szewc24 Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Butom przydałoby się jednak ożywienie, wyglądają (chociaż to może przekłamanie zdjęcia) jakby była taka warstwa szadzi na skórze. Obowiązkowo woskowanie brzegów spodów i obcasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Dajcie spokój, buty się nosi a nie pielęgnuje Wiem, wiem, czyścić też trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 To najlepsze co udało mi się zrobić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Bardzo fajne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Czy rozpoznajecie osobę rozmawiającą z mistrzem Jackiem Kamińskim i Tadeuszem Januszkiewiczem? zdjęcie z dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Daisuke Yamashita Na jego stronie w FB są zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 I na naszym fanpage na FB rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Goldblum Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 Przy tych acha i ocha nad "mistrzem" również jak w przypadku YANKO nasuwa się pytanie w czym konkretnie poza zdecydowanie niższą ceną jest lepszy od pracowni Kielmana? Z zdjęcia na forum jednoznacznie przemawiają za korzyść Kielmana - ale zapewne "każda pliszka/sroczka swój ogonek chwali ..." Mógłby ktoś obiektywnie wypowiedzieć się w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 Ktoś napisał że jest lepszy? Bardzo dziwny ten Twój początek na forum. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 Skoro zdjęcia jednoznacznie przemawiają na korzyść K., to K. jest obiektywnie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Bardzo proszę o panowanie nad językiem podczas prowadzenia rozmowy. Wątek oczyszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Panowie, jaki jest koszt wymiany podeszw u Mistrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Wczoraj rozmawiałem z TJ, który w trakcie tej rozmowy użył stwierdzenia "mój czeladnik" coś tam doradzał w kwestii moich butów... czyżby w końcu zgodził się kogoś przyjąć?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Koszt wymiany podeszwy ok. 250zł. Co do czeladnika to chyba ten starszy pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Dodajmy, że 250 zł to koszt wymiany obu podeszw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Wie ktoś jak tam z obłożeniem robotą u Januszkiewicza? Przyjmuje zamówienia czy też jest zapchany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Rozmawiałem z p. Tadeuszem 2 tygodnie temu. Obecnie okres oczekiwania na zamówienie to około 3 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cityboy Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Wie ktoś jak tam z obłożeniem robotą u Januszkiewicza? Przyjmuje zamówienia czy też jest zapchany? zależy od skomplikowania pewnie, ja dostałem w tym tygodniu termin na koniec maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
act00 Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Dobry wieczór. Ktoś podpowie jaki to kolor? Dostałem właśnie próbnik z Saphir i nie mogę za nic wybrać co to jest. Buty odebrane w sobotę. Na razie założone 1 raz. Jeszcze nie czyszczone/polerowane/woskowane bo nie mam czym. Btw. Gdzieś w jakimś wątku ktoś napisał TJ rocznik 1927. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Tak, rocznik się zgadza. Kolor 37 powinien pasować. Ładne wiedenki, przydałyby im się jakieś porządne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
act00 Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Tak, rocznik się zgadza. Kolor 37 powinien pasować. Ładne wiedenki, przydałyby im się jakieś porządne zdjęcia. Za dnia nie ma kiedy a wieczorem brak światła. Jutro spróbuję pstryknąć, choć przydałoby się najpierw czyszczenie. Dzięki za nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
act00 Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Sprawdziłem i ten 37 jest ciut ciemniejszy. Lepiej ciut ciemniejszy niż jaśniejszy kolor? Dlaczego zaleca się używanie past kolorowych a nie bezbarwnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Nadmiar bezbarwnych wosków i kremów potrafi zbierać się w miejscach zginania buta, zostawiając nieestetyczne, białe smugi. Mocno to widać szczególnie na ciemnych butach. Można śmiało używać bezbarwnych środków, ale trzeba to robić umiejętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzmarek Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Nowy nabytek od Mistrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi