hawk Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Ja czekam nadal . Dostałem wiadomość od Pedemeia, żebym poczekał jeszcze do natępnego tygodnia, gdyż są jakieś ślady mojej paczki. Jeśli nie dojdzie to wyślą drugą. Przesyłki z Pedemia będzie teraz dostarczać DPD, tylko nie wiadomo kto w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Panowie, Szukam ciepłych wełnianych skarpet na zimę, które jeszcze przy okazji nadawałby się do garnituru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 12 godzin temu, Krzysiek_W napisał: chyba temat należało by zmienić "Skarpetki Pedemeia, podkolanówki, [...]" Po parunastu parniach nie robią się takie "zbite" i nieprzyjemne przy zakładaniu jak Viccel (co przy podkolanówkach jest dość ważne) i nie przecierają się tak szybko jak Bresciani. Zobaczymy za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Panowie, czy ktoś ma doświadczenia ze skarpetkami od Nonchalant? Chodzi mi o takie prążkowane: https://nonchalant.pl/kategoria/skarpetki/skarpetki-w-kolorze-ciemnozielonym Wydają się na zdjęciu dosyć krótkie i zastanawiam się nie czy nie za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 @MarianoItaliano, mam kilka par. Są zdecydowanie zbyt krótkie, do tego po kilku użyciach na jednej skarpetce mam dziurę na pięcie. Także strata czasu i pieniędzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 (edytowane) Dzięki za info, zdecyduję się w takim razie na Pedemeię. Pytanie tylko takie - czy przy rozmiarze buta 42-42,5-43 (długość stóp ok 27,7 i 27,9 cm) rozmiar 41-42 Pedemeia będzie ok? Kupowałem podkolanówki Zack Roman, o których ktoś pisał, że to chyba produkcja Pedemeia i rozmiar 41-42 jest ok. Ktoś ma podobne parametry stopy i zamawiał stamtąd? Chciałbym zamówić od razu kilka par, a jakoś nie chce mi się potem ewentualnie certolić ze zwrotem/wymianą i płacić za to miliony monet. Z góry dzięki za pomoc p.s. i jeszcze pytanie o te skarpety: https://pedemeia.pt/en/shop/men/men-collection/e145-men-diamond-wool-sock/ czy ktoś je posiada, czy nadają się do zestawu z brogsami i chinosami powiedzmy, czy też są raczej grubsze (takie sprawiają wrażenie na zdjęciach?). Edytowane 5 Luty 2018 przez MarianoItaliano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Właśnie dostałem maila od Pedemeii Od 80 euro darmowa dostawa po Europie. Oby solidniejsza niż opisywane wcześniej zaginione paczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Od 80 euro darmowa dostawa po Europie. Wyczuwam zamówienie grupowe;-)Tylko kto bierze gałązkę lawendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Za popularność na forum powinni nam co najmniej bukiety wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchn63 Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 Tak, te ich kartki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Jak wspomniałem w wątku TKMaxx-owym, można za 99,99 upolować u nas podkolanówki Brunello Cucinelli 100% kaszmir. Materiał jest gruby, przyjemny, ale też sprawia bardzo solidne wrażenie (wręcz solidniejsze niż wełna z poliamidem Burlingtona) - może coś jest na rzeczy w tej legendarnej jakości kaszmirów BC i przy pieszczotliwym użytkowaniu trochę posłużą. Rozmiarówka raczej mała (buty noszę 43, wziąłem L-kę). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Para szarych skarpet za 1340 zł . Ta zdegenerowana cywilizacja musi upaść . 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Jak wam idzie kontakt z Pedemeią? Ode mnie maile albo do nich nie dochodzą, albo ich odpowiedzi giną po drodze i przez to ciężko coś z nimi ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbir Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 @JakubAnderwald Radzę sprawdzić spam, bo tam trafiają maile które od nich odbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 Niestety nie ma. Spróbuję ponownie, a jak się nie uda to spróbuję porozmawiać z nimi telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Jakies opinie na temat marki London Sock Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 Panowie, czy któryś z Was miał styczność ze skarpetami Uniqlo? Marka ta jest polecana w innych wątkach forum jako źródło niezłych, budżetowych podkoszulek i swetrów, ale o skarpetach ani słowa. Szukam znośnych żebrowanych skarpet, cztery pary są z wysyłką do Polski za 15$, więc cena rewelacyjna. Gdzie wy kupujecie żebrowane skarpety? Zarówno do garniturów, jak i bardziej sportowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 Calzedonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lck Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 @Manolete moim zdaniem bardzo fajne żebrowane ma wielokrotnie opisywana Pedemeia. Ja nie miałem żadnego kłopotu ze swoim zamówieniem, jestem zadowolony ze stosunku cena/jakość skarpet a własnoręcznie napisany liścik był naprawdę miłym dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 @lck Zdążyłem się zorientować, że Pedemeia jest fundamentem tej grupy W porównaniu do wspomnianej przeze mnie firmy są dużo droższe, ale faktycznie, jeszcze w ramach zdrowego rozsądku. Chyba niedługo przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 @Manolete Skarpetki Uniqlo są OK. Stosunek ceny do jakości mają bardzo dobry... ale też nie ma co oczekiwać po nich za dużo. To są tylko skarpetki za 3 EUR, a nie za 20-30 EUR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Cześć, mam dwa pytania dot. Pedemei: 1) Wiem, że na stronie piszą w rubryce "care", że można prać delikatnie w pralce, ale chciałem, żeby ktoś potwierdził, że prał wełniane (lub 85% wełna) skarpetki od nich i nie stało im się żadne zło? 2) czy u nich w sklepie www są jakieś przeceny sezonowe? Interesuje mnie zaopatrzenie się w trochę wełnianych, zimowych skarpet i się zastanawiam czy jest na co czekać np. pod kątem jakiejś wyprzedaży, promocji, etc., czy raczej mają stałe ceny i nie ma na co czekać, tylko kupować od razu? Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 13 minut temu, MarianoItaliano napisał: 1) Wiem, że na stronie piszą w rubryce "care", że można prać delikatnie w pralce, ale chciałem, żeby ktoś potwierdził, że prał wełniane (lub 85% wełna) skarpetki od nich i nie stało im się żadne zło? Piorę w pralce, nie zaobserwowałem żeby się jakoś niszczyły, traciły fason czy działo się z nimi cokolwiek innego złego. 14 minut temu, MarianoItaliano napisał: 2) czy u nich w sklepie www są jakieś przeceny sezonowe? Interesuje mnie zaopatrzenie się w trochę wełnianych, zimowych skarpet i się zastanawiam czy jest na co czekać np. pod kątem jakiejś wyprzedaży, promocji, etc., czy raczej mają stałe ceny i nie ma na co czekać, tylko kupować od razu? Wydaje mi się że mają sporadyczne zniżki/kody rabatowe na jakieś wydarzenia, ale nie jestem pewien. Pilotażowo Królewski Herb wprowadził do siebie nieliczne modele Pedemeii, jeśli akurat jest tam czego szukasz spróbuj - zawsze to szybsza wysyłka, tańsza wysyłka z kraju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxik Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Dołączę się do wątku i chwalenia skarpet Pedemia. Czytając komentarze kolegów trochę z niepokojem śledziłem przesyłkę, ale skarpety zamówione 1 marca przyszły dzisiaj (7 marca) więc nie mogę narzekać. Zarówno forma przesyłki, jak i jakość samych skarpet na bardzo wysokim poziomie. Także zdecydowanie polecam, a liścik imienny, to rzeczywiście bardzo sympatyczny dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi