Kewin Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Chciałem przedstawić kawał tak, jak sam go usłyszałem. Więcej nie znam, więc nie musicie się martwić. Cytuj
CherryMorello Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Niestety będzie nieelegancko: Jasio rozwiązuje krzyżówkę i pyta taty: -Tato, otwór u kobiety na literę P. -Poziomo czy pionowo. -Poziomo. -To pisz "pysk" Cytuj
tkowalcz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 https://twitter.com/landrover/status/685398137792512001 Cytuj
Marek2011 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Widzicie? To nie jest trudne. Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 tak... tu już trochę inaczej: Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Może to powinno trafić do tematu o psychoanalizie, ale ponieważ takiego nie ma, napiszę tutaj. Otóż śniło mi się przed chwilą, że jestem postacią z Assassin's Creed: Unity i że wspinam się na najtrudniej dostępne wieże Paryża okresu Rewolucji w poszukiwaniu części magicznego zestawu z najnowszej kolekcji Suit Supply. Znalazłem wszystkie, łącznie z dodatkami, ale potem okazało się, że marynarka jest z poprzedniej kolekcji i będę musiał walczyć z bossem SuSu na miecze. Wtedy się obudziłem... Chyba powinienem mniej jeść na kolację. 25 Cytuj
lubo69 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Tyle zachodu o SuSu? Brioni to bym jeszcze rozumiał... A nie, czekaj... 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 No właśnie też część mojej świadomości mi to mówiła: to po krawat SuSu będę się wdrapywał na wieże Notre Dame (znacie koncept Assassin's Creed, taki historyczny parcour z mieczami)!? Rzecz może w tym, że w Paryżu nie ma sklepu stacjonarnego SuSu . 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 .... Rzecz może w tym, że w Paryżu nie ma sklepu stacjonarnego SuSu . ... i może dlatego był to tylko sen Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dodam, że nie grałem w Assassin's Creed Unity. Wiele lat temu grałem w AS2. Nie wiem, czy w Unity też tak jest, ale w AS2 są sklepy krawieckie gdzie można sobie kupić ubrania. Cytuj
dublekil Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Pasek Mango, dziurki są nacięte, można kółeczka usunąć, ale mnie taki pasek rozśmieszył. . Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jakość działania Quality Assurance chyba Cytuj
Ataman Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2016 Mam nadzieję, że się nie przyjmie ta moda. :) 1 Cytuj
tombar Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 http://o2.pl/short/kiedy-moja-dziewczyna-przymierza-leginsy-5949766648190081s 2 Cytuj
Ligol Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 W bloku mieszkało dwóch pijaków. Jeden zawsze czysty, pachnący, w garniturze. Drugi zupełnie odwrotnie: zawsze w brudnych ubraniach, nieogolony. Pewnego razu rozmawiają: - Stary, Ty zawsze taki czysty, żona cię do domu wpuszcza? - No jasne. - Jak Ty to robisz? Moja mi nigdy nie otwiera... - Staję przed drzwiami, rozbieram się do naga, naciskam dzwonek, drzwi się otwierają, to ja te ubrania sru do środka, raz-dwa za tymi ubraniami i jestem. Spotykają się za kilka dni. Ten pierwszy jak zawsze czysty itd. a ten drugi dalej brudny. - I co? Zrobiłeś jak Ci mówiłem? - No. Staje przed drzwiami, drzwi się otworzyły, to ja te ubrania sru do środka a tu dzwonek, drzwi się zamknęły i tramwaj odjechał. Cytuj
KIERMAN Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 NERKA Jak nazywa się część nerki? - - - - - Partnerka. Suchar ze środowiska tanecznego (jeden z lepszych jakie słyszałem). 1 Cytuj
Michał W. Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Co Cię rozśmieszyło? Powiedz, może i my się ubawimy. Być może większy ubaw byłby z niektórych stylizacji naszych forumowych elegantów, np. w butach wittchen z pierwszych stron wątku CMDS, niestety, ktoś je pousuwał. Cytuj
eye_lip Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja jeszcze mam gdzieś moje zdjęcia z wittchenami na dysku, mogę podesłać. 6 Cytuj
mrkaramba Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Chciałem przedstawić kawał tak, jak sam go usłyszałem. Więcej nie znam, więc nie musicie się martwić. Uszy do gory. Kawał pierwsza klasa. Uwielbiam takie serio Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CherryMorello Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 wizyta u psychoterapeuty 12 Cytuj
Hargin Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 1. "dziś prawdziwych Cyganów już nie ma"... bzdura, są 2. mistrzyni drugiego planu 2 Cytuj
pawlik Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Na kanwie zwiększonej niż zawsze popularności pewnego forumowego powiedzenia sugeruję zmianę logo BwB 5 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Spróbuj szukać wózka dla dziecka albo amplituner pytając na odpowiednich forach, zaczynasz z pułapu 1k, kończy się stwierdzeniem reszty forumowiczów, że za mniej niż 7k to nie kupisz, a coś porządnego zaczyna się w oklicach 12k. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi