proceleusmatyk Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Lubię gościa http://youtu.be/Rg7w2L6KHOA PS Taki striptiz à rebours Kobiety pewnie puszczą sobie ten filmik od końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Świetny akcent ma:) i prawde rzecze odnosnie procesu ubierania sie. Zwrocil ktos uwage na dlugosc krawata przed nalozeniem marynarki? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 A mnie się tam podoba ten manekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 A mnie się tam podoba ten manekin W przypadku chęci zakupu polecam firmę modelarską z Bydgoszczy. Koszt takiego manekina to ok. 280-300 zł. Tutaj katalog: http://www.manekin.bydgoszcz.pl/manekiny.pdf A tutaj ich manekiny "bespoke" - możliwość wyboru tkaniny obiciowej i innych szczegółów: http://www.manekinydekoracyjne.pl/galeria.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Duke of Windsor i krótki rękaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Na co innego powinniśmy zwrócić uwagę - prace w ogrodzie i krawat! Kolor zgodny z pielęgnowanymi różami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Na co innego powinniśmy zwrócić uwagę - prace w ogrodzie i krawat! Kolor zgodny z pielęgnowanymi różami. Krawat bawełniany, idealny do prac w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 To co - mając okoliczności na uwadze, wybaczamy krótki rękaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 To co - mając okoliczności na uwadze, wybaczamy krótki rękaw? No niech mu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Ja jednak uważam, że bardziej elegancko byłoby założyć koszulę z długimi rękawami i podwinąć je. Duke: "Skrócić go o głowę!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Cóż, wszak oficerowie królewscy, którzy odbywali służbę w koloniach, a także oficerowie marynarki wojennej JKM otrzymali przyzwolenie na koszule z krótkim rękawem. Karol zaś w marynarce służył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2011 W sumie to jak na działkowicza jest ubrany b. dobrze, co usprawiedliwia zamieszczenie tego zdjęcia w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Jak się bawić, to na całego Proszę zwrócić uwagę na długość marynarki p. Romana. Autor zdjęcia: Tadeusz Rolke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Historii Polańskiego dobrze nie znam ale podobno już w czasie studiów obszywał się u Łódzkich krawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Przepraszam, czy jemu wystaje rozporek? bo to chyba nie końcówka krawata? Widać przecież spod marynarki kawałek koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Też się nad tym zastanawiałem. Myślę że to końcówka krawata którą wetknął za koszulę i wylazła dołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Podobny do jednego znanego polskiego bloggera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Kolor krawata jak dla mnie porażka, ale wiadomo ile krawatów tyle gustów, czy tak jakoś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Ja natomiast przedstawię dobrze ubranych mężczyzn, tyle że nie przez siebie samych, ale przez Oswalda Boatenga Na poniższym zdjęciu jak dla mnie po prostu totalnie "odjechany" garnitur : (jednak zmieniłbym kolor krawata ) Uploaded with ImageShack.us W przypadku drugiego zestawu to moim zdaniem już kolorystyczna wyższa szkoła jazdy. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Niektórzy mogą eksperymentować; mi niestety zawsze było nie za ładnie w takich ekstrawaganckich kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Trochę przesada, jeszcze trochę i kozerka wyląduje na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 ten żółty nie jest szalowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 no i na zdjęciu z żółtym garniturem coś niedobrego dzieje się z kołnierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modus Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 no i na zdjęciu z żółtym garniturem coś niedobrego dzieje się z kołnierzem. W ogóle prezentowanie garniturów na pokazach mija się z celem. Zazwyczaj jedyne wymiary modela jakie zna krawiec to wzrost z dokładnością do 2 cm i "reszta wymiarów standardowa dla modeli". Mierzenie na modelu odbywa się max. 2h przed pokazem. Byłem na kilku pokazach (Ossoliński / Przybylski) i na tej podstawie uważam, że ocenianie ich warsztatu a podstawie pokazu nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi