Skocz do zawartości

Z mediów - co powiedziano w tematach nas interesujących

damiance

Rekomendowane odpowiedzi

Piękna sprawa! Świetnie rozpoczęty rok i strach pomyśleć co będzie dalej :) 
Brawo Andrzej! Koniecznie anglojęzyczna wersja strony i idziesz w Świat!

Buty z pierwszego zamówienia TheShine GMTO za jakiś czas będą prawdziwą gratką dla kolekcjonerów ...  a ja cholera nic nie zamówiłem :(
Co by tu ... :)

GRATS! 

• Oceniam pozytywnie 1

3 godziny temu, lubo69 napisał:

Zwłaszcza że (cytat z newslettera Herringa, który pół minuty temu przyszedł na skrzynkę):

"none of the traditional English shoe makers offer patination"

Nie do końca jest to prawda, co pewnie sam wiesz bo z tego co pamiętam masz buty Barker Lincoln :) Niektórzy (np. Lobb) robią buty z museum calf /burnished calf która daje podobny efekt do patynowanych butów albo oferują patynowane buty w MTO... Tak czy inaczej ogromne gratulacje dla @arsen

• Oceniam pozytywnie 2

Dzięki Panowie :)

jestem bardzo szczęśliwy że idzie to wszystko cały czas do przodu a praca doceniana jest nie tylko w Polsce.
Prace nad językiem Szekspira na stronie trwają. Łącznie z wygodnym systemem zamawiania.
Od dłuższego czasu obserwuję że ruch na stronie pochodzi zza granic Polski. Obecnie jest to jakieś 1/3 całego ruchu. Nie licząc ostatnich dwóch dni od publikacji na blogu Justina bo to już w ogóle zaburzyło jakiekolwiek proporcje ;)

• Oceniam pozytywnie 3

Ten cały ranking playboya to jest o kant d* potłuc, zresztą jak wszystkie te "top ten, to ilewen, top łan hałndryd". Potem się dziwić, że młodzi mają problem z przedłużeniem gatunku, bo im ktoś z tego rankingu wcisnął wąskie rurki i kazał w nich jeszcze cały dzień chodzić.. Niemniej @Styleman jest tam chyba jedynym style manem, bo bądź co bądź swój style ma. 

• Oceniam pozytywnie 1

6 godzin temu, Ernestson napisał:

Chyba wyskoczyłeś z armatą na komara. Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek tutaj uznawał takie rankingi za bardzo miarodajne, niemniej jednak fajnie, że dostrzeżono naszego kolegę, który mimo, że w pewnych kręgach popularny, nie jest celebrytą jak reszta wyróżnionych.

Tutaj nie, ale gdzieś w świecie poza forum, być może tuż za rogiem, jakiś delikwent czyta z wypiekami na twarzy to bądź co bądź męskie czasopismo i już widzi siebie w kreacji jednego z pozostałych 9  laureatów. Ale dobra, mamy święto sześciu króli, nie ma się co spinać i jak to kolega napisał, strzelać z działka do komara. 

6 godzin temu, Midlife-Crisis napisał:

Take it easy @Daddy cool, to tylko taka zabawa, a nie jakaś wyrocznia.

Ależ niektórzy biorą to naprawdę poważnie...

53 minuty temu, Kostek napisał:

Ja rozumiem panie Ireneuszu, że duma ze znalezienia się w owym rankingu ciągle jeszcze rozpiera, ale czy na pewno kolejne linki mówiące o tym samym są tu potrzebne?

cieszmy się, że nie jest to wydanie międzynarodowe konkursu - to byłoby linkowanie :lol:

2 godziny temu, Kostek napisał:

Ja rozumiem panie Ireneuszu, że duma ze znalezienia się w owym rankingu ciągle jeszcze rozpiera, ale czy na pewno kolejne linki mówiące o tym samym są tu potrzebne?

Zdaje sobie spraw ze najlepiej jest milczeć,wiele osób na pewno by to ucieszyło.Miedzy duma a satysfakcja jest duza różnica,a ja właśnie mam satysfakcje ze to co robię zostało zauważone,wystarczy przeczytać co jest napisane obok zdjec.Proszę mi powiedzieć jak można promować męska elegancje? A temu służy to forum..

Link można otworzyć lub nie ,jeżeli ma mnie bolec to go nie otwieram. Wolny wybór.

Pozdrawiam

• Oceniam pozytywnie 8

To może dla ostudzenia atmosfery, coś z zupełnie innej bajki niż ploteczki gazetowe, ciekawy esej ao historycznym i współczesnym dandyzmie:

https://aeon.co/ideas/why-the-dandy-is-a-subversive-work-of-public-art

Swoją drogą, jedną z ciekawszych rzeczy, których się można dowiedzieć, to fakt, że ekstrawagancja pierwszych dandysów objawiała się nie tylko w stroju, ale również w męskim... makijażu. My tu zatem bardzo zachowawczy jesteśmy ;-)

• Oceniam pozytywnie 1