowej, ale bez elementów politycznych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Też zwróciłem na to uwagę....I kto tu wygląda jak ubogi krewny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyygy1 Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Też zwróciłem na to uwagę. ...I kto tu wygląda jak ubogi krewny?> Trochę bieda:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Janusz P. w casentino... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Łza się w oku kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Wybacz, przyspamowałem tylko Peugeota zza państwa K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Wybacz, przyspamowałem tylko Peugeota zza państwa K. No tak, fhancuskiego Peżota to od razu, a malucha z lewej to nie łaska! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 "Zakupy udane. Jola wzięła garsonkę pod kolor naszego Peżota, a ja kardigan pod kolor narzuty na wersalkę z dużego pokoju". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 "Zakupy udane. Jola wzięła garsonkę pod kolor naszego Peżota, a ja kardigan pod kolor narzuty na wersalkę z dużego pokoju". Wszyscy się rozwijamy, uczymy i była pierwsza para jest tego przykładem. Szkoda, że nie wynosimy pewnych klasycznych standardów z domu. No, ale może nasze dzieci będą miały łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 [...] Szkoda, że nie wynosimy pewnych klasycznych standardów z domu. No, ale może nasze dzieci będą miały łatwiej No oczywiście! Ja, Niestrojowi juniorowi wzorce wpajam do urodzenia Nie ważne, że bez majtek.. ważne że "łezka" jest 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistake Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Palikot w dwurzędówce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Prezydent Kukiz zmienia image. (link do artykułu: http://facet.onet.pl/skorzana-kurtke-zamienil-na-garnitur-pawel-kukiz-zmienia-wizerunek/4xbygx ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Prezydent Kukiz Prezydent czego? Poza tym, poszetka wygląda jakby była fabrycznie wszyta do brustaszy, a krawat jakiś taki bezpłciowy. Czyli podsumowując - ubrany jak 99% polityków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Prezydent czego? Poza tym, poszetka wygląda jakby była fabrycznie wszyta do brustaszy, a krawat jakiś taki bezpłciowy. Czyli podsumowując - ubrany jak 99% polityków Póki co samego siebie. Bo pewnie jest wszyta. Szkoda, że nie pokazał butów... Sugerujesz przenieść do "stylistycznych koszmarów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Bez przesady. Dopasowanie lepsze niż o większości polityków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Kodeks dyplomatyczny nie zachęca do ożywionej kolorystyki, jako że ta nie licuje z poważnym charakterem pełnionych funkcji. Za duże garnitury, "wiejskie trendy" oraz paskudne węzły krawatów zasługują na chłostę, ale nie oczekiwałbym od polityków wielkiej fantazji. Myślę, że świadomie z niej rezygnują z obawy przed krytyką gawiedzi. Pamiętam jak niegdyś wmawiano dziennikarzom (prezenterom), że krawat musi być monotonny, żeby nie odciągać uwagi od twarzy, a o poszetce nie mogło być mowy!Zatem na powyższych zdjęciach naprawdę nie jest źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistake Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Kukiz to fotomontaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Rzeczywiście. Na pierwszy rzut oka nie zauważyłem, ale jeśli się dobrze przyjrzeć to widać to przy kołnierzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 ...ale w jakim celu miałby sięgać po cudze porady skoro różnego rodzaju powiatowe targi mody zapraszają p. Radka tylko po to żeby się po nich snuł i roztaczał sartorialny czar : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ri¢hie Ri¢h Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 już prawie minister sprawiedliwości Borys Budka i jego finezyjnie zawiązany krawat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 To tak na serio? Czy photoshop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 już prawie minister sprawiedliwości Borys Budka i jego finezyjnie zawiązany krawat Borys? A ja myślałem, że Borysław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 już prawie minister sprawiedliwości Borys Budka i jego finezyjnie zawiązany krawat O żesz, ale węzła ... zawiązał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Jak Szarmant to wrzucił na swoim Facebooku to pierwsze co mi przyszło na myśl to: "facet leci grubo.. dosłownie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi