Styleman Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 To skład jurorów ktory dokonal wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 Shoepassion przejmuje historyczną markę Heinrich Dinkelacker. Informacja z niemieckich mediów ale najbardziej konkretnie na tej stronie: http://shoepassion-production.s3.amazonaws.com/downloads/press/Shoepassion_Dinkelacker_Eng.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 Włączcie Polsat News. Teraz jest emitowany bardzo ciekawy film dokumentalny o szwalniach w Kambodży. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Allen Edmonds sprzedany Caleres Inc. http://www.jsonline.com/story/money/business/2016/12/13/allen-edmonds-sold-st-louis-based-caleres/95398682/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Szewc "Pucybuty" z Wrocławia: http://wyborcza.pl/1,155068,21165392,w-tym-biznesie-chodzi-o-buty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 3 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Nasz Andrzej @arsen na blogu Justina. Brawo! http://www.theshoesnobblog.com/2017/01/the-shine-polish-patina-service.html 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Brawo Andrzeju, gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Członkowie Stowarzyszenia zaczynają być widoczni ,to bardzo cieszy. Gratuluje !!! Oby więcej takich informacji wychodziło w świat. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Piękna sprawa! Świetnie rozpoczęty rok i strach pomyśleć co będzie dalej Brawo Andrzej! Koniecznie anglojęzyczna wersja strony i idziesz w Świat! Buty z pierwszego zamówienia TheShine GMTO za jakiś czas będą prawdziwą gratką dla kolekcjonerów ... a ja cholera nic nie zamówiłem Co by tu ... GRATS! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Jedynie zwróciłbym uwagę na jeden z komentarzy: "Thank you for the link ! shame that in a typical polish fashion, the website seems to be in polish only." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 3 godziny temu, saphir.pl napisał: idziesz w Świat! Zwłaszcza że (cytat z newslettera Herringa, który pół minuty temu przyszedł na skrzynkę): "none of the traditional English shoe makers offer patination" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 3 godziny temu, lubo69 napisał: Zwłaszcza że (cytat z newslettera Herringa, który pół minuty temu przyszedł na skrzynkę): "none of the traditional English shoe makers offer patination" Nie do końca jest to prawda, co pewnie sam wiesz bo z tego co pamiętam masz buty Barker Lincoln Niektórzy (np. Lobb) robią buty z museum calf /burnished calf która daje podobny efekt do patynowanych butów albo oferują patynowane buty w MTO... Tak czy inaczej ogromne gratulacje dla @arsen! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Dzięki Panowie jestem bardzo szczęśliwy że idzie to wszystko cały czas do przodu a praca doceniana jest nie tylko w Polsce. Prace nad językiem Szekspira na stronie trwają. Łącznie z wygodnym systemem zamawiania. Od dłuższego czasu obserwuję że ruch na stronie pochodzi zza granic Polski. Obecnie jest to jakieś 1/3 całego ruchu. Nie licząc ostatnich dwóch dni od publikacji na blogu Justina bo to już w ogóle zaburzyło jakiekolwiek proporcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 @arsen gratulacje! Chętnie pomogę w tłumaczeniu strony żeby anglojęzyczni znajomi którym o Tobie mówiłem mogli zacząć zamawiać patynę z Polski. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Kozaczek- ci ja http://www.kozaczek.pl/plotka_galeria.php?id_g=46538#zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Ten cały ranking playboya to jest o kant d* potłuc, zresztą jak wszystkie te "top ten, to ilewen, top łan hałndryd". Potem się dziwić, że młodzi mają problem z przedłużeniem gatunku, bo im ktoś z tego rankingu wcisnął wąskie rurki i kazał w nich jeszcze cały dzień chodzić.. Niemniej @Styleman jest tam chyba jedynym style manem, bo bądź co bądź swój style ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Chyba wyskoczyłeś z armatą na komara. Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek tutaj uznawał takie rankingi za bardzo miarodajne, niemniej jednak fajnie, że dostrzeżono naszego kolegę, który mimo, że w pewnych kręgach popularny, nie jest celebrytą jak reszta wyróżnionych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Take it easy @Daddy cool, to tylko taka zabawa, a nie jakaś wyrocznia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 6 godzin temu, Ernestson napisał: Chyba wyskoczyłeś z armatą na komara. Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek tutaj uznawał takie rankingi za bardzo miarodajne, niemniej jednak fajnie, że dostrzeżono naszego kolegę, który mimo, że w pewnych kręgach popularny, nie jest celebrytą jak reszta wyróżnionych. Tutaj nie, ale gdzieś w świecie poza forum, być może tuż za rogiem, jakiś delikwent czyta z wypiekami na twarzy to bądź co bądź męskie czasopismo i już widzi siebie w kreacji jednego z pozostałych 9 laureatów. Ale dobra, mamy święto sześciu króli, nie ma się co spinać i jak to kolega napisał, strzelać z działka do komara. 6 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Take it easy @Daddy cool, to tylko taka zabawa, a nie jakaś wyrocznia. Ależ niektórzy biorą to naprawdę poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 http://www.gala.pl/galeria/oto-10-najlepiej-ubranych-mezczyzn-wedlug-playboya-kto-na-1-miejscu/najbardziej-stylowi-mezczyzni-w-polsce-3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Ja rozumiem panie Ireneuszu, że duma ze znalezienia się w owym rankingu ciągle jeszcze rozpiera, ale czy na pewno kolejne linki mówiące o tym samym są tu potrzebne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c.horst Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 53 minuty temu, Kostek napisał: Ja rozumiem panie Ireneuszu, że duma ze znalezienia się w owym rankingu ciągle jeszcze rozpiera, ale czy na pewno kolejne linki mówiące o tym samym są tu potrzebne? cieszmy się, że nie jest to wydanie międzynarodowe konkursu - to byłoby linkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Godzinę temu, c.horst napisał: ... to byłoby linkowanie a potem linczowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 2 godziny temu, Kostek napisał: Ja rozumiem panie Ireneuszu, że duma ze znalezienia się w owym rankingu ciągle jeszcze rozpiera, ale czy na pewno kolejne linki mówiące o tym samym są tu potrzebne? Zdaje sobie spraw ze najlepiej jest milczeć,wiele osób na pewno by to ucieszyło.Miedzy duma a satysfakcja jest duza różnica,a ja właśnie mam satysfakcje ze to co robię zostało zauważone,wystarczy przeczytać co jest napisane obok zdjec.Proszę mi powiedzieć jak można promować męska elegancje? A temu służy to forum.. Link można otworzyć lub nie ,jeżeli ma mnie bolec to go nie otwieram. Wolny wybór. Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 To może dla ostudzenia atmosfery, coś z zupełnie innej bajki niż ploteczki gazetowe, ciekawy esej ao historycznym i współczesnym dandyzmie: https://aeon.co/ideas/why-the-dandy-is-a-subversive-work-of-public-art Swoją drogą, jedną z ciekawszych rzeczy, których się można dowiedzieć, to fakt, że ekstrawagancja pierwszych dandysów objawiała się nie tylko w stroju, ale również w męskim... makijażu. My tu zatem bardzo zachowawczy jesteśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi