lisciofcb Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Panowie, czy taki krawat pasuje do tej koszuli czy nie bardzo ? Jeśli nie, to czy moglibyście zaproponować mi jakieś odpowiednie do tej konkretnej koszuli, najlepiej dostępne w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Panowie, czy taki krawat pasuje do tej koszuli czy nie bardzo ? Jeśli nie, to czy moglibyście zaproponować mi jakieś odpowiednie do tej konkretnej koszuli, najlepiej dostępne w Polsce. Przykro mi, ta koszula do niczego nie pasuje (moim zdaniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Wydaje mi się, że koszula (wzór) jest zbyt "casual" do krawata, a jeżeli już to chyba inny rodzaj krawata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Ciężko będzie. Może jednokolorowy knit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Lubię tę koszulę I wydaje mi się, że jakiś jednolity kolor by do niej podszedł, pytanie jaki, coś ciemnego, czy raczej kontrastowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Ja zaproponowałbym czarny knit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Jestem z Janem. Chyba że tak: Pytanie tylko, czy jesteś w stanie udźwignąć tyle stylu naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Jestem z Janem. Chyba że tak: Pytanie tylko, czy jesteś w stanie udźwignąć tyle stylu naraz Jak za darmo dawali by takie krawaty i koszule to udzwignąby chyba każdy A tak na serio, wiesz może skad taki krawat? I koszula też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Mnie się bardzo podoba ten ubiór Nie wiem jak koszula pana powyżej, moja to Lambert. Gdzieś chyba w Wółczance widziałem takie krawaty w kratę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Mnie się bardzo podoba ten ubiór Nie wiem jak koszula pana powyżej, moja to Lambert. Gdzieś chyba w Wółczance widziałem takie krawaty w kratę. Kurcze a ja szukam właśnie takiego wzoru na krawat i jakoś czuję, że to albo Akexander Olch albo Thom Browne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Podejrzewam, że tu: http://www.bergdorfgoodman.com albo tu: http://www.neimanmarcus.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Podejrzewam, że tu: http://www.bergdorfgoodman.com albo tu: http://www.neimanmarcus.com Nistety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 A może takie rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Krawat jest w pewnym sensie najważniejszym elementem stroju męskiego. Zwłaszcza, jeśli stawiamy na największą klasykę z możliwych, czyli ubieramy białą koszulę, ciemny garnitur (grafit, szary, granat). Do takiego "standardowego" zestawu krawat staje się najistotniejszym elementem. Za jego pomocą komunikujemy otoczeniu nasz "stan" i na jaką okazję się ubraliśmy. Nie ma nic ważniejszego. http://mrmlody.blogspot.com/2013/03/kra ... zor-i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Nie, nie ubieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Nie ubieramy koszuli w człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Mam pytanie dotyczące doboru kolorystycznego krawatów. Czy spotkali się Panowie z generalną, ogólną zasadą mówiącą o tym, że krawat powinien być zwykle ciemniejszy niż garnitur i/lub koszula. Nie mowię o kolorze lecz o samej jasności barwy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Co do krawata ciemniejszego niż koszula jest to zasada z którą nawet trudno walczyć - zwyczajnie ciężko dostać koszulę w ciemnym odcieniu, a krawaty jasne wyglądają na ogół średnio. Co do krawata względem garnituru nie mogę się niestety zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Ja natomiast myślę, że nawet jeśli znajdzie się już ładny jasny krawat (bywają takie, tylko gdzie to je ostatnio widziałem...), to połączenie go z ciemniejszą koszulą wymaga niemałego wysiłku, jeśli miałby to być zestaw spoza kręgu estetyki "weselnej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodzieniec Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2013 ubieramy człowieka, koszulę wkładamy lub zakładamy:) Spotkaliśmy się z taką zasadą Raczej, dla zachowania ogólnej harmonii to koszula powinna być jaśniejsza od krawata i marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 "Krawat to element garderoby, który natychmiast pokazuje znajomość prawideł rządzących klasyczną męską elegancją lub bezlitośnie obnaża jej brak. Dzisiaj na MilerSzyje.pl kilka zasad, które pomogą w uniknięciu krawacianych faux-pas." Więcej na milerszyje.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 nowe sploty grenadyny od Drake's niebieski jest z domieszką lnu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 faktura wygląda interesująco, przy czym wolałbym obejrzeć ten nabytek na żywo Czy domieszka lnu daje wyraźną różnicę w dotyku? pozdrawiam, D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 źródło http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,platforma-stracila-kolejna-dzielnice-zmiana-wladzy-na-targowku,82392.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 węzeł Onasisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi