eye_lip Napisano 30 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2019 Takie coś mi wpadło w oko na Facebooku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2019 na rowerze samochodem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2019 Żelipapą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 Klikam i klikam, napięcie rośnie i nic. Nie wpuszcza mnie na stronę. Tak jestem już podekscytowany. Może któryś z kolegów opowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 @Midlife-Crisis chyba Albert wie, że jestem +18, bo mnie nie zapytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 Godzinę temu, chylonczyk napisał: @Midlife-Crisis chyba Albert wie, że jestem +18, bo mnie nie zapytał Widocznie tu był, bo mnie już wpuścił. A tam opis, że zestaw klubowy, a ja widzę biznesowy. 🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 jest i cytryna na zagrychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 2 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2019 https://www.youtube.com/channel/UC-XYdD3Jdg_aJl_M0EuUiSA Ten kanał i zawarte na nim rady idealnie pasuą do tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 2 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2019 To kanał kolegi który prowadzi Dignito, prawdę mówiąc nie wiem co robi w tym wątku, normalny yt kanał promujący swój biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 2 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2019 W takim razie przepraszam, nie sprawdziłem dokładnie przed skomentowaniem. Mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2019 W dniu 2.06.2019 o 21:07, laleczka napisał: https://www.youtube.com/channel/UC-XYdD3Jdg_aJl_M0EuUiSA Ten kanał i zawarte na nim rady idealnie pasuą do tego wątku Serio :)? A co konkretnie tak Cię rozbawiło? Może sam powinieneś coś zrobić na innym (w domyśle - profesjonalnym poziomie) i dać do oceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2019 @Dignito To śmieszne, bo to samo można odnieść i do Pana (z tym robieniem czegoś na poziomie PROFESJONALNYM) W tym m.in. publicznym kontakcie z jakby nie patrzeć klientami. Ale lepiej podpalać guziki w koszulach i mówić innym aby wyzbyli się swoich unikalnych cech, a przepraszam - "byli dorośli" i poważni (xD). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2019 5 godzin temu, laleczka napisał: @Dignito To śmieszne, bo to samo można odnieść i do Pana (z tym robieniem czegoś na poziomie PROFESJONALNYM) W tym m.in. publicznym kontakcie z jakby nie patrzeć klientami. Ale lepiej podpalać guziki w koszulach i mówić innym aby wyzbyli się swoich unikalnych cech, a przepraszam - "byli dorośli" i poważni (xD). Zacznijmy od NIE panowania sobie. Jeśli dla Ciebie jest to bardziej kanał satyryczny niż o modzie/poradach/punkcie widzenia, to jest mi niezwykle miło, że mogłem poprawić Ci humor :). Zapraszam do subskrybowania po cotygodniową dawkę humoru :)! Edit 7min później AHA mam jeszcze profil na IG może tam też znajdziesz coś co poprawi Ci humor więc koniecznie zajrzyj, link poniżej :)! https://tiny.pl/tw4w9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2019 Panowie, proszę o zakończenie dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Cóż, udział bez dwóch zdań brali. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 17 minutes ago, blekit said: Cóż, udział bez dwóch zdań brali. Po przeciwnej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Po przeciwnej stronie...Wiem, znam angielski i historię. Widać za słabo zaznaczam ironię 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 26 minut temu, Beny23 napisał: Po przeciwnej stronie... Litości Beny, może w USA większość społeczeństwa to ignoranci, ale tutaj kolegów raczej nie musisz prostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 9 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 Nadchodza VAS(S)y! https://www.bankier.pl/wiadomosc/Nadchodza-VAS-y-Kto-skorzysta-Rozmowy-o-przyszlosci-7686334.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 Nadchodza VAS(S)y! https://www.bankier.pl/wiadomosc/Nadchodza-VAS-y-Kto-skorzysta-Rozmowy-o-przyszlosci-7686334.htmlOtwarłeś puszkę Pandory, a teraz próbujesz odwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Żeby już nie męczyć tych biednych Niemców. Zaczęliśmy od brytyjskiego humoru i nim proponuję ten wątek zakończyć : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi