pirat Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 A to moje ostatnie nabytki: stal chirurgiczna, innowacyjny zawias, do tego porządne soczewki. Plus świetne szkła przeciwsłoneczne z polaryzacją (zdjęcie z internetu). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Jak ktoś lubi Ray-Bany to jest wyprzedaż 90% http://www.rbnap.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Jak ktoś lubi Ray-Bany to jest wyprzedaż 90% http://www.rbnap.com/ Scam, choć trzeba przyznać że zrobiony trochę lepiej niż zwykle. Unikać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Wyjątkowo dobrze, rzekłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Wyprzedaż 90%... Pozostałe koszty w ramach podatku od naiwności. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2017 Dnia 2017-07-01 o 01:36, Krzysztof G napisał: Miał ktoś kontakt z drewnianymi oprawkami do okularów przeciwsłonecznych?Jak sprawdzają się takie oprawki w użytkowaniu. Mam drewniane okulary od Gepetto. Zupełnie w niczym się nie różnią. Drewno jest tak wypolerowane, że musisz się przyjrzeć bliżej by zobaczyć delikatną drewniana fakturę. Drewno może mieć też fajne właściwości np. bambusowe oprawki nie zatoną w wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Panowie, poszukuję dobrego salonu w Krakowie/Warszawie. Potrzebne okulary korekcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 1 hour ago, Vit said: Panowie, poszukuję dobrego salonu w Krakowie/Warszawie. Potrzebne okulary korekcyjne. Trochę fajnych oprawek mają tu: http://binoklefashion.pl (Kraków). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 4 godziny temu, Haz napisał: Trochę fajnych oprawek mają tu: http://binoklefashion.pl (Kraków). dzięki. Chodzi mi przede wszystkim o obsługę. Czy oprócz nich coś jeszcze polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Oj jak tam się przejdziesz to nie będziesz zawiedziony. Właścicielka moim zdaniem zna się na rzeczy, jest przy tym pasjonatką tematu. Ja też polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Godzinę temu, whale napisał: Oj jak tam się przejdziesz to nie będziesz zawiedziony. Właścicielka moim zdaniem zna się na rzeczy, jest przy tym pasjonatką tematu. Ja też polecam. ok. Czy jest dość duży wybór opraw na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Dosyć duży. Z firm są moscoty, garrety lighty, massada i kilka innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 8 minut temu, whale napisał: Dosyć duży. Z firm są moscoty, garrety lighty, massada i kilka innych zatem do zobaczenia w krk niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2017 W 2015 w Binoklach zakupilem Moscot'y wraz ze szklami. Skonczylo sie wymiana szkiel w lokalnym zakladzie pare miesiecy pozniej, bo szkla byly zle dobrane (pospieszne badanie wykonane przez dosc mocno poirytowana okulistke) oraz peknieciem oprawek w mostku bez mojej winy. Zaklad zwrocil koszt szkiel, ale z peknietymi oprawkami nie zrobiono nic, dostawca Binokli stwierdzil, ze takie rzeczy sie nie zdarzaja i tyle. Finalnie skontaktowalem sie z Moscotem w US i zaproponowano mi wymiane na nowe oprawki ze szklami jesli tylko pokryje koszty wysylki.T.Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olin Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Słyszałem od bliskich mi osób o raczej negatywnych doświadczeniach z Binoklami, zwłaszcza w sferze obsługi.Także oprawki mają często ładne, ale zalecam ostrożność. Polecam optyka Kowalczyka na Zwierzynieckiej - moim zdaniem jest najlepszy w Krakowie. Chociaż z góry zaznaczam, że to inny klimat niż Binokle. Można też odwiedzić Voigta na Floriańskiej, Hosz Optyk - również na Floriańskiej, Optyka Brożek na Czarnowiejskiej oraz Lynx Optique w Bonarce. Niemniej jednak nie oszukujmy się, wielkiego wyboru nigdzie w Krakowie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 To już kolejna negatywna opinia o Binoklach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Ktoś mógłby polecić optyka w Warszawie co Silhouetki ma w dużym wyborze i nie jest zły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Panowie, poszukuję dobrego salonu w Krakowie/Warszawie. Potrzebne okulary korekcyjne. Podbijam temat. Chciałbym kupić ładne oprawki korekcyjne - podoba mi sie taki styl jak T.Ford, Moscot.. - stacjonarnie w Warszawie, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 3 godziny temu, eye_lip napisał: W dniu 9/12/2017 o 10:24, Vit napisał: Panowie, poszukuję dobrego salonu w Krakowie/Warszawie. Potrzebne okulary korekcyjne. Podbijam temat. Chciałbym kupić ładne oprawki korekcyjne - podoba mi sie taki styl jak T.Ford, Moscot.. - stacjonarnie w Warszawie, pomożecie? Podobają Ci się Persole ? Znalazłem optyka, który je ma przy pl. Grzybowskim 10/2. https://aurore.pl/ Ja nie znam tego sklepu osobiście, ale będę tam w kwietniu, bo tez muszę kupić nowe oprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajsik Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Kupiłem moje Persole w tym sklepie, wszystko bez zarzutu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 20 godzin temu, eye_lip napisał: W dniu 12.09.2017 o 16:24, Vit napisał: Panowie, poszukuję dobrego salonu w Krakowie/Warszawie. Potrzebne okulary korekcyjne. Podbijam temat. Chciałbym kupić ładne oprawki korekcyjne - podoba mi sie taki styl jak T.Ford, Moscot.. - stacjonarnie w Warszawie, pomożecie? Aurore jak kolega wyżej pisał jest ok. Bardziej stylowe polecam Moko61 (zobacz sobie marki na ich stronie) oraz tej firmy http://www.thebespokedudeseyewear.com/ u Zaremby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Na placu Unii Lubelskiej jest optyk, który oferuje między innymi Persole i Forda, choć wybór nie był ogromny. Jedynie przyzwoity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 ja polecam Optique Exclusive, salon w okolicach Placu Trzech Krzyży. Oprócz Persola, Toma Forda mają też rewelacyjne oprawki Oliver Peoples 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Moko61 to dobry wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 2 godziny temu, Pawcio napisał: ja polecam Optique Exclusive, salon w okolicach Placu Trzech Krzyży. Oprócz Persola, Toma Forda mają też rewelacyjne oprawki Olivier Peoples oby tam był Oliver Peoples nie Olivier;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi